Увага! За 1 хвилину ми зупинимо роботу сайту, щоб поліпшити його. Work.ua відновить роботу в 22:05.
Будь ласка, вибачте за тимчасові незручності.

Резюме від 5 квітня 2023 Файл

Виталий

Логіст, комірник, товарознавець

Вік:
37 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Рябокрис Віталій Юрійович

Дата народження: 07 червня 1986 р. (35 р.) м. Київ, українець.
Сімейний стан: одружений
Освіта: вища (4-ий рівень акредитації).
Міжнародний Науково-Технічний Університет ім. ак. Юрія Бугая 2003-2009 р.р. (магістр інформаційних управляючих систем та технологій). Військовий Інститут Інформатизації та Телекомунікацій ВІТІ НТУУ «КПІ» 2006-2008 р.р. (молодший лейтенант запасу).
Спеціальність: Інформаційні управляючі системи та технології.
Вакансія: комірник, товарознавець, завідувач складом, менеджер з закупівель, логіст, менеджер з продажу.
Стаж роботи:
1. «TV-Trade», вул. В. Хвойки 18/14, 2007 – 2009, доставка товарів по м. Київ та Київській області.
2. ООО «Крістар-Трейд» вул. Межигірська 50, серпень 2009 – квітень 2011 (комірник матеріалів стоматологічного призначення). Робота з відвантаженям товару зі складу, розміщення товару на складі, збір товару покупцям за накладними, робота в 1C:7. Робота з матеріалами таких відомих брендів як Gradia Direct, Terumo, Voco, Initial, Colgate, Den Tag, Vitis, GC, Septodont.
3. «SANAHUNT» вул. Грушевського 8/16, травень 2011 – лютий 2012 (комірник брендового одягу, взуття, аксесуарів та косметики). Мультибрендовий магазин одягу та аксесуарів відомих дизайнерів світу, таких як Dior, Versace, Celine, Stella Mc. Cartney, Zanotti, Sergio Rossi, Alaia, Berlutti, Artioli, Brian Atwood, Balenciaga, Prada, Dolce & Gabbana, Fendi, Tods, Miu-Miu, Testoni, M.M. Margella, Jimmy Choo, Valentino, Faberge, Philip B. та багато інших. Робота з 1C:8.1., прийом, інвентаризація, видача та возврат товару продавцям, розміщення товару на полицях за артикулами, брендами та колекціями. Прийом товару раз на 2-а тижні у нічні зміни та проклейка цінників та переоцінок на товар. Підтримка постійного порядку на складах та виконання завдань від начальника складу.
4. «Finn Flare» ТЦ Глобус пл. Майдан Незалежності 1, квітень 2012 – вересень 2012 (комірник одягу, взуття та аксесуарів фінської марки). Функціональні обов’язки такі ж самі як в мультибрендовому магазині «SANAHUNT».
5. Інтернет магазин «Алло» пр-т. Московський 8, вересень 2012 – вересень 2018 (комірник комплектуючих, аксесуарів побутової та цифрової техніки). Робота з БД 1С: 8.2, WMS з місцями зберігання та терміналом, ERP Oracle, MS Outlook, збір та пакування товарів для клієнтів, сканування штрих-кодів та IMEI, прийом від постачальників, відправка на регіони України, розміщення товару (КБТ, МБТ, цифрова техніка, аксесуари, припейд, термінали, телевізори), проведення інвентаризацій в нічні зміни, робота в нічні зміни.
6. «Діцентра» вул. Старосільська 1, жовтень 2018 – червень 2019 (комірник квітів опт та роздріб, консультація клієнтів, прийом та розміщення товару за сортами від постачальників на складі, підтримка якості товару).
7. «Modoza» червень 2019 – вересень 2021 магазин брендового одягу, взуття та аксесуарів з Італії. Робота з постачальниками, замовлення товару. Товарознавець, робота в 1С та програмі Логіст.
Власні якості: вміння працювати на результат, вічливість, взаємодопомога, охайність, володіння ПК (MS Office, Internet, 1C: 7, 8, ERP Oracle, WMS англійська (технічна за спеціалізацією), знання багатьх відомих світових брендів одягу, взуття та косметики, вміння їх відрізняти, робота зі скануванням штрих кодів та IMEI.

Очікуваний рівень зарплати: від 20000 грн.
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Буду дуже вдячний за ваш дзвінок!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: