Резюме від 30 квітня 2024 Файл

Олена

Секретар, помічник керівника, адміністратор

Вік:
38 років
Місто проживання:
Олександрівка (Донецька обл.)
Готовий працювати:
Покровськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Прізвище, ім’я, по батькові: Мілюта Олена Сергіївна

Дата народження: 30.01.1986 року народження

Місце проживання: смт. Олександрівка, вул. Шевченко, 20
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта: у червні 2007 р. закінчила Донецький Юридичний інститут Міністерства внутрішніх справ України і отримала вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобула кваліфікацією юриста спеціаліста. У липні 2009 р. закінчила Донецький Юридичний інститут Луганського державного університету внутрішніх справ і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобула кваліфікацію юриста магістра.

Досвід роботи: з листопада 2010 р. і по березень 2021 р. працювала провідним спеціалістом відділу по організаційному забезпеченню діяльності Олександрівської районної ради та її органів. Займалася своєчасною і якісною відправкою електронної пошти. Брала участь у формуванні місячних планів роботи, у формуванні протоколів, нарад, семінарів, сесій, у розмноженні необхідної документації. Вела реєстрацію вхідної і вихідної кореспонденції та журнали телефонограм.

З лютого 2010 р. по жовтень 2010 р. працювала фахівцем 1 категорії (по роботі з персоналом) Олександрівського районного відділу ГУ МНС України в Донецькій області. Займалася складанням і відправкою документів місячної, квартальної і річної звітності по кадрам, приймала документи від особового та начальницького складу на заміщення вакантних посад Олександрівського районного відділу ГУ МНС України в Донецькій області.

З грудня 2007 р. по жовтень 2008 р. працювала секретарем судового засідання Київського районного суду м. Донецька. Займалася ознайомленням підсудних, підозрюваних та інших учасників судових засідань з матеріалами справ про хід засідань, приймала участь в судових засіданнях, про що складала протоколи судових засідань, відправляла та приймала вхідну та вихідну кореспонденцію про оповіщення учасників судового засідання про дату, час та місце судового засідання.
З липня 2007 р. по жовтень 2007 р. працювала провідним спеціалістом – юрисконсультом юридичного відділу управління Державної контрольно – ревізійної служби в Україні. Займалася оформленням та прийомом документів після проведення перевірок контрольно – ревізійною службою на підприємствах, установах, організаціях, складала акти про причину відповідних порушень і недоліків даних установ та в які строки їм необхідно їх усунути.

Професійні навички: володію комп’ютером та програмами Microsoft Office, Word, Excel, PowerPoint, законодавством з охорони праці, правилами техніки безпеки та протипожежного захисту. Добре володію державною мовою. Посадові обов’язки виконую сумлінно, за час роботи зарекомендувала себе ініціативним, принциповим, відповідальним, комунікабельним, акуратним та пунктуальним спеціалістом.
У своїй роботі керуюсь: Конституцією України, Законами України «Про запобігання корупції», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», Кодексом законів про працю, «Про статус депутатів місцевих рад», «Про відпустки», «Про державну службу», «Про охорону праці», актами законодавства, нормативними документами, що стосуються діяльності органів місцевого самоврядування; Указами Президента України, постановами та розпорядженнями Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, органів виконавчої влади вищого рівня, а також рекомендаціями Голов держслужби України, Мінюсту, Мінпраці та соціальної політики України.

Дата:

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: