• Файл

Сергій

Зав. господарством

Вік:
68 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

Левченко Сергій Володимирович

дата народження 04.03.1956р.
сімейний стан: Вдовець.
Адреса: м.Новомосковськ, вул.Шевченко, буд.8-а,кв.71
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета: отримання посади-завгосп.
2008р. Тренінги «Правові та практичні аспекти державних закупівель в Україні», «Професійна програма підвищення кваліфікації», Дніпропетровський регіональний інститут державного управління.

1980-1985рр. Дніпропетровський сільськогосподарський інститут, Економічний факультет, спеціальність «Економіка.організація сільськогосподарського виробництва».
1973-1977рр.Новомосковський металургійний технікум, технік-технолог обробки металів тиском.
1977-1979рр.Служба в лавах Радянської Армії.
1983-1986рр.Начальник механізованого загону Новомосковського районного об’єднання «Сільгоспхімія». Організація роботи загону, контроль виконання завдань, планування об’ємів робіт, виконання планових завдань, укладання договорів з підприємствами на роботи, контроль дотримання технології, якості виконання робіт, дотримання техніки безпеки, безпеки дорожнього руху, виконання графіку ремонту та технічного обслуговування автотракторної техніки, контроль своєчасного оформлення документації. Поточний та капітальний ремонт виробних приміщень. Укладання договорів на постачання теплоносіїв, електроенергії водопостачання та водовідведення, контроль розрахунків. Підпорядковано 63 особи.
1986-2001рр.Служба в органах внутрішніх справ на посадах керівного складу, в тому числі заступник начальника відділу по тиловому забезпеченню. Підпорядковано 14 осіб.
2001-2007рр.Банк «АВАЛЬ»- інспектор відділу охорони та інкасації матеріальних цінностей.
2007-2008рр.Страхова компанія «Провідна» начальник відділу адміністративної підтримки. Організація роботи з пошуку, укладення договорів оренди приміщень для розміщення відділень з послідуючим ремонтом відповідно до стандартів компанії, забезпечення життєдіяльності відділень, приймання , облік, збереження ТМЦ, контроль переміщення, проведення інвентаризацій, укладення договорів з надавачами комунальних, охоронних послуг, розрахунок за оренду та надані послуги, матеріально технічне забезпечення. Забезпечення транспортом та його експлуатація, оформлення документації, складання звітності, планування. Підпорядковано 12 осіб.
2008-2017рр. Головний спеціаліст управління ЖКГ Новомосковської міської ради, Планування, контроль виконання підрядними організаціями об’ємів по капітальному ремонту житлового фонду міста, та його якості. Прийняття заходів щодо усунення аварійних ситуацій в житловому фонді, організація робіт з благоустрою території міста, оформлення документів на надання комунальних послуг між виробниками та споживачами. Організація та контроль за своєчасним прибиранням та вивезенням сміття з території міста відповідно до санітарних норм. Оперативне керівництво комунальними підприємствами міста.
2017-2019рр. Начальник відділу житла, благоустрою та екологічного забезпечення.
Професійні знання та навики :
Вміння здійснювати монтажно-зварювальні роботи, ремонт електрики, меблів, дрібні загально-господарчі роботи (фарбування, ремонт замків, розеток, меблів), самостійне усунення дрібних несправностей, дрібний ремонт та обслуговування обладнання, закупівля господарських товарів. Навички роботи з універсальними електричними інструментами (шліфувальна машина, дриль, шуруповерт); пунктуальність, відповідальність, уважність до деталей, вміння швидко виявляти та усувати несправності; наявніть водійського посвідчення, категория В.С.
Розраховую на заробітну плату в розмірі: 15000 грн. .

Спеціальні знання та навики:
ПК- MS Office. Інтернет - впевнений користувач,
Особисті якості:
Комунікабельність, високий рівень відповідальності, організаторські здібності.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: