Резюме від 19 листопада 2021 Файл

Аліна

Заступник головного бухгалтера

Вік:
45 років
Місто проживання:
Українка
Готовий працювати:
Київ, Обухів, Українка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Дудка Аліна Василівна
Дата народження: 24.08.1978
Місце проживання: м. Українка Обухівського р-ну Київської обл.
Сімейний стан: одружена, маю сина 2011 року народження
Моб.телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Бажана посада: заступник головного бухгалтера.

Освіта: економіст з бухгалтерського обліку за спеціальністю «Облік і аудит», Сумський державний аграрний університет, 1995 – 2000 рр.

Досвід роботи.
Липень 1999 р. – квітень 2004 р. – бухгалтер ВАТ «Конотопський молзавод»
Функціональні обов’язки: облік касових і банківських операцій; складський облік ТМЦ; облік розрахунків з постачальниками.
Квітень 2004 р. – грудень 2005 р. – заступник головного бухгалтера ВАТ «Конотопський молзавод».
Функціональні обов’язки: облік розрахунків з підзвітними особами; облік розрахунків по заробітній платні; складання бухгалтерської, статистичної та податкової звітності; виконання доручень головного бухгалтера.
Січень 2006 р. – липень 2009 р. – заступник головного бухгалтера Філія «Конотопський молзавод» ТОВ «МалКА-транс».
Функціональні обов’язки: облік розрахунків з підзвітними особами; облік розрахунків з різними дебіторами та кредиторами; облік розрахунків по заробітній платні; складання бухгалтерської, статистичної та податкової звітності; виконання доручень головного бухгалтера.
Серпень 2009 р. – серпень 2010 р. – головний економіст, начальник ПЕВ Філія «Конотопський молзавод» ТОВ «МалКА-транс».
Функціональні обов’язки: планування випуску продукції; складання бізнес-планів; складання корпоративних звітів; декларування ціноутворення; складання статистичних звітів; виконання завдань, поставлених директором.
Грудень 2012 р. – вересень 2018 р. – заступник головного бухгалтера Конотопського УВП УТОГ
Функціональні обов’язки: складський облік ТМЦ, облік основних засобів; облік розрахунків з постачальниками; виконання доручень головного бухгалтера.
Вересень 2018 р. – вересень 2021 р. – головний бухгалтер Конотопського УВП УТОГ
Функціональні обов’язки: — ведення бухгалтерського та податкового обліку; надання оперативної інформації по залишках, контроль своєчасності платежів, контроль дебіторської та кредиторської заборгованості (проведення актів звірок з контрагентами); розрахунок і перерахування податкових платежів, складання і здача податкової та бухгалтерської звітності; взаємодія з податковими органами, позабюджетними фондами; облік ТМЦ, МНМА та основних засобів, виробничих витрат; ведення касових операцій, облік розрахунків з підзвітними особами; підготовка регулярної звітності по ключовим показникам роботи; керівництво відділом (2 чол.).
Професійні навички: володію комп’ютером (Знання MS Office, 1С: Бухгалтерія, Медок.); володіння оргтехнікою: факс, принтер, сканер, копіювальне обладнання; досвід ведення бухгалтерського та податкового обліку від первинної документації до формування та здачі звітності до контролюючих органів; досвід роботи з контролюючими органами; досвід проходження перевірок контролюючими органами; уміння працювати в системах «Банк-Клієнт», «Інтернет-банк»; досвід формування платіжних доручень; знання податкового законодавства; уміння працювати в команді; навички управління персоналом; навички ведення податкової звітності; грамотна письмова і усна мова: українська, російська.
Особисті якості:
Відповідальність, комунікабельність, уважність до деталей, швидке засвоювання нових навичків, пунктуальність, дисциплінованість, психологічна та фізична стійкість, уміння виконувати декілька задач одночасно.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: