Резюме від 13 травня 2024 PRO

Олена

Директор, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 08.2016 по 02.2022 (5 років 6 місяців)
Мережа ресторанів TARANTINO femely “ Хачапурі і Вино» і « Cherry coffee roasters & Cakes”, Кіїв (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
- Складання та контроль виконання бюджету.
- Оперативне керування всіма процесами.
- Постановка цілей.
- контроль за виконанням планових фінансово-економічних показників.
- Контроль за роботою всіх підрозділів та якістю сервісу.
- Проведення та розбір інвентаризації.
- Спілкування та залучення гостей.
- формування маркетингової стратегії.
- вирішення питань із контролюючими органами.
- Стажування майбутніх працівників компанії.

Досягнення:
- Ресторан займав одне з лідируючих місць за фінансовими показниками мережі.
- Створення команди, яка вміє ставити і досягати мети! Розробка та впровадження системи мотивації.
- Успішні проекти з виїзної торгівлі на "Atlas weekend", "Art-zavod Platforma".
- Зниження собівартості, за рахунок роботи з продажами;
- Перевиконання річного бюджету (оптимізація ФОП, інших витрат, збільшення ТО ресторану).
- Рейтинг ресторану в Google 4,7

Зам директора

з 10.2015 по 08.2016 (10 місяців)
Мережа ресторанів Світова карта, ресторанно-готельний комплекс «Разгуляево», Кіїв (Готельно-ресторанний бізнес)

- Оперативне управління усіма структурами одиницями підприємства.
- Координація операційного спрямування роботи.
- Участь у стратегічному розвитку діяльності готельно-ресторанного комплексу
- Оптимізація процесів та систем.
- Підтримка реалізації поточних та нових проектів.
- Систематизація та контроль документообігу.

Директор

з 01.2007 по 09.2015 (8 років 8 місяців)
Мережа ресторанів «СушіЯ», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Керівництво та організація роботи всіх підрозділів ресторану.
- Проведення тренінгів, зборів та мотивація персоналу
- Контроль якості.
- сервісу, що надається всіма підрозділами ресторану.
- робота з чек листами.
- робота з гостями.
- Проведення інвентаризації.
- Уповнення поставлених завдань.
- Оперативне вирішення всіх форс-мажорних ситуацій

Освіта

Харківський національний економічний університет

Економіка підприємства, Харків
Вища, з 2005 по 2009 (4 роки)

Донецький торговий економічний інститу

Донецьк
Середня, з 2003 по 2004 (1 рік)

Підвищення кваліфікації, облік та аудит сільськогосподарського виробництва.

Артемівський індустріальний технікум

Технік технолог вогнетривких виробів, Бахмут
Середня спеціальна, з 1999 по 2003 (4 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint MS Outlook R-Keeper Profit

Рекомендації

Калинський Євген Олександрович

Калинський Євген Олександрович

Керуючий, Кафе «Будинок Великого Діва»

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Аналітичний склад розуму, здатна вирішувати складні багатопланові завдання, виражені лідерські якості, цілеспрямована, ініціативна, стресостійка, вмію працювати в команді, комунікабельна, активна.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати