Резюме від 15 вересня 2022 Файл

Юлія

Бухгалтер, помічник бухгалтера

Вік:
38 років
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Добрий день! Мене звати Цуренко Юлія Володимирівна. Моєю метою на сьогодні є пошук роботи, а саме: оператор ПК, бухгалтер – касир, бухгалтер, помічник головного бухгалтера.
Здобула вищу освіту за спеціальністю «Облік та аудит» у Дніпроперовському університеті економіки та права, у 2010 році отримала диплом спеціаліста.
Досвід моєї роботи:
- Лютий 2008 року – березень 2011 року працювала на посаді касира торгівельного залу магазину побутової техніки ТОВ «Фокстрот-Кременчук», до функціональних обов’язків належало ведення касових операцій; приймання та видача грошових коштів, інкасація виручки, оформлення первинної документації, ведення касової книги, проведення інвентаризації та інше.
-З Серпня 2011 року по грудень 2018 року працювала Кременчуцької об'єднаній державній податковій інспекції на посадах старшого державного податкового ревізора-інспектора, головного державного інспектора відділу фінансування, бухгалтерського обліку та звітності, у тому числі виконувала обов’язки головного бухгалтера. Звільнена у зв’язку зі змінами в організації виробництва і праці, зі скороченням штату.
Основними обов’язками було ведення фінансового та бухгалтерського обліку бюджетної організації: обліку руху запасів, ТМЦ та основних засобів, нарахування заробітної плати, лікарняних, проектування кошторису видатків організації на наступний рік, подання фінансової та бухгалтерської звітності та ін.
З професійних навичок можна виділити вільне володіння комп’ютером, оргтехнікою (принтер, сканер), досвід ведення бухгалтерського та податкового обліку від первинної документації до формування та здачі звітності до контролюючих органів, досвід проходження перевірок контролюючими органами, уміння працювати в команді; навички управління персоналом; знання мов: українська — рідна; російська – вільно володію, з особистих якостей - відповідальність, комунікабельність, дисциплінованість, психологічна та фізична стійкість, усидливість, уважність, аналітичний склад ума, вміння працювати з великим об’ємом інформації, охайність, само організованість.
Додаткова інформація: заміжня, дітей немає. Можливі відрядження.Дякую за увагу! Чекаю на пропозиції! До побачення!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: