Резюме від 3 грудня 2016

Алексей

Главный инженер, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
63 роки
Місто проживання:
Чернівці
Готовий працювати:
Інші країни, Київ, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Ачальник инженерно-авиационной службы

з 08.1986 по 03.1994 (7 років 7 місяців)
Авиация ВМФ СССР, ВВС Украины (Обслуживание и ремонт боевых самолетов и их двигателей)

Подготовка самолетов к полдетам, ремонт и обслуживание. Неоднократно признавался лучшим спецалистом частей и соединений по специальности. Принимал участие в разработке експлуатационно-методических рекомендачий, рекламационной работе. За четыре года прошел путь от техника самолета до заместителя командира эскадрилии по инженерно-авиационной службе - начальника инженерно-авиационной службы авиаэскадрилии. К сожалению карьера поламалась в связи с расформированием части и распадом СССР.

Додаткова інформація

Микуляк Олексій Олегович

РЕЗЮМЕ


Дата народження: 02 січня 1961 року.


Наявні знання та досвід роботи дозволяють мені успішно вирішувати різноманітні питання, які стосуються організації діяльності і управління діяльністю підприємства або його структурного підрозділу.
Я маю добру інженерно-технічну, економічну підготовку та досвід роботи у пов'язаних з цим сферах діяльності. Я володію досвідом і навичками з управління колективами до 150 чоловік. Я добре володію комп'ютером, офісною технікою. Маю посвідчення водія категорій В і С.
Я маю розвинене логічне мислення та розвинені аналітичні здібності, швидко навчаюсь і добре засвоюю нові знання і навички, майже завжди налагоджую добрі стосунки з людьми, але не відношу себе до гіперкомунікабельних людей. Я розуміюся на техніці, економіці і фінансах підприємства, постійно прагну до вдосконалення своїх знань і навичок в роботі.

Освіта:
Період навчанняНавчальний закладСпеціальністьФах
1981 - 1986Ризьке вище військове авіаційне інженерне училищеІнженер-механікЕксплуатація і ремонт літаків та авіаційних двигунів
1993 - 1995Чернівецький факультет післядипломної освіти Київського торгово-економічного університетуЕкономістМенеджмент у невиробничій сфері

Службова і трудова діяльність (основні віхи).
ПеріодМісце служби (роботи)Посада
1986-1993ВПС ВФМІнженерно технічні посади пов'язані з забезпеченням підготовки та проведенням польотів у т.ч. керівні.
1993-1994ВПС УкраїниСтарший авіаційний технік
1994-2001ВПС УкраїниНачальник фінансової служби військових частин
2001-2003ТОВ "Амперсанд"Комерційний директор
2003ТОВ "Амперсанд"Керівник проекту "Буковинська бізнес-довідка 0-68"
2003-2005ТОВ "Ріпреса"Консультант з фінансового та бізнес - плануванння
2005-2006Регіональний фонд підтримки підприємництва у Чернівецькій областіКонсультант з питань фінансово-економічного аналізу та бізнес-планування. Заступник голови Фонду з питань фінансово-економічного аналізу та бізнес-планування.
2006-2007Юридична фірма "Ткач і Ко" (на умовах співпраці)Консультант з питань організації підприємництва, бізнес-планування та управління.
2007-2009Чернівецьке міське комунальне підприємство "Проектний інститут місто проект"Директор підприємства. Особисто вирішував питання заснування і організації підприємства.
2009-до теперФірма "Альбатрос С"Консультант з питань управління, фінансово-економічного планування, бюджетування, аналізу і фінансового контролю



Мої контакти:
Мобільний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: