• Файл

Инна

Помічник юриста

Вік:
37 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Лащенко Інна Георгіївна
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
м. Вінниця

Освіта:
У 2009 році закінчила Київський національний університет внутрішніх справ за спеціальністю «Правознавство» з професійним правом роботи за фахом юриста;
У 2017 році закінчила Вінницький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти магістр спеціальність «Адміністративний менеджмент».

Досвід роботи:
У 2005 році прийнята на посаду секретар-друкарки канцелярії ВТЕІ КНТЕУ. У 2009 році переведена на посаду діловода відділу організаційної роботи та контролю ВТЕІ КНТЕУ по теперішній час.

Особисті дані:
12.02.1987 року народження, одружена, маю двох дітей.

Особисті якості:
Завжди відповідально відношусь до роботи, здатна і зацікавлена швидко навчатись новому, проявляю ініціативу, завжди працюю на результат, маю активну життєву позицію.
Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичлива, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно мислити. Шкідливих звичок не маю.

Додаткові відомості:
Рідна мова – українська, володію російською та англійською мовами зі словником. Практичний досвід роботи з комп’ютером (MS Office, Outlook Еxpress, Internet). Знання оргтехніки (міні-атс, ксерокс, факс, принтер, сканер). Маю права водія категорії В.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: