Резюме від 11 травня 2024 PRO

Вадим

Економіст, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Аналітик відділу планування та бюджетування

з 12.2023 по 02.2024 (2 місяці)
Ukrlandfarming, Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Працював в напрямку забезпечення енергоресурсами компанії. Постачання газу та електроенергії. Підписання договорів, контроль оплати рахунків, аналітика споживання, тощо.

Працював на себе

з 11.2022 по 12.2023 (1 рік 1 місяць)
На дому, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Працював з з постачальниками та виробниками систем освітлення та електрофурнітури. Обробка даних, формування та аналіз звітності. Формування звітності, та надання рекомендацій щодо вдосконалення ефективності виробництва та продажів. Формування звітів на замовлення. Також мав підробіток в таксі на власному авто.

Економіст з фінансово-аналітичної роботи

з 05.2013 по 10.2022 (9 років 5 місяців)
ЕпіцентрК, Київ (Роздрібна торгівля)

Працював економістом з фінансової роботи з травня 2013 року. Виконував обов’язки начальника фінансово-аналітичного відділу - звітність, робота з персоналом (організація роботи віддлу, розробка звітності), проведення аналітичних зборів, оплата рахунків, поточна робота начальника фін. відділу.
Навички роботи: Досвідчений користувач MS Office (формули, зведені таблиці, макроси, Power BI, Power pivot), знання комп’ютерних програм та змога їх обслуговування. Знання, та робота з програмами на базі 1С, SAP.
Проводив аналітику товарних залишків, та вів перемови з постачальниками про додаткові відвантаження необхідного товару, повернення неходового асортименту, переведення на експозицію, тощо. Великий досвід роботи в аналітиці даних, плануванні, бюджетуванні, формуванні та опрацюванні замовлень товару, аналізу якості складських залишків, аналіз конкурентів. Займався тендерними процедурами та підготовкою тендерних документів (маю відповідний сертифікат), брав участь у державних та комерційних тендерах.

Cт. продавець

з 06.2012 по 05.2013 (11 місяців)
Vicotec (Торгівля)

Продавець-консультант непродовольчих товарів (4 разряд)

з 10.2010 по 05.2012 (1 рік 7 місяців)
Фокстрот, Луганськ (Роздрібна торгівля)

Освіта

«Вища школа бізнесу – Інститут економіки та менеджменту»

Фінанси, Алчевськ
Вища, з 2005 по 2010 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Бізнес-тренінги

3 міс.

Знання і навички

MS Office Користувач ПК САПР

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Неодноразово брав участь у студентських наукових конференціях та публікувався у збірниках статей: «Дослідження молоді на шляху інтеграції Україна-ЄС» а також «Проблеми та шляхи підвищення конкурентоздатності підприємств».


Особисті якості: Пунктуальний, акуратний, відповідальний, комунікабельний. Вмію працювати з великими обсягами інформації та працювати в команді, є можливість понаднормової роботи та відряджень.

Захоплення: Спорт (футбол, теніс), подорожі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: