Резюме від 4 жовтня 2021 Файл

Костянтин

Журналіст, літредактор, копірайтер

Вік:
58 років
Місто:
Нова Каховка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Іванов Костянтин Віталійович
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)) E-mail [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Особисті дані: вік 55 роки, не одружений

Мета: пошук вакансії редактора газети, заступника редактора, кореспондента.

Освіта: 1983-1987 рр. – Благовіщенський педагогічний інститут, учитель російської мови і літератури.

Досвід роботи:
2021 – 2019 ТОВ «Піонер новітніх технологій»
Посада: фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою
2018 р. – 2015 газети «Новини ділові Сіті», «Новини ділові» (м. Нова Каховка, Херсонська область)
Посада: редактор, заступник редактора
Функціональні обов'язки:
Очолювати роботу відділу і впевнено керувати ним. Організовувати свою роботу і роботу колективу редакції, спрямовану на планомірний випуск номерів газети, в Відповідно до редакційної політики газети, затвердженими планами і графіками роботи редакції, правилами внутрішнього розпорядку редакції. Координувати діяльність усіх функціональних підрозділів по виконанню заходів по плану роботи редакції і дотримання графіка роботи редакції. Здійснювати контроль за дотриманням встановлених термінів надання рукописів, здачею їх в набір, обробки коректурних відбитків і випуску газети у світ, а також за літературним змістом матеріалів і якістю їх поліграфічного виконання. Здійснювати контрольне читання рукописів, підготовлених до здачі у виробництво, організовувати обговорення якості відредагованого матеріалу.

2013-2014 рр. – газета «Маршрутка» (Амурська область, РФ)
Посада: випускаючий редактор
Функціональні обов'язки:
Дотримуватися і контролювати технологічну схему виробництва видання. Організовувати, розподіляти і контролювати роботу оператора комп’ютерного набору, коректорів, верстальників щодо своєчасної та якісної підготовки номера для друку.
Організовувати роботу по розміщенню в газеті оголошень і реклами. Здійснювати оперативний контроль над своєчасним виконанням замовлень, що надійшли від відділу продажів і адміністрації. Контролювати графік підготовки і оформлення обкладинки газети. Оформляти замовлення на друк в друкарню. Контролювати комплектність видання і якість поліграфічного виконання (плівки). Стежити за своєчасним виготовленням плівок і забезпеченням їх доставки в друкарню.Вживати заходів щодо попередження або усунення порушень графіків підготовки видання до друку.
Перевіряти відповідність якості макетів і текстів оголошень вимогам технічної специфікації і умов укладених договорів. При порушенні цих умов для повернення в установленому порядку матеріал на додаткову правку. Приймати, сортувати і переадресовувати бланки оголошень. Контролювати виправлення помилок. Проводити збори. Брати участь в підготовці матеріалів для укладання договорів з поліграфічними підприємствами, в розробці графіків проходження видань. Аналізувати вийшли видання та вживати заходів щодо усунення помилок. Підтримувати позитивний моральний клімат в офісі. Виявляти взаємовиручку, відповідальність, довіру, Джусова настрій, підтримку, оптимізм.

2002-2012 рр. - газета «Нова Каховка» (м. Нова Каховка, Херсонська область)
Посада: кореспондент
Забезпечує редакцію оперативною інформацією і іншими матеріалами, готує власні публікації. Встановлює контакти за завданням редактора або за власною ініціативою з державними органами, органами місцевого самоврядування, підприємствами для отримання необхідної інформації; своєчасно інформує редакцію про майбутні події.
Виїжджає на місця для висвітлення подій в країні і за кордоном, отримує акредитації в встановлених випадках, здійснює збір оперативної інформації на місцях подій, готує питання для запланованих інтерв'ю, зустрічається і інтерв'юйованими, бере інтерв'ю.
Вивчає зібрану інформацію, обробляє матеріали, представляє їх у вигляді інтерв'ю, публікацій, коментарів з певної тематики, здійснює підготовку нарисів, статей.
Виробляє записи, в тому числі з використанням засобів аудіо-і відеотехніки, кіно- і фотозйомки з дотриманням вимог законодавства про засоби масової інформації.
Проводить перевірку достовірності отриманої інформації, виконує інші вимоги законодавства про засоби масової інформації.Бере участь в розробці перспективних і поточних планів редакції, розробляє пропозиції щодо висвітлення окремих тем, здійснює пошук нових тем. Формування авторський актив. Редагує авторські матеріали, забезпечує правильність наведених цитат, власних імен, цифр та інших фактичних даних.
Складає добірки, рубрики, готує їх для друку і випускає їх відповідно до затвердженого графіка.

Додаткові відомості
Українською та російською мовами володію досконало. Англійською - зі словником
Володіння комп'ютером: користувач MS Office. Маю навички роботи з Інтернетом і домашній ПК з доступом в Мережу

Особисті якості: відповідальність, комунікабельність, вміння заручитися підтримкою.

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: