Резюме від 21 квітня 2024 Файл

Євген

Керівник відділу якості

Вік:
37 років
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Бацаєв Євген
Луцьк вул.Грушевського 24
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Д.н. 31.01.87

Досвід роботи

ТзОВ «Фірма Дуглас ЛТД»
Вересень 2020 – 2021
Ревізор
Ведення обліку ОЗ по об`єктах та центральному складу.
Реалізація залишків ОЗ.
Проведення інвентаризацій ОЗ на обєктах, які передаються в оренду разом з ОЗ.
Оцінка ОЗ, що передається орендарю у користування.

ТзОВ “ГІППО”
Червень 2019 – вересень 2020
Нач. Відділу якості, Нач. КРВ
Управління відділами.
Контроль за якісним та вчасним проведенням інвентаризацій.
Аналіз проведених загальних інвентаризацій.
Розробка внутрішньої документацції: інструкцій, положень, стандартів.
Актуалізація нормативної документації.
Контроль за дотриманням товарного сусідства правил та умов зберігання.
Робота з постачальниками по проблематиці якості продукції.
Проведення фіз.-хім аналізів сировини та готової продукції, та ведення журналів контролю.

ПП “Демидівський консервний завод”
Вересень 2016 – квітень 2018
технолог
Розробка рецептур нових продуктів, та приготування зразків.
Проведення дегустацій.
Розробка та ведення специфікацій на готовий продукт.
Проведення досліджень нової сировини на можливість використання у виробництві.
Розробка технологічних схем.
Контроль дотримання технології виробництва
Розрахунок норм витрат сировини та витратних матеріалів.
Проведення фіз.-хім аналізів сировини та готової продукції, та ведення журналів контролю.

ПАТ “Луцьк Фудз” (Руна)
квітень 2011 – 06.2016.
Технік-технолог
Розробка рецептур нових продуктів, та приготування цих зразків.
Проведення дегустацій.
Розробка та ведення специфікацій на готовий продукт.
Проведення досліджень нової сировини на можливість використання у виробництві.
Розробка технологічних схем.

ТОВ «Феміда-Інтер» (Persona)
Червень 2010 – квітень 2011
Технолог асептичного консервування
Контроль дотримання технології виробництва асептичного пюре.
Розробка та корегування технологічного процесу.
Управління ділянкою виробництва асептичного пюре.
Розрахунок норм витрат сировини та витратних матеріалів.

ВАТ «Волиньхолдинг» (Торчин)
серпень 2009 – квітень 2010
Лаборант фіз.-хім. Аналізу.
Проведення фіз.-хім аналізів сировини та готової продукції, та ведення журналів контролю.

Освіта
01.09.2004 - 30.06.2009 Київський національний університет технологій та дизайну. Факультет хімічних технологій, спеціальність- хімічна технологія і обладнання опоряджувального виробництва, кваліфікація - інженер-хімік-технолог. Спеціаліст, стаціонар, державна форма навчання.
Військова кафедра, лейтенант запасу
01.09.2012 – 15.06.2014 Луцький Національний Технічний Університет, факультет післядипломної освіти.
Спеціальність: Менеджмент організацій та адміністрування.

Військова служба
18.03.2015-16.04.2016 (Моб. 4-хвиля) Проходив службу у Волинському ОВК на посаді офіцера відділу «Оперативного та територіальної оборони» та у В3950 (10 ОГШБ) на посаді ст. помічника начальника оперативного відділення штабу.

Професійні знання та навички
Windows, MS Office, Internet - опытный пользователь

Знання мов
англійська (середній рівень)
російська (вільно)
Інше
Не палю, не вживаю алкоголь, одружений, є водійське посвідчення кат. В. Хобби – спорт, риболовля, автомобілі.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: