Резюме від 19 вересня 2023

Сергій

Вчитель фізичної культури

Вік:
56 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вчитель фізичного виховання.

з 09.2018 по 09.2020 (2 роки)
Спортивній ліцей м.Житомир, Житомир (Тренер по футболу жіночої команді.)

Вчитель фізичної культури.

з 09.1990 по 08.2021 (30 років 11 місяців)
На даній час непрацюю:(В зв'язку із закриттям Спортивного обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей'' Житомирської обласн, Житомир (Тренер-викладач по футболу.)

Закінчив: Український Державний університет фізичного виховання і спорту: за спеціальністю:/фізична культура і спорт/.А також рішенням Державної комісії присвоєно кваліфікацію спеціаліста/викладач- тренер з волейболу/. Досягнення у моєї роботи:/Чемпіон України жіночий футбол дівоча ліга WU-15 м.Ковель 13-16.08.2019 року.Чемпіонат України по футзалу WU-16, в м.Коростень - 04-06.03.2020 році./ 3-те місце/.В 2018 році жіноча команда ліцею-інтернату з футзалу в спортивному залі ФОК м. Житомира, завоювала:/Кубок Міністра Оборони України/.В Житомирський області під час участі в різних турнірах жіночої команди: КЗ "Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей" Житомирської обласної ради постійно займали на турнірах перші місця і нагороджувалися Кубками та медалями. Нагороджувався:грамотами,дипломами,подяками:/Департамент культури,молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації/.Житомирською територіальною організацію Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос"/. КЗ "Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей" Житомирської обласної ради/ та інші...Закінчив курси навчання підвищення кваліфікації вчителів фізичної культури з методики викладання футболу у 2019 році та отримав:Сертифікат лідера масового футболу УЄФА./1-ша категорія по футзалу/. 25 років пед.стажу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: