Резюме від 5 жовтня 2021 PRO

Олена

Провідний економіст

Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

провідний економіст

з 03.2005 по нині (19 років 3 місяці)
КМАМ ім.Р.М.Глієра

Провідний економіст

з 03.2005 по нині (19 років 3 місяці)
КМАМ ім.Р.М.Глієра, Київ (Освіта, наука)

Розробляю проекти перспективних річних планів з праці та заробітної плати навчального закладу.
Вивчаю ефективність застосування чинних норм і систем заробітної плати матеріального і морального заохочення, готує пропозиції щодо їх удосконалення.
Розраховую фонди заробітної плати і чисельність працівників з урахуванням необхідності найбільш раціонального використання трудових ресурсів в розрізі загального і спеціального фондів місцевого бюджету.
Здійснюю розробку штатного розпису згідно з затвердженою структурою управління: адміністративно – управлінського, навчально – допоміжного, науково - педагогічного, та проводить необхідні розрахунки один раз на фінансовий рік та при кожній зміні розмірів посадових окладів, ставок заробітної плати за загальним та спеціальним фондами місцевого бюджету.
Здійснюю підготовку проектів наказів з питань, що входять до обов’язків і завдань за посадою.
Розробляю положення про преміювання працівників, умови матеріального стимулювання, готує пропозиції щодо суміщення професій і посад, збільшення зон обслуговування та обсягу виконуваних робіт з метою поліпшення використання трудових ресурсів.
Визначаю на основі чинних положень розміри премій.
Здійснюю контроль за додержанням штатної дисципліни, витрачанням фонду заробітної плати, за правильністю встановлення найменувань професій, застосуванням тарифних ставок і розцінок, посадових окладів, доплат і коефіцієнтів до заробітної плати, за тарифікацією робіт і встановленням відповідно до кваліфікаційних довідників розрядів і категорій, а також додержанням режимів праці та відпочинку, норм трудового законодавства.
Беру участь у підготовці проекту колективного договору і контролює виконання прийнятих зобов’язань.
Веду облік показників з праці і заробітної плати, аналізує їх і складає встановлену звітність.
Виконую роботу з формування та зберігання бази даних з праці і заробітній платі, чисельності працівників, вносить зміни до довідкової та нормативної інформації, яка використовується під час оброблення даних.
При необхідності виконую термінові роботи по аналізу, підготовці та здачі необхідних додаткових звітів та запитів у відповідні інстанції, а також виконує окремі доручення директора і заступника директора з економічних і кадрових питань.
Вживаю необхідних заходів щодо використання сучасних засобів механізації та автоматизації обліково-обчислювальних робіт, беру участь у формулюванні економічної постановки задач, які вирішуються за допомогою обчислювальної техніки.

Освіта

“ Відкритий міжнародний університет розвитку людини “Україна”

Економічний, облік і аудит, Київ
Вища, з 2000 по 2006 (6 років)

формувати та впроваджувати ефективну облікову політику на підприємстві, в організації чи установі; організувати, вести облік і складати фінансову звітність за міжнародними стандартами; здійснювати податкові розрахунки та складати податкову звітність; оптимізувати податкове навантаження; упроваджувати сучасні управлінські інформаційні системи й технології в обліку, аналізі та аудиті; здійснювати оцінку фінансового стану, ділової активності та аналіз попередження банкрутства підприємства; організовувати та здійснювати контрольно-ревізійну й аудиторську діяльність, проводити комп’ютерний аудит; упроваджувати управлінський облік, систему бюджетування та облік витрат за центрами відповідальності, складати й аналізувати внутрішню звітність за сегментами; створювати обліково-аналітичне забезпечення для управління вартістю і ризиками підприємства та прийняття економічних, соціальних, екологічних рішень в умовах сталого розвитку; здійснювати науково-дослідну й викладацьку діяльність.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК

Знання мов

Російська — просунутий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: