Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Андрій

Головний технолог харчового виробництва, директор, керівник

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний технолог

з 06.2023 по 11.2023 (5 місяців)
ТОВ "Елітфуд", Київ (Харчова промисловість)

•Специфіка роботи: Розробка нових видів продукції батончиків з сухофруктів та горіхів під запатентованою назвою «FitBar». Розробка нових видів продукції (цукерок), ті інших SCU які раніше не виготовлялись, затвердження нових рецептур, внесення змін в діючу технологічну документацію: ТУ (технічні умови), та ТИ (технологічних інструкцій до них), створення міні лабораторії для мікробіологічного та вологісного контролю сировини та готової продукції. Контроль при отриманні імпортованої сировини (всі види горіхів та сухофруктів та іншої сировини), контроль виготовлення готової продукції всієї асортиментної матриці виробництва на всіх етапах виробництва, контроль якості смаження горіхів та зміни в технологічних режимах обробки смаження горіхів та зміни в технології виготовлення батончиків. Проведення та аналіз інвентаризацій.

Технолог харчової промисловості (консультант)

з 05.2020 по 06.2023 (3 роки 1 місяць)
Консалтингові послуги по Україні, Київ (Харчова промисловість)

Зовнішній консультант виробничих підприємств в формі консалтингових послуг в залежності від поставленої задачі (систематизація виробництв, контроль якості сировини та готового продукту, внесення змін до виробничих потужностей їх модернізація, надання рекомендації що до модернізації різних виробництв.) Тимчасова робота по проектам замовників.

Головний технолог (основна) Головний метролог (за сумісництвом).

з 11.2017 по 04.2020 (2 роки 5 місяців)
ТОВ "Кастом снек продакшен", Київ (Завод по виробництву снеків)

•Специфіка роботи: Відкриття підприємства з нуля (відкриття виробництва попкорну для мережі кінотеатрів «планета кіно») підготовка бази, та пошук постачальників сировини для виробництва готового продукту, інвентарю, формування довгострокових відносин з постачальниками, формування з нуля всієї нормативної бази для запуску в роботу підприємства (написання ТУ, ТИ (технологічних інструкцій), розробка системи НАССР для підприємства) та введення в експлуатацію устаткування (виробнича лінія країна виробник США, фасувальна лінія країна виробник Туреччина, отримання всіх нормативних документів на відповідність устаткування стандартам та нормативним актам на території України). Розробка з виробником смако-ароматичних композицій смаків для готового продукту та їх затвердження. Розробка макетів упаковки та затвердження технічних текстів з регуляторними органами (склад продукту, опис виробника). Налаштування устаткування на виробництво якісного продукту, та зберігання рецептур з правками кожен виробничий день. Контроль виробництва від отримання сировини та пакувальних матеріалів до упаковки готового продукту.

Директор

з 09.2016 по 12.2017 (1 рік 3 місяці)
ТОВ "Зелені Автомобілі України", Київ (Автобізнес та автосервіс)

•Специфіка роботи: Відкриття підприємства з нуля, підготовка всіх документів для реєстрації ТОВ. формування асортименту електрокарів для продажу на підприємстві та зарядних станцій до них, пошук постачальників, підписання договорів на поставку партій товарів, контроль якості доставленого товару, пошук каналів збуту, забезпечення прибутковості підприємства в цілому, відповідальність за показники діяльності підприємства, організація робочих процесів та розробка планів розвитку підприємства, підбір та адаптація персоналу, загальне керівництво персоналом на підприємстві.

Технолог

з 02.2016 по 07.2016 (5 місяців)
ТОВ „Лісна бар інвест”. Мережа ресторанів в яку входять такі ресторани: Wine City Grill, Vodka Grill, Tiesto Grill., Київ (Мережа ресторанів в яку входять такі ресторани: Wine City Grill, Vodka Grill, Tiesto Grill.)

•Специфіка роботи: В мережі ресторанів відповідав за створення Технологічних карток, підрахування собівартості, самостійне ведення бази 1С 8.2. Відкриття ресторану Tiesto Grill з нуля, формування в 1С сировинної бази та бази ТК. Аналіз рентабельності меню мережі ресторанів, пошук методів зниження собівартості, прийом сировини та аналіз її якості, пошук нових постачальників сировини, управління шеф-кухарями ресторанів. Проведення інвентаризацій, їх аналіз, формування звітності власникам ресторанів.

Технолог

з 03.2015 по 01.2016 (10 місяців)
Робота в ресторанах за індивідуальною домовленістю:, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1)Ресторан «Вершки суспільства» місто Київ вулиця Звіринецька, 47 (Розробка повного пакету технологічної документації для підрозділу кухня і бар).
2)Мережа розважальних центрів «Турбіна» в містах: Полтава, Рівне, Чернівці. (ведення та корегування бази технологічних карт в 1С 8.2 та створення нових рецептур та формування нового меню мережі ресторанів з урахуванням місцевих особливостей регіонів).
3)Ресторан «Пастернак» місто Київ, вулиця Драгомирова 20А (Розробка повного пакету технологічної документації для бару та кухні, ведення бази1С 8.2, розробка сезонних меню, святкових пропозицій та основного меню з шеф-кухарем закладу).

Технолог з технології харчування.

з 08.2013 по 02.2015 (1 рік 6 місяців)
ТОВ „Марон ІНК”. Всеукраїнська мережа ресторанів «Авто-Гриль Мисливець», Київ (Всеукраїнська мережа ресторанів «Авто-Гриль Мисливець»)

•Специфіка роботи: В мережі ресторанів 21 ресторан по території України. Безпосередньо під управлінням 17 ресторанів. Відповідав за створення Технологічних карток (далі ТК), проведення відпрацювань по створеним ТК розробка нових меню (разом з бренд-шефом мережі ресторанів), підрахування собівартості страв спільно з відділом закупівель мережі ресторанів. Ведення бази технологічних карток, сприяння переходу підприємства з бази даних 1С7.7 на базу 1С 8.2. Розробка рекомендацій для оптимізації роботи в новій базі даних 1С 8.2 (для програмістів підприємства). Організація проведення обміну в базі даних з локальними ресторанами. Розробка внутрішніх стандартів роботи виробничого підрозділу мережі ресторанів. Розробка МЕМО та інших внутрішніх документів підрозділу. Проведення інвентаризацій, встановлення меж допустимих відходів сировини при виробництві страв на основі технологічних норм та законів регулюючих діяльність підприємств ПГХ. Контроль за якістю сировини та готових страв мережі ресторанів. Проведення навчання шеф-кухарів разом з бренд-шефом мережі ресторанів.

Технолог

з 07.2012 по 02.2013 (7 місяців)
ТОВ „МПС Україна”. Мережа ресторанів «Мамамія», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Специфіка роботи: Відкриття цехів власної лінії виробництва морозива, картоплі фрі та Італійської пасти, ведення, оформлення документації по переробці сировини та готової продукції, розробку і затвердження нових рецептур і технологію приготування страв; норми відходів і витрат у процесі обробки сировини; розробка нового меню. Контроль за якістю сировини та готової продукції. Контроль діяльності ресторанів та проведення щомісячних перевірок та оцінювання роботи керуючих ресторанами мережі. Розробка, та затвердження нормативно-технологічної документації (ТУ та технологічних інструкцій до них). Проведення атестацій та підвищення професійного рівня співробітників.

Технолог

з 02.2011 по 04.2012 (1 рік 2 місяці)
ТОВ „Київський центр харчових технологій”, Київ (Харчова промисловість)

•Специфіка роботи: Відкриття кондитерського цеху, підготовка, розробка, оформлення технологічної документації, пошук та взаємодія з постачальниками обладнання, продуктів. Організація безперервного виробництва. Облік товарно-матеріальних цінностей. Списання ТМЦ. Підбір персоналу та його адаптація.

Технолог

з 08.2010 по 01.2011 (5 місяців)
Готель "Славутич" (ТОВ "Оствесттур"), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Спеціалізація готелю: Європейська кухня, кухні народів світу.
•Специфіка роботи: Підготовка, розробка, оформлення технологічної документації, закупівля обладнання, товарно-матеріальних цінностей, інвентарю. Розробка меню. Списання ТМЦ. Керівництво колективом.

Технолог

з 09.2009 по 04.2010 (7 місяців)
Ресторан "Східна казка" (ПП "Агора Плюс"), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Спеціалізація ресторану: Європейська, східна, японська кухні.
•Специфіка роботи: Відкриття ресторану з нуля, підготовка, оформлення технологічної документації, розробка проекту кухні, закупівля обладнання, інвентарю. Розробка меню.
•Робота з контролюючими органами.

Кухар

з 06.2009 по 08.2009 (2 місяці)
Готель "Inter Continental Kyiv" (ТОВ "Готель менеджмент"), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Спеціалізація готелю: Європейська кухня, кухні народів світу.
•Місце роботи: Головна кухня.
•Специфіка роботи: Підготовка до відкриття готелю, робота з документацією, розробка стартового меню, його корегування.

Кухар

з 02.2007 по 05.2009 (2 роки 3 місяці)
Ресторан «Стіна» (ТОВ «Рант»), м. Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Спеціалізація ресторану: Європейська, Японська кухня.
•В меню використовувалися страви країн Японії, Норвегії, Німеччини, Італії.
•Працював на всіх процесах виробництва

Кухар

з 09.2005 по 02.2007 (1 рік 5 місяців)
Центр відпочинку «Вертикаль» (ТОВ «Гральний Дім»), м. Київ, м. Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Спеціалізація ресторану: Європейська кухня.
• В меню використовувалися страви країн Німеччини, Італії, Іспанії, Франції.
•Працював на виробництві в усіх цехах.

Освіта

Київський національний торговельно-економічний університет

Факультет: Ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. Напрям підготовки: Харчові технології та інженерія. Спеціалізація: Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс., Київ
Вища, з 2009 по 2013 (4 роки)

Магістр. Харчові технології та інженерія.

Вище комерційне училище Київського національного торгово-економічного університету (ВКУ КНТЕУ)

Технологія харчування. (Денна форма навчання); Спеціальність: Харчова технологія та інженерія., Київ
Середня спеціальна, з 2005 по 2009 (4 роки)

Молодший спеціаліст з технології харчування, технік-технолог, кухар 5 розряду.

Додаткова освіта та сертифікати

Інтенсив «Гроші. 8 навичок заможних людей» (1 частина навчання). Інтенсив «Бізнес від а до я» (2 частина навчання).

Грудень 2014, 3 місяці

З 16.02.15 року по 8 квітня 2015р. продовження навчання. Інтенсив: «Гроші+Формування грошового потоку»

2015, 2 місяці

З 16.04.15 р по жовтень 2015 року. Продовження навчання в сформованій майстер групі (тривалість навчання 6 місяців).

2015, 6 місяців

10.05.2017 Лекція президента найбільшого національного оператора мобільного зв'язку Kyivstar Петра Чернишова «Секрети управлін

2017, 1 день

23.05.2017 Лекція Вікторії Тігіпко - «Інвестування як мистецтво створення майбутнього. Стартапи і нові можливості».

2017, 1 день

19.06.2017 K.Fund Василя Хмельницького "Як ми створювали Unit City. Правильне лідерство в компаніях та корпораціях ".

2017, 1 день

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint R-Keeper САПР B52 Бухгалтерський облік 1С:Бухгалтерія

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

•Досвід відкриття автосалону з нуля.
•Досвід відкриття ресторанів з нуля, розробка проектів кухонь;
•Робота з контролюючими органами, отримання дозвільної документації, реєстрація підприємства в державному реєстрі;
•Підготовка та оформлення технологічної документації, закупівля обладнання, товарно-матеріальних цінностей, інвентарю, списання товарно-матеріальних цінностей;
•Керівництво колективом;
•Розробка меню;
•Контроль взаєморозрахунків з постачальниками, калькуляція собівартості готової продукції;
•Ведення документації з переробки сировини, робота з первинною документацією.
Працюю з програмами:
1С: Бухгалтерія 7.7. 1С: Бухгалтерія 8.2. MS Office Excel, Word, PowerPoint. Система автоматизації обліку Б-52, R-Keeper, SAP.

Уважність, відповідальність, старанність, комунікабельність, бажання постійно навчатись, постійна робота над вдосконаленням своїх власних здібностей, вміння плідно працювати в команді, вміння чітко планувати свою роботу, орієнтація в роботі на якісний результат.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: