Резюме від 6 березня 2024 Файл

Artem

Лікар-анестезіолог загальний, дитячий

Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Чудновський Артем Анатолійович
Дата народження: 30.05.1984
Адреса: м. Київ
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Ціль: Пошук посади лікаря анестезіолога.
Очікуваний графік роботи: повний робочий день.

ОСВІТА
Кремінське обласне медичне училище, спеціальність «Лікувальна справа», кваліфікація «Фельдшер», 2000-2004.
ДЗ «Луганський державний медичний університет», спеціальність «Педіатрія», кваліфікація «Лікар-педіатр», 2007-2013.
ДУ «Луганський державний медичний університет» – кафедра анестезіології, реаніматології та невідкладних станів ФПО, лікар-інтерн за фахом: «Дитяча анестезіологія», 2013-2014.
Національний університет охорони здоров’я України ім. П.Л. Шупика – Кафедра дитячої анестезіології та інтенсивної терапії, лікар-інтерн за фахом: «Дитяча анестезіологія», 2014-2015, отримання сертифікату лікаря-спеціаліста за фахом «Дитяча анестезіологія»
Національний університет охорони здоров’я України ім. П.Л. Шупика – Кафедра анестезіології та інтенсивної терапії, лікар-спеціалізант за фахом «Анестезіологія» − 30.10.2018 – 30.01.2019 (отримання сертифікату).
Національний університет охорони здоров’я України ім. П.Л. Шупика – Кафедра дитячої анестезіології та інтенсивної терапії, лікар-курсант ПАЦ: «Дитяча анестезіологія», Березень 2019.
Отримання першої кваліфікаційної категорії за спеціальністю «Дитяча анестезіологія» 2021р.

ДОДАТКОВА ОСВІТА
Отримання сертифікату з BLS від European Resuscitation Council ( Kyiv, Ukraine 10.10.2020) № ERC-259-632606.
Участь у профільних конференціях, навчальних курсах, майстер-класах та вебінарах (Київ, Дніпро, Харків, Чернівці, Одеса, Стокгольм) і засіданнях Київської асоціації анестезіологів, среди них: Наркозно-дихальна апаратура (Anesthetic-respiratory equipment), Київ 2021, Реґіональна анестезія і терапія гострого болю, Київ 2021; Серцево-легенева реанімація, Київ 2021; Штучна вентиляція легенів: режим, моніторинг, техніка проведення», Київ 2021; Невідкладне УЗД у практиці анестезіолога-реаніматолога, м. Одеса 2020.

ДОСВІД РОБОТИ
Станція швидкої медичної допомоги, м Рубіжне Луганської області, фельдшер виїзної бригади, 04.2004 - 09.2007.
ДЗ «Луганський державний медичний університет», лаборант кафедри пропедевтики педіатрії з доглядом за хворими, 09.2010 - 05.2013.
Луганська обласна дитяча клінічна лікарня, лікар-інтерн відділення анестезіології та інтенсивної терапії, 08.2013 - 10.2014.
Київська міська дитяча клінічна лікарня №1, лікар-інтерн відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії, 11.2014 по 06.2015.
Київська міська дитяча клінічна лікарня №1, лікар – анестезіолог дитячий, відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії з 26.06.2015р. по теперішній час.
ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології Національної академії медичних наук України», лікар-анестезіолог дитячий, відділення анестезіології з палатами для реанімації та інтенсивної терапії дитячих клінік з 01.01.2016 по 01.06.2016 (сумісництво).
Державна наукова установа «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» Державного управління справами при Адміністрації Президента України, лікар-анестезіолог дитячий , дитячого стаціонару, для забезпечення планових та ургентних анестезій 01.07.2016-01.01.2019 (сумісництво).
ДУ «Національний інститут фтизіатрії і пульмонології імені Ф.Г. Яновського», лікар-анестезіолог відділення інтенсивної терапії та реанімації з 01.08.2016 по теперішній час (сумісництво).
УК «Оберіг», лікар-анестезіолог дитячий, дитячого стаціонару, для надання інтенсивної терапії та анестезіологічного забезпечення при операціях, діагностичних маніпуляціях, клінічних ургентних ситуаціях. З 01.03.2017 по 01.01.2020 (сумісництво).
Офтальмологічна клініка «Ексімер», лікар-анестезіолог, консультативна робота в поліклініці та анестезіологічний супровід під час операцій, маніпуляцій в офтальмології. З 01.06.2019 по теперішній час (сумісництво)
Комунальне некомерційне підприємство «Київська міська клінічна лікарня №1 виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)», лікар-анестезіолог, відділення рентгенедоваскулярной хірургії. Забезпечення седацій, анестезій та усунення небезпечних для життя станів при діагностичних і лікувальних інтервенціях на серці і головному мозку (інсульти та інфаркти). З 01.07.2020 по 01.01.2021рр (сумісництво).
Приватна діагностична клініка при Національному Інституті Раку ТОВ «ВІЖН ПАРТНЕР» м. Київ, лікар анестезіолог для забезпечення анестезіологічного супроводу діагностичних та лікувальних ( діагностичних та радіологічних, променевих, МРТ) маніпуляціях. З 2020р. по теперішній час (сумісництво).
Комунальне некомерційне підприємство «Олександрівська клінічна лікарня м.Києва», лікар анестезіолог-реаніматолог, відділення інфекційної реанімації з хворими на covid-19. З 01.01.2021 по теперішній час (сумісництво).
ОБОВ’ЯЗКИ, ДОСЯГНЕННЯ
Анестезіологічне забезпечення планових та ургентних оперативних втручань, а саме – офтальмологія, оториноларингологія, стоматологія, абдомінальна хірургія, урологія, травматологія та ортопедія, з виконанням реґіонарних методів та нейроаксіальних блокад.
Застосування методики та техніки внутрішньовенної (ТIVA), інгаляційної анестезії, эндотрахеальним наркозом, субарахноїдальним та епідуральним методома знеболення, пункцій и катетеризації периферичних і центральних вен та артерій, у тому числі під УЗД навігацією. Виконання FAST, BLUE та FATE протоколів.
Проведення медикаментозних седацій при діагностичних та лікувальних маніпуляціях.
Ведення пацієнтів блоку інтенсивної терапії.
Супровід реанімаційних пацієнтів з порушеннями вітальних функцій при транспортуванні на далекі відстані, для забезпечення подальших етапів лікувального процесу.
Організація роботи в умовах обмежених ресурсів лікарем – анестезіологом (під час військових дій у м. Луганськ 2014р., м. Київ 2022р.).
ІНШЕ:
Володіння ПК: Навички роботи за комп’ютером (Windows, MS-Office, Social Media, Communication and collaboration tools) – впевнений користувач.
Знання мов: Українська (С1), російська (С2), англійська (А1)
Особистісні якості:
Навички тайм-менеджменту, вміння працювати в команді, стресостійкість, увага до деталей, швидка реакція, організаторські та лідерські здібності, комунікабельність, гнучкість, витривалість.
Захоплення: Спорт, подорожі, вивчення проф. літератури.
Навички водіння: водійське посвідчення категорії «B».

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: