Резюме від 30 квітня 2024

Ольга

Старший смены су-шеф

Вік:
45 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідуючий виробництвом кулінарії

з 08.2023 по 01.2024 (5 місяців)
ТОВ " ФОЗЗИ", Київ (Роздрібна торгівля)

Організація та контроль всіх процесів на кулінарїї , контроль за своєчасним накриттям вітрин, своєчасне замовлення продукції та сировини, проведення інвентаризацій та переобліків, контроль за дотриманням персоналом санітарно - гігієнічних вимог та інше.

Завідувач виробництвом

з 06.2022 по 11.2022 (5 місяців)
ПП "Дари Моря", Київ (Роздрібна торгівля)

Координація та контроль роботи всіх процесів виробництва ,
контроль дотримання виробничих стандартів та технологій виробництва;
контроль якості готової продукції;
контроль за дотриманням санітарних норм та вимог згідно НАСР
навчання персоналу виробництва (кухарі).

Заместитель заведующего производством

з 07.2020 по 07.2021 (1 рік)
ТОВ Новус Украина, Київ (Виробництво та реалізація кулінарної ,хлібобулочної ,рибної та мясної продукції)

Кухар -універсал ,старший кухар

з 06.2017 по 07.2020 (3 роки 1 місяць)
ТОВ Новус Украина, Київ (Виробництво та реалізація кулінарної ,хлібобулочної ,рибної та мясної продукції)

Освіта

Херсонський державний агррарний університет

Агрономія, Херсон
Вища, з 2004 по 2009 (5 років)

Знання і навички

Маю достатній досвід в організації процесів приготування страв т

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: