Резюме від 29 квітня 2024

Ірина

HR-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Нr менеджер

з 01.2023 по 12.2023 (11 місяців)
ТОВ " Смачне м'ясне, Чернівці (Харчова промисловість)

Підбір персоналу(повний цикл рекруктингу).Адаптація персоналу та постановка на пост працівника. Аналіз продуктивності працівника на своій робочій ділянці. Звітність щодо укомлектованості штату персоналу на підприємстві. Організація тімбілдингів та урочистих заходів. Навчання персоналу, згідно запланованих планів .
Адміністративні та кадрові функції.

Нr director

з 12.2021 по 09.2023 (1 рік 9 місяців)
ТОВ "Полістар", Чернівці (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Управління повним циклом Нr процесів.Підбір персоналу. Навчання та постановка на пост персоналу. Впровадження автоматизації процесів. Складання навчальних програм для кожного підрозділу. Адаптація та ведення співробітника на посаді .Документообіг по відділу, звітність.Розробка та ведення організаційної структури підприємства.Вдосконалення бізнес процесів компанії.
Адміністративні функції.

Керівник відлілу найму персоналу

з 01.2019 по 02.2021 (2 роки 1 місяць)
ТОВ "Протеїн Інвест ", Хмельницький (Сільське господарство, агробізнес)

Створення системи управління персоналом.Навчання персоналу, згідно посадових вимог.Контроль кадрового діловиробництва. Формування штатного розпису підприємства та бюджету відділу. Співпраця з керівниками підрозділів. Підготовка та походження зовнішніх та внутрішніх аудитів. Проведення тематичних нарад.Втілення задумів власників в робочі процеси.

Керівник відділу персоналу

з 01.2017 по 01.2019 (2 роки)
ТОВ " Аутомотів Електрик Україна", Чернівці (Машинобудування)

Відкриття підприємства з нуля. Формування кадрової політики підприємства. Документообіг відділу персоналу. Створення тренінгового центру підвищення кваліфікації. Розвиток корпоративного бренду.Поточна звітність. Найм персоналу. Робота з рекламними компаніями. Планування розвитку відділу.

Регіональний керівник з продажів

з 01.2011 по 01.2017 (6 років)
ТОВ " Територія твоєї техники", Чернівці (Торгівля технікою та мобільними послугами)

Відкриття нових торгівельних точок (магазинів).Виконання планів продажів. Набір на навчання, персоналу.Підготовка та подання щоденної звітності в головний офіс. Проведення щомісячних інвентаризації торгових точок. Ефективне покриття віренної території. Постійний розвиток магазинів та проведення аналізів роботи.

Керуючий магазином

з 02.2009 по 01.2011 (1 рік 11 місяців)
ТОВ "Европродукт" Група товарів одяг, взуття., Чернівці (Роздрібна торгівля)

Відкриття нового торгівельного комплексу. Виконання планових показників. Контроль всіх товарно-технологічних процесів в магазині. Набір, управління та розвиток персоналу.Контроль правильного оформлення торгівельного залу, проведення переобліку, облік, замовлення та переміщення товарів. Ведення робочих графіків, видача заробітної плати. Адміністративні функції.Подання звітності та співпраця з контролюючимим органами.

Заступник директора з кадрових питань та побуту

з 08.2006 по 02.2009 (2 роки 6 місяців)
ТОВ "Караван", Чернівці (Роздрібна торгівля)

Підбір персоналу.Адаптація працівників, постановка на пост нових працівників.Контроль роботи відділу персоналу.Розробка штатного розпису, планів та графіків навчання персоналу. Аналітична та фінансова звітність по підприємству. Планування бюджету відділу. Адміністративні функції. Робота з контролюючими органами .Проведення корпоративних заходів.

Освіта

Буковинська державна фінансова академія

Економіка підприємства, Чернівці
Вища, з 2000 по 2003 (3 роки)

Знання і навички

MS Word Користувач Internet Комунікабельність

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Маю досвід роботи керівником магазину взуття 3 роки.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: