Резюме від 9 лютого 2023 Файл

Александр

Менеджер з адміністративної діяльності, технічний керівник

Вік:
41 рік
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Антошка Олександр Сергійович
Менеджер з адмін діяльності.

Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:39 років
Місто:Дніпро
Контактна інформація
Телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи
Директор
з 09.2012 по ніні (9 років) Дієт Центр, Дніпропетровськ (Консультаційні медичні послуги) Займаю посаду директора з 3 серпня 2011р. на підприємстві яке надалі змінило назву і форму власності. Таким чином фактичний час перебування на посаді більше 5 років. В обов'язки входила координація IT відділу і штату компанії, в складі 52 чоловік прямого підпорядкування, 8 відділів і три віддалених офісу. Пошук персоналу. Розрахунок заробітних плат, планування і виконання закупівель, підписання договорів, представлення інтересів компанії перед контролюючими органами. Оптимізація витрат, координування роботи системних адміністраторів. Пошук і закупівля супутніх товарів. Витратних матеріалів. Налагодження роботи нових філій. Рішення конфліктних ситуацій. Обробка інформації про динаміку ринку. Пошук нових співробітників. Розробка стандартів роботи і навчання співробітників.
Спеціаліст з продажу
з 07.2007 по 10.2008 (1 рік 3 місяці) Торговий дім "Вадзаари", Дніпро (Продаж спортивного обладнання власного виробництва) Прийшов в компанію єдиним менеджером зі збуту. Штат складався з трьох осіб, крім мене ще був директор і бухгалтер. За час роботи забезпечував продажу продукції на належному рівні. Уклав ряд великих угод. Займався моніторингом цін і продажем устаткування, так-же організовував доставку і координацію з заводом по відвантаженню обладнання. Проводив установку обладнання і планування розміщення в спортзалах. За час роботи навчив замість себе двох менеджерів. Йдучи передав їм в рівних частках базу даних клієнтів. Яка налічувала близько 12 великих спортзалів і близько 40 дрібних ПП (магазинів) торгують нашим обладнанням. Проводив консультації на виставці в Києві в 2008 році.
Слюсар з ремонту рухомого складу
з 07.2003 по 12.2005 (2 роки 5 місяців) Дніпрміськелектротранс Депо№3, Дніпро (Обслуговування та ремонт трамвайних вагонів) Прийшов на роботу на час навчання в Харківській академії міського господарства для розуміння специфіки предметів, що вивчаються. Так як профільними були предмети по міському електротранспорту. За час роботи пропрацював на кількох ділянках. У колісному цеху вивчив і проводив ремонт двоступеневих редукторів. На лінії середнього ремонту проводив великовузлове заміну гальмівних систем (важелів, барабанів, карданних валів і колодок). На лінії КПО (контрольно профілактичних оглядів-останнє місце роботи), проводив огляд вагонів і проводив дрібно-вузловий ремонт перед виходом вагона на лінію.
Слюсар-збиральник
З 11.2002 по 02.2003 (3 місяці) ЗАТ завод "Титан", Дніпро (Виробництво виробів із пластмас) Розпочав роботу слюсарем на ділянці пластмас. В обов'язки входила підготовка сировини для роботи цеху. Надалі працював оператором ГШП, і на екструдері. В подальшому було переведено на окремий фронт робіт-виготовлення та упаковка гантелей по власній розробці заводу.
Освіта
Харківська Академія Міського Господарства Електрифікація міст, інженер-енергетик, Харків Вища, з 2002 по 2005 (2 роки 8 місяців) Отримана спеціальність передбачала роботу на міському електро-транспорті або енергомережах, але маючи досвід роботи в трамвайному депо навмисно відмовився не бачачи перспектив
Додаткова освіта
Експрес курс в центрі медичного права "Адміністратор медичного закладу" (1 тиждень)
Експрес курс в центрі Космед "Керуючий салону краси" (4 дні) Професійні та інші навички
Навички роботи з комп'ютером Впевнений користувач ПК. Працюю на Windows і Ubuntu. Володію навичками роботи з LibreOffice, OpenOffice, Thunderbird і іншим софтом. Досвід роботи з фрі софтом аналогом платних програм, підбір оптимального ПО. Робота з фільтрами і формулами Excel, розробка і впровадження автоматизованих таблиць по потреби організації, форматування документів. Робота з PDF редакторами. Установка ПО. Редагування графічних файлів в Picasa, PicPic, PaintNet, Photoshop, трохи знайомий з TheGimp, налагодження роботи Viber, WatsAp, Telegram на ПК
Слюсарный ремонт (3 роки досвіду)
Середній, 2 роки тому.
Оздоблювальні роботи (6 років досвіду)
Середній, використовую в даний час.
Встановлення програмного забеспечення, операційних систем, налаштування та зберання ПК (10 років досвіду)
Просунутий, використовую в даний час.
Работа і скаргами (5 років досвіду)
Просунутий, використовую в даний час.
Контроль і підтримка працездатності віддалених філій (4 роки досвіду)
Просунутий, використовую в даний час.
Складання ТЗ для програмістів по розробці ПО (3 роки досвіду)
Середній, використовую в даний час.
Знання мов
Російська ─ середній
Українська ─ середній
Додаткова інформація
Мій профіль в linkedin: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Захоплююся баскетболом і музикою, граю на гітарі. Цілеспрямований. Із шкідливих звичок-курю. Працювати починав на будівництві підсобним робітником. Дійшов до бригадира в підпорядкуванні було 8 чоловік (монтажні, оздоблювальні та демонтажні роботи). Потім працював менеджером з продажу спортивного обладнання та тренажерів. На фірмі Vadzaari, там-же придбав навички роботи в програмі ArCon. Креслив комплектації спортзалів. Був єдиним менеджером зі збуту підприємства, на час звільнення з посади підготував в замін двох нових менеджерів з продажу. Є досвід роботи слюсарем близько трьох років в трамвайному депо, необхідність на час навчання за профільною спеціальністю "Електрифікація міст електротранспорту". Після чого торгував на ринку будівельними матеріалами. Надалі влаштувався менеджером з персоналу і був підвищений до директора. На час мого приходу в компанію штат складався з 8 співробітників. На даному етапі розвиток компанії дійшло до 6 відділів з них 3 офіси в віддаленому контролі і загальна кількість підлеглого персоналу дійшло до 52 осіб. Розмовляю російською та українською язиках.Работаю в MS Office і безкоштовному аналогу libreoffice. Працював тривалий час на Linux. Прихильник безкоштовного софта. Готовий розглянути ненормований робочий день за умови гідної оплати праці.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: