Резюме від 26 лютого 2024 Файл

Юрій

Керівник підрозділу внутрішнього аудиту

Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Сімоник Юрій Олегович
24.02.1981 р.
конт. тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Кваліфікація:

Вища освіта в сфері фінансів. Державний диплом по спеціальності «фінансист». Практичний досвід роботи в даній сфері понад 20-ть років.
Ціль:
Робота в фінансовій установі, де є можливість професійного та кар“єрного зросту
Досвід работи:
05 травня 2023р.по сьогоднішній день
АТ «Український капітал» Керівник служби аудиту Рішення Про погодження Комітету з питань нагляду та регулювання діяльності банків, оверсайту платіжної інфраструктури НБУ від 10.08.23р. Вх. №10/1/01-6700 від 10.08.23р.
Організація та проведення перевірок процессів згідно розробленого та затвердженого річного Плану.
Постійно: Складання аудиторских звітів і надання рекомендацій профільним департаментам ГО по результатах аудиторских перевірок, послідуючий контроль виконання рекомендацій, перманентний аналіз та оцінка банківських ризиків, періодичне звітування до Наглядової ради, Правління банку, аудиторського комітету та НБУ, комунікація з зовніщнім аудитом.
Досвід работи:
23 липня 2019р. по 05 травня 2023р.
АТ «Акордбанк» Керівник відділу безвиїзного аудиту Управління внутрішнього аудиту.
Проведенні перевірки процессів: - организація кассовых операцій; фінансовий мониторінг(щорічно); кредитні операції корпоративних та роздрібних клієнтов; перевірка організації інкасації, казначейські операції, СВК комплаєнс, платіжні ситеми, організація банківської безпеки, вузькоспеціалізовані тематичні перевірки, ревізії ТОБО.
Постійно: Складання аудиторских звітів і надання рекомендацій профільним департаментам ГО по результатах аудиторских перевірок з метою усунення та недопущення виявленних порушень в подальшій діяльності, послідуючий контроль виконання рекомендацій, перманентний аналіз та оцінка банківських ризиків, підготовка документів по періодичних звітах для НР, Правління банку.
04 грудня 2018р. по 20 травня 2019р.
АТ «ТАСКОМБАНК»Головний спеціаліст Служби внутрішнього аудиту.
Проведені перевірки: - “фінансовий моніторинг”, “перевірка эффективності функціонування СВК і комплаенс – контролю”,“організація процесу роботи з проблемною заборгованістю”.
08 лютого 2018р. по 03 грудня 2018р.

АТ «ОЩАДБАНК»Головний Ревізор, Управління ревізій та контролю. Проведення комплексних і тематичних перевірок регіональных управлінь по всіх напрямках банківської діяльності, участь в службових розслідуваннях.
20 жовтня 2008р. по
07 лютого 2018р
ПАТ «ПІРЕУС БАНК МКБ» Старший Аудитор (PJSC "Piraeus Bank ICB", Senior auditor)
Проведення комплексних і тематичних перевірок філіалів, відділеннь і підрозділів ГО по всіх напрямках банківскої діяльності (касса, РКО, депозити (юридичних і фізичних осіб), фінансовий моніторинг, кредити фізичних осіб, кредиты СМБ, комплаєнс, БПК, АТМ, внутрішньобанківські операції (бухгалтерский облік)), в тому числі - в якості керівника перевірки.
Складання аудиторских звітів і надання рекомендацій профільным департаментам ГО по результатах аудиторских перевірок, послідуючий контроль виконання рекомендацій.
04 квітня 2007р.
по 17 жовтня 2008р.

ПАТ КБ «Надра» Головний аудитор Департаменту внутрішнього аудиту. керівник групи проведення виїзних перевірок Проведення комплексних перевірок і службових розслідувань в регіональных дирекціях банку по напрямках: касса, РКО, Депозити (юридичних і фізичних осіб), фінансовый моніторинг, кредити фізичних осіб, кредити СМБ, БПК, АТМ, внутрішньобанківські операції (бухгалтерский облік), перевірка персоналу внутрішнім і зовнішнім нормативним документам. Участь в підтримці взаємодії і співпраці в роботі з зовнішніми аудиторами
06 грудня 2004р. по 03 квітня 2007р.

ПАТ «Райффайзен банк Аваль» Економіст 1-їй категорії, провідний економіст: операційна робота з обслуговування фізичних та юридичних осіб. Центральный офіс: сектор обслуговування відділень, департаменту роздрібних продуктів та маркетингу
02 лютого 2003р. по 03 грудня 2004р.

Управління Державного казначейства в м.Києві. Головний спеціаліст віділу доходів в Державний і місцеві бюджети. щодений контроль за відшкодування ПДВ, робота з ОВДП.
Освіта

Київский національный економічний університет.
Фінансово-экономічний факультет. Спеціальность «фінансист», «викдадач економічної теорії». Сертифікати Національного Центру підготовки банківських працівників України (фінансовий моніторинг, кредитні операції, банківські ризики COSO) .
Додаткова інформація:
Спеціалізовані програми СЕП (Барс, SRbank, АБС Б2, та ін.). Вільне володіння української та російською мовами, англійський - intermediate level. Досвід проведення службових розслідувань, досвід дистанційної роботи. Готовність до відряджень.
Особисті якості:
Відповідальність, цілеспрямованість, пунктуальність, аналітичні здібності, організаторські навички, нестандартне мислення, творчий підхід, стресостійкість.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: