Резюме від 29 лютого 2024

Елена

Инженер-эколог

Вік:
46 років
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Инженер отдела тепло- водоснабжения

з 06.2007 по нині (16 років 11 місяців)
Укрзализныця

Додаткова інформація

Посадові обов”язки: Контроль за дотриманням та забезпечення виконання виробничими дільницями підприємства природоохоронних заходів, вимог чинного екологічного законодавства, стандартів і нормативів з охорони навколишнього середовища. Ведення природоохоронної документації підприємства, підготовка звітної документації (2-ТП вогосп, 2-ТП повітря, 1-ВТ відходи, №1-відходи, №7-гр підземні води, №1-екологічні витрати, АГО-11), ведення статистичного обліку з питань охорони навколишнього середовища та водопостачання і водовідведення. Проведення розрахунків збору за забруднення навколишнього середовища, розрахунок екологічних платежів. Оформлення пакетів документів, отримання та контроль за виконанням дозвільних документів, договорів на екологічні послуги з утилізації промислових відходів, взаємодія з природоохоронними організаціями. Організація здійснення контролю за концентрацією забруднюючих речовин у питній воді, стічних водах, в атмосферному повітрі. Розробка інструкцій по поводженню з відходами, їх збирання, зберігання та підготовки до транспортування на утилізацію. Контроль ведення журналів ПОД-1;2;3;11;12;13. Складання та виконання встановленої звітності по екології, водопостачанню та водовідведенню (декларацій, журналів обліку відходів, паспортів небезпечних відходів). Розробка та узгодження інструкції по поводженню з відходами виробництва, паспортизація відходів підприємства, проведення інвентаризації відходів виробництва. Робота з нормативно-технічною документацією, розрахунок балансових норм, складання технологічних регламентів, графіків аналітичного контролю, паспортів, інструкцій, схем тощо. Контроль та прийняття участі у перевірках відповідності технічного стану устаткування, за правильною експлуатацією очисних і захисних споруд. Надання інформаційно-методичної допомоги з питань охорони навколишнього середовища. Ведення ділової переписки. Ведення документації та здійснення контроля дотримання правил технічної експлуатації об’єктів водопостачання та водовідведення.
Особисті якості: Сумлінна, ініціативна. Всі обов’язки виконую якісно і своєчасно, складнощів робота не викликає. Швидко опановую нові навички. Вправно використовую свій досвід та знання у практичній діяльності. Оперативно виконую поставлені завдання, ефективно організовую працю на робочому місці. Вмію висловити свої думки при усному спілкуванні та письмово, знаходжу компромісні рішення. За стилем роботи організована, старанна, дисциплінована.
Мовні данні: українська - вільно; російська - вільно, англійська — зі словником.
Володіння ПК: На рівні впевненого користувача: знання MS Office (Word, Excel), Internet. Знання специфічних програм (“Екологія” "ПАМАК"). Знання офісної техніки.
Шкідливі звички: відсутні.
Закордонний паспорт: наявний.
Водійське посвідчення: наявне.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: