Резюме від 26 серпня 2022

Оксана

Заступник головного бухгалтера, бухгалтер (головний, єдиний)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Івано-Франківськ, Луцьк, Львів, Ужгород, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник головного бухгалтера

з 10.2021 по нині (2 роки 6 місяців)
ТОВ Будинок Комфорту", Київ (Роздрібна торгівля)

Облік взаєморозрахунків з контрагентами, ВЕД, ПДВ, ОС, ТМЦ. Подача звітності з ПДВ.

Единий бухгалтер

з 01.2018 по 09.2021 (3 роки 8 місяців)
ТОВ «Ейспро БПО» (послуги), Киев (інформаційні послуги)

Облік трех ТОВ(единий податок, загальна система), 5 ФОП. Облік ВЕД, ПДВ, ТМЦ, ОС, ГСМ. Облік ЕСВ - нарахування з.п., лікарняних, інші виплати. Подача звітності. Спілкування з контролюючими органами.

Заступник головного бухгалтера

з 08.2012 по 01.2018 (5 років 5 місяців)
ТОВ «Аграманта», Киев (Сільське господарство, агробізнес)

Контроль ведення бухгалтерського та податкового обліку групи компаній:
- ведення бухгалтерського та податкового обліку підприємства, складання податкової, статистичної та фінансової звітності; взаємодія з контролюючими державними органами; проходження комплексних та зустрічних перевірок; контроль оформлення господарських операцій на відповідність вимогам чинного законодавства та облікової політики підприємства; контроль своєчасності проведення всіх господарських операцій; формування прогнозу з податку на прибуток по группі компаній.

Заступник головного бухгалтера

з 01.2011 по 08.2012 (1 рік 7 місяців)
«Украгроімпекс», Киев (Сільське господарство, агробізнес)

Бухгалтерській облік придбання та продажу; облік ТМЦ, ГСМ, ОС, МШП, МНМА; Нарахування та виплата заробітної плати; Податковий облік - облік ПДВ; облік ЕСВ; контроль відповідності нарахування доходів та витрат; Контроль взаєморозрахунків з контрагентами; Облік ВЕД (експортні операції)

Бухгалтер

з 07.2009 по 12.2010 (1 рік 5 місяців)
ПНВП «СИНАПС», Киев (Енергетика)

Бухгалтерській облік придбання; облікТМЦ; Податковий облік – підготовка податкового кредиту, валових витрат до заповнення декларації; Контроль взаєморозрахунків з контрагентами; Облік ВЕД; Облік довгострокових контрактів.

Головний бухгалтер

з 11.2006 по 05.2008 (1 рік 6 місяців)
ТОВ „Профсталь”, Киев (Промышленность и Производство)

Податковий облік - підготовка та здача звітності (декларація з податку на додану вартість, з податку на прибуток, комунального податку , забруднення навколишнього середовища, податку на землю); нарахування та виплата заробітної плати, підготовка та здача звітів що стосуються заробітної плати; підготовка та здача статистичної звітності; податковий та бухгалтерський облік придбання, продажу, нарахування зносу основнихзасобів, МБП, МНМА; контроль за іншими ділянками бухгалтерського обліку

Бухгалтер, головний бухгалтер

з 06.2005 по 09.2006 (1 рік 3 місяці)
ТОВ „Укрполімерконструкція” – ТД «Укрполiмерконструкцiя», Киев (Промышленность и Производство)

Податковий облік - підготовка та здача звітів (декларація з податку на додану вартість, податку на прибуток, комунальному, забруднення навколишньогосередовища);Нарахування та виплата заробітної плати, підготовка та здача звітів до ФСС, ФЗ, ФССНВ, ПФ та 1 ДФ; Підготовка та здача статистичної звітності; Податковий та бухгалтерськийо блік придбання, продажу, нарахування зносу основних засобів, МБП, МНМА; Контроль взаєморозрахунків з контрагентами; Облік розрахунків з підзвітними особами; Робота з системою клієнт-банк.

Ведучій бухгалтер

з 01.2001 по 05.2005 (4 роки 4 місяці)
ТОВ «Фотоком» - ТОВ «Техкомплект», Киев (Промышленность и Производство)

Первинна документація; основні засоби, малоцінні швидкозношувані активи, нематеріальні активи (податковий та бухгалтерській облік придбання, реалізації, вибуття, нарахування зносу); каса, банк; заробітна плата (нарахування з/п, нарахування на ФОП та утримання із з.п.); підготовка та здача звітності у ПФУ, ФСС, ФССБ, ФССНС; облік розрахунків з підзвітними особами; робота з системою кліент-банк; калькулювання собівартості готової продукцїії; облік ТМЦ; підготовка та здача податкової та статистичної звітності підприємства, що знаходиться на загальній системі оподаткування та на единому податку

Освіта

Інститут підготовки кадрів промисловості (Украина)

Облік та аудит, Киев
Вища, з 2002 по 2004 (2 роки)

Додаткова інформація

Территориально знаходжуся в Чернівцях, згодна на переїзд до іншого міста.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: