Резюме від 25 квітня 2024 Файл

Валентина

Керівник підрозділу, провідний фахівець з систем, інженер з якості

Вік:
34 роки
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Ковальчук
Валентина Олександрівна

Начальник служби якості
Повна зайнятість, неповна зайнятість, дистанційна робота.
Рік народження: 1990
Місто: Житомир
Контактна інформація
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи
Начальник служби якості
з 12.10.2023р і по нині
АТ "Житомирські ласощі", Житомир (Виробництво харчових продуктів)
Аналізування функціонування системи управляння якістю та безпечністю , розробка заходів для її поліпшення.
Координація роботи виробничої лабораторії та відділу контролю якості.
Організація та супровід проведення сертифікації систем менеджменту на відповідність ISO 22000, FSSC 22000.
Організація навчання та консультацій фахівців підприємства в сфері розробки, впровадження та поліпшення систем управління якістю та безпекою харчових продуктів.
Забезпечення взаємодії з зовнішніми організаціями з питань, пов'язаних з системами менеджменту безпеки, якості та їх сертифікації.
Розгляд рекламацій і скарг.
Провідний фахівець із якості
з 09.2021 по 12.10.2023р ( 2 роки )
АТ "Житомирські ласощі", Житомир (Виробництво харчових продуктів)
Розробка та підтримання документації систем менеджменту безпеки згідно вимог НАССР, міжнародних стандартів серії ISO 22000, FSSC 22000 (настанови, методики, процедури, базові програми, НАССР-плани, інструкції тощо)
Супровід зовнішніх і організація проведення внутрішніх аудитів.
Координація групи по забезпеченню безпеки харчових продуктів і групи внутрішніх аудиторів.
Технік-лаборант цехової лабораторії
з 11.2012 по 09.2021 ( 8 років 10 місяців)
АТ "Житомирські ласощі", Житомир (Виробництво харчових продуктів)
Проведення фізико-хімічних випробовувань та оцінювання результатів дослідження готової продукції. Контроль за якістю сировини та напівфабрикатів, проведення відповідних аналізів. Контроль за дотриманням рецептур та параметрів виробництва .Контроль процесу виробництва пралінових та пралінеподібних цукерок , батончиків, печива , молокопродуктів згущених з цукром, кондитерських глазурей від початкової до кінцевої стадії виробництва. Контроль за дотриманням санітарних норм і правил, особистої гігієни персоналу. Робота з персоналом ,навчання персоналу. Ведення виробничої документації. Видача якісних посвідчень на напівфабрикати, сертифікатів на готову продукцію в 1С підприємство.

Освіта
З 2011 по 2017 р.
Житомирський національний агроекологічний університет ,
здобула ступінь вищої освіти магістр за спеціальністю “Технології виробництва і переробки продукції тваринництва”
з 2015 по 2008 р.
Житомирський професійний ліцей текстильних технологій ,
здобула професію лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу.
Додаткова освіта :
Підвищувала кваліфікацію на семінарах Одеського інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій ; Проходження курсу навчання у Fortius Quality Group, ДП «Житомирстандартметрологія» , ТОВ «Бюро Верітас», участь в семінарах, конференціях і круглих столах що стосуються якості та безпечності харчових продуктів з відповідними сертифікатами.
Професійні та інші навички
· Навички роботи з комп’ютером
Маю досвід роботи з ПК та офісною технікою.
Робота з пакетом MSOffice ( Excel, Power Point, Word), робота з електронною поштою (Outlook Express). Впевнена робота з різними браузерами (Opera, Firefox, Chrome, Internet Explorer). Навички роботи з операційними системами Linux і Windows.
1С Підприємство.
· Розробка документації НАССР, ISO 22000, FSSC 22000
Середній, використовую в даний час.
· Робота в команді (13 років досвіду)
Вище середнього, використовую в даний час.
· Стресостійкість, відповідальність, вміння адаптуватись (13 років досвіду)
Вище середнього, використовую в даний час.
· знання мов: українська — рідна, англійська — низький .

Особисті якості : комунікабельність , чесність, цілеспрямованість, пунктуальність, акуратність, вміння працювати з людьми, легко навчаюся новому.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: