Резюме від 3 травня 2024 PRO

Володимир

Архітектор-концептуаліст, 80 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
59 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook, Instagram та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

ГАП

з 12.2021 по 02.2023 (1 рік 2 місяці)
ООО "Центр стратегічного розвитку DCH РЕ", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Спочатку про те, як я працюю!..
Проекти, над якими я працюю, завжди є продуманими, далекоглядними та глобально значущими. Це статуси моєї архітектури та ландшафтного дизайну. Стан розширення можливостей ділянки та оптимально вивірені основні показники – фінальні цілі моїх концептів. Люблю працювати з колегами-однодумцями, які роблять свій внесок у якість проекту. Основними критеріями робочого процесу є: комфорт та прозорі відносини з колегами та клієнтами. Як архітектор, я проектую для людей, а це означає толерантність, розуміння, продуманий творчий підхід заради успіху.
А тепер про те за що відповідаю!..
Розробка архітектурних концепцій. Візуалізація та відео презентація, розробка принципових об`ємних рішень архітектури будівель, споруд, житлових та промислових комплексів, мікрорайонів, поселень, міст та їх реконструкцій. Експертиза та забезпечення оптимальних техніко-економічних показників архітектурних рішень. Підготовка вихідних даних для розрахунку бізнес-моделей проекту за для подальшої презентації на Інвест комітеті. Рішення з ландшафтного дизайну, комерційні інтер'єри, конкурсні програми, тощо...

Виконавчий директор, ГАП

з 03.2017 по 05.2019 (2 роки 2 місяці)
ООО "АРХ-МОЕ", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація та забезпечення розробки різних стадій проектної документації для будівництва, та її адаптація. Участь у розробці архітектурних концепцій. Організація, виробництво та провадження програми будівництва автономного житла на основі активних технологій. Координація дій між суб`єктами архітектурної діяльності. Контроль якості робіт субпідрядних організацій.

Освіта

КДХІ Київський Державний художній інститут (НАОМА Національна Академія образотворчого мистецтва і архітектури)

Архітектура, Київ
Вища, з 1981 по 1987 (6 років)

Знання і навички

Сертифікований архітектор Lumion Autodesk 3ds Max Corona Renderer Знання ДБН Робота в команді Візуалізація Проєктування житлових будівель Adobe Photoshop AutoCAD Autodesk Revit Креативність Пунктуальність

Додаткова інформація

https://www.vg-arch.com
https://www.vg-arch.art

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: