Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 18 грудня 2023 Файл

Віталія

Директор, начальник виробництва

Вік:
56 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Біла Церква, Вишгород, Київ, Одеса, Фастів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Нестерова Віталія Валеріївна
Національність: українка
Домашня адреса: Україна, м. Київ, р-н Оболонський
Телефони: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 09.12.1967 р.
сімейний стан: незаміжня, одна дитина - 24 роки.

Мета пошуку: Отримати адміністративну, менеджерську, керівну посаду в цікавій компанії, що розвивається; розвиватися особистісно та професійно і застосовувати набутий досвід для отримання ефективних результатів.
Професійні компетенції: досвід роботи по: систематизації бізнесу; аналітиці; маркетингу; продажам; організації і веденні різних проектів та технологічного проектування; курирування будівельних і монтажних робіт виробничих фармацевтичних майданчиків; підбору і придбанню (тендер, укладання контрактів, приймання) технологічного обладнання і сировини; складанню та перевірці регламентуючої документації; підбору, навчанню і керівництву технологічним і технічним персоналом виробничих цехів та складів; організації забезпечення та безперебійної роботи виробничих майданчиків відповідно до галузевих стандартів і вимог GMP та HACCP; аналітичному контролю сировини і матеріалів; синтезу субстанцій та виробництву готових форм (стерильних, нестерильних (в т. ч. галенових)) фармацевтичних препаратів та дієтичних добавок.
Освіта:
1985г.-1 990 г. Технологічний інститут харчової промисловості. м. Київ. Спеціальність: інженер - технолог бродильних виробництв.
2004р.-2006р. Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», м.Київ. Спеціальність: психолог.
Додаткова освіта:
2020 р. Семінар «Сучасні підходи до організації фармацевтичної розробки». м. Київ. Компанія «Стандарти Технології Розвиток».
2019 р. Семінар «Технічні системи фармацевтичного виробництва. Валідація і кваліфікація».
м. Київ. Компанія «Стандарти Технології Розвиток».
2018 р. Навчання за курсом «GxP/GMP: Самоінспекції і зовнішні аудити». м. Київ.
На базі ТОВ «НВК«Екофарм ». Лектор Н. Кравець.
2018 р. Вебінар «Ефективна організація роботи під час проходження іноземної інспекції або аудиту. Модуль 3. Виробничі зони». м. Київ. Компанія «Стандарти Технології Розвиток».
2015р. Семінар по альтернативним енергетичним джерелам. Компанія «Атмосфера». Підбір, розрахунок, продаж сонячних колекторів, компонування схем.
2014-2015 р.р. Компанія «Бізнес-конструктор», м.Київ. Сертифікат про проходження курсу «Виконавчий директор».
2010р. ТОВ «PALL» м. Одесса. Сертифікат про проходження навчання «Сучасні аспекти стерильної фільтрації».
2004р. ТОВ «Міжнародний бізнес-центр», м.Київ. Свідоцтво про підвищення кваліфікації за фахом: бухгалтер.
2003р. ТОВ «Steris». Сертифікат про проходження навчання «Good Automated Manufacturing Practice», м.Київ.
2003г. ТОВ «Minerva» та «Soft Serve». Сертифікат про проходження навчання за програмою: «Система обліку і контролю для виробничих підприємств MFG/PRO», ​​м.Київ.
2002р. Центр підвищення кваліфікації керівних працівників і фахівців медичної промисловості. м. Київ. Свідоцтво про підвищення кваліфікації за курсом «Сучасні аспекти технології та контролю якості лікарських препаратів відповідно до вимог GMP».
2002г.ТОВ «G.M.Project». Навчання в рамках роботи фірми «Словакофарма», г.Піештани, Словаччина. Сертифікат «Good Manufacturing Practice and validation».
2001р. Проект «Унікум» при SOCOTEK INDUSTRIE DeutschlandGmbh, м.Київ. Сертифікат внутрішнього аудитора по DIN EN ISO 10011.
2001р.ООО «G.M.Project», м.Київ. Сертифікат про проходження навчання «Good Manufacturing Practice and validation».
2000р.Курси підвищення кваліфікації при НМАПО ім. Шупика, м.Київ. Кваліфікація:
фахівець - технолог з виробництва лікарських препаратів першої категорії».
1993р.-1994р. Бізнес-коледж «Жаклін». м.Київ. Спеціальність: секретар-референт.
Досвід роботи:
04.2021 р.-09.2021 - ТОВ «ФЗ «Біофарма» Stada, м. Біла Церква. Менеджер з розвитку виробництва. Зона відповідальності: забезпечення виробничої підтримки, щоденних технологічних операцій, оптимізація та вдосконалення всіх технологічних процесів / операцій / процедур, здійснення перевірки роботи обладнання / ведення процесів; розроблення необхідних процедур та проведення відповідних навчань персоналу, розробка та ведення проектів з розвитку виробництва в стерильних (ін’єкції, краплі), нестерильних (спреї) та м’яких формах (супозиторії, мазі) лікарських засобів.
06.2017 р.- 04.2021р. - ТОВ «НВК« Екофарм», м. Київ/м.Славута. Заступник директора з виробничо-технічних питань, Директор Департаменту виробництва лікарських засобів. Зона відповідальності: введення в експлуатацію, керівництво виробничими цехами галенових препаратів (екстракти, сиропи, мазі, супозиторії, капсули, БАДи) та складами СМ та ГП; планування забезпечення та виробництва, сервісного та господарського обслуговування; ведення договорів; навчання персоналу, адміністрування Департаменту (120 осіб), проходження ліцензійних і сертифікаційних комісій, координація робіт між Департаментами.
03.-11. 2016 р.-ТОВ «Завод преформ», м.Київ /м.Дніпро. Керівник проектів та програм. Зона відповідальності: Організація складського комплексу в м.Києві з продажу преформи (основа для ПЕТ тари), набір персоналу, укладання договорів, забезпечення продажів зі складу, ведення документообігу, ведення рекламної компанії, обслуговування Vip клієнтів, маркетинг для організації виробництва видування ПЕТ пляшки.
2014 р. – 2016р. - Приватна компанія «Генріх Шульц» /ТОВ «Шульц Технолоджі» з виробництва промислового пивоварного обладнання та устаткування для паливних систем. м. Київ. Виконавчий директор (асистент директора, керівник проектів). Зона відповідальності: керівництво проектами стандартних виробів (в т.ч. контроль якості), участь у розвитку нових бізнес проектів теплового обладнання (маркетинг, підбір фахівців, створення бізнес-процесів, створення пакету документів по систематизації бізнесу, впровадження систематизації у виробництві і відділі продажів, організація виробництва інноваційного продукту).
2012р.-2014р.- ВРО компанія ТОВ «WinTRADE», м.Київ. Асистент директора з розвитку. Зона відповідальності: участь у розвитку нових бізнес проектів (аутсорсингових колл-центрів, побутового обслуговування, ІТ-підтримки) - маркетингові дослідження, розробка регламентної документації та продуктових портфелів. Поєднання: Туристичне агентство. Директор філії. Зона відповідальності: маркетинг, створення сайту, реклама, менеджмент продажів.
07.-12.2011р. ЗАТ «Р-Фарм». Росія, м.Ярославль. Начальник дослідно-промислових ділянок таблеток і капсул та розчинів і ліофілізатів, менеджер по трансферу технологій. Зона відповідальності: Координація проектних, монтажних, пуско-налагоджувальних робіт у відповідності до вимог GMP, стандартам РФ та ISO, пошук інформації та можливостей виробництва нових препаратів, координування передачі та впровадження у виробництво препаратів від розробників, підбір і запуск технологічного обладнання, забезпечення виробництва, створення робочої документації .
2006р.-2011р. НВОКЦ «Макс-Велл», м.Бориспіль. Начальник цеху з виробництва ін'єкційних лікарських засобів. Зона відповідальності: Керівництво персоналом цеху (40 осіб), організація і забезпечення проектних, будівельних, монтажних і пуско-налагоджувальних робіт відповідно до вимог GMP, галузевих стандартів. Ведення економічних розрахунків. Планування. Підбір обладнання та укладання контрактів з постачальниками. Складання технічної і технологічної документації відповідно до системи менеджменту якості. Запуск ліній приготування і розливу лікарських засобів у флаконах (рідких і ліофільних форм) та у шприцах.
2005р.-2006р. ТОВ «Вельта ЛТД», м Київ. Начальник виробництва.Зона відповідальності: Керівництво персоналом (90 осіб). Планування та організація виробництва косметичних засобів відповідно до стандартів якості. Забезпечення складського обліку.
02.-10.2005р. МП «Тріар», м.Київ. Заступник директора з технологіі. Зона відповідальності: Ведення технологічної частини в проекті реконструкції фармацевтичного заводу «Юрія-фарм».
2002р.-2004р. НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод», м.Київ. Інженер-технолог ампульної дільниці. Зона відповідальності: Курирування пускового проекту дільниці. Підбір та забезпечення сировиною, матеріалами та обладнанням. Складання технологічної документаціі. Розробка виробничих норм та ведення звітів. Навчання персоналу. Запуск технологічної лінії приготування, розливу та цеху, ліофілізації лікарських препаратів в ампулах.
1994р.-2002р. АТ «Фармак», м.Київ. Майстер, начальник дільниці. Зона відповідальності: Ведення синтезу рентгено-контрастних препаратів. Керівництво персоналом (40 осіб). Курировання проектних, будівельних, монтажних та пуско-налагоджувальних робіт відповідно до вимог GMP, та галузевих стандартів. Вивчення роботи обладнання «Боттл-пак» в Німеччині (заводи Фармаплан, Фрезеніус, Кохерпластик). Навчання персоналу. Запуск виробничої лінії приготування, розливу і упаковки очних і назальних крапель, контроль ведення процесів виробництва відповідно до GMP, виконання планових виробничих завдань.
1990р.-1994р. ВХФО «Дарниця» /«Вітамінний завод», м.Київ. Лаборант хімічного аналізу, контрольний майстер, інженер-хімік сінтезу. Зона відповідальності: Вхідний контроль, виконання якісних аналізів сировини і матеріалів, ведення процесу синтезу вітамінних препаратів.
Особистісні якості: цілеспрямованість, товариськість, комунікабельність, наполегливість, працьовитість, відповідальність, стресостійкість, бажання розвиватися і здобувати нові знання і можливості, відсутність шкідливих звичок.
Додаткові відомості:
Сертифікати про впровадження у виробництво раціоналізаторських пропозицій, водійські права категорії «В», досвідчений користувач повного пакету офісних програм, мови: російська, українська, англійська (середній рівень).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: