Резюме від 19 серпня 2010

Владимир

Инженер-электронщик, 3 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
74 роки
Місто:
Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Василенко Володимир Іванович
Дата народження: 19.10.1949
Місце народження: Росія, Пермська область, м. Олександровськ
Адреса проживання: 88018, Закарпатська обл., м.Ужгород, просп.Свободи, 20/13
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Закінчив загальноосвітню середню школу м. Олександровська в 1967 р., після чого працевлаштувався на Олександрівський машинобудівний завод по спеціальності слюсаря-ремонтника. Після служби в армії (1968-1970 рр.) навчався в Олександрівському машинобудівному технікумі по спеціальності «Обробка металів різьбою», який закінчив у 1974 р., отримавши кваліфікацію техніка-технолога.
У цьому ж році переїхав у м.Донецьк, де спочатку працевлаштувався на експериментальний завод газової апаратури, а потім – у спеціальне конструкторське бюро Донецького фізико-технічного інституту АН УРСР на посаду старшого техніка, потім – інженера. У 1974 р. поступив у Донецький державний університет на фізичний факультет, який закінчив у 1980 р. з присвоєнням кваліфікації «фізик». У 1980-1982 рр. працював у Донецькому міжрайонному управлінні газового господарства старшим майстром служби експлуатації газопроводів. З 1982 р. повернувся у спеціальне конструкторське бюро Донецького фізико-технічного інституту АН УРСР, де пропрацював до 1993 р. на посадах старшого інженера, інженера-програміста та інженера-конструктора. У 1986 р. пройшов 6-місячну перепідготовку на базі Київського політехнічного інституту по спеціальності «Мікропроцесорні системи» та у 1987-1988 рр. – 9-місячну підготовку на базі Ленінградського електротехнічного інституту по тій же спеціальності. За період роботи в Донецькому фізико-технічному інституті АН УРСР та Донецькому міжрайонному управлінні газового господарства неоднократно нагороджувався за раціоналізаторські пропозиції. У 1993-1994 рр. працював електриком у «Гаро-ЛТД» м.Донецька.
З 1994 р. по 1997 р. працював у Закарпатській обласній санітарно-гігієнічній станції на посаді старшого інженера санітарно-гігієнічної лабораторії. З 1997 р. працевлаштувався по договору в Товариство з обмеженою відповідальністю «Еліпс» та ВТП «Агропром-торг» (працював у м.Брно Чеської Республіки) та був звільнений у 2005 р. у зв’язку з закінченням трудової угоди. З 2006 р. по січень 2010 р. працював техніком з налагоджування і випробовування відділу тестування у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Джейбіл Юкрейн Лімітед» у м.Ужгороді. Із січня 2010 р. звільнений з роботи за згодою сторін.
Одружений, двоє дітей. Житлом у м.Ужгороді забезпечений.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: