Резюме від 16 квітня 2024 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/7701835

Заступник керівника, директора, начальник відділу

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Прищепа Григорій Іванович
Народився 4 квітня 1953 року в селі Миколаївка, Борзнянського району, Чернігівської області.

У 1974 році закінчив Чернігівське ВВАУЛ за спеціальністю "Пілотування і експлуатація літальних апаратів".
Отримав кваліфікацію льотчик — інженер. Вища освіта. Спеціаліст.
Диплом А-І № 884343. Реєстраційний № 123, від 02.11.1974р.

З 1974 до 1984 року служба в стройових частинах ВПС Збройних сил на командних посадах (командир екіпажу винищувача, старший льотчик, командир ланки, заступник командира ескадрильї – штурман).
У 1980 році за освоєння нової авіаційної техніки та зразкове виконання бойових завдань під час бойових чергувань в системі протиповітряної оборони нагороджений орденом "Червоної зірки".

З 1984 до 1987 р. командно-штабний факультет Військово-повітряної академії ім. Ю.О. Гагаріна.
Спеціальність: "командна - штабна оперативно - тактична Військово-повітряних сил".
Кваліфікація - офіцер з управління бойовими діями авіації. Оперативно - тактичний рівень. Повна вища освіта. Магістр державного військового управління.
Диплом ПВ № 57062. Реєстраційний № 14157 від 23.07.1987 року.
Служба на посадах командира винищувальної авіаційної ескадрильї, заступника командира авіаційного полку винищувачів-бомбардувальників.

З 1992 до 2000 року служба у ВПС Збройних сил України на льотних посадах викладача, старшого викладача кафедри тактики ВПС, льотчика – інструктора льотно-методичного відділу 33 Центру бойової підготовки та перенавчання льотного складу, начальника вогневої та тактичної підготовки, голови кваліфікаційної комісії льотного складу Харківського інституту льотчиків ВПС України.

З 2000 до 2005 року Національна академія оборони України. Посади старшого викладача, заступника начальника кафедри бойового застосування та управління авіації. Загальний педагогічний стаж 13 років.
У 2005 році звільнився з лав Збройних сил за станом здоров'я.
За час проходження служби у Збройних силах освоїв 6 (шість) типів літаків, а саме: Л-29, Л-39, Міг-21 всіх модифікацій, Міг-23 всіх модифікацій, Су-17М-4, МіГ-29. Військовий льотчик 1 класу. Льотчик — інструктор на всіх освоєних типах та у повному обсязі курсів бойової підготовки винищувальної та винищувально-бомбардувальної і штурмової авіації.
Полковник у відставці. Всі атестації позитивні. Особова справа з атестаціями знаходиться у Солом'янському РВК м. Києва.
З листопада 2005р. на державній службі в Міністерстві з надзвичайних ситуацій та Державній службі України з надзвичайних ситуацій на посаді головного спеціаліста (головний штурман авіації ДСНС) відділу підготовки і застосування авіації Управління авіації та авіаційного пошуку і рятування.
У 2007 році закінчив курси підвищення кваліфікації в Інституті післядипломного навчання при Національному авіаційному університеті України за програмою „Пошукове та аварійно-рятувальне забезпечення польотів”. Сертифікат СПЧ № 367747 від 27.11.2007 року.
За час роботи на державній службі особисто розробив 15 методичних та нормативно-правових документів у галузі діяльності авіації МНС та ДСНС України. За роки проходження служби у Збройних силах України та на державній службі маю від підлеглих та керівників лише позитивні відгуки.
У 2018, після звільнення з ДСНС за віком на державній службі, працював на посаді Командира авіаційного загону Центру льотної підготовки Національного авіаційного університету. Звільнився у жовтні 2019 за власним бажанням. Маю сертифікат з теорії на отримання PPL(A). Вивчив нормативні документи льотного навчання студентів цивільної авіації.
Розведений, маю доньку, проживає окремо. Син загинув у 1996 році.
Посвідчення водія категорії B.

Отримані знання, життєвий та професійний досвід дозволяють мені виконувати визначені завдання на належному рівні у любій галузі.

Адреса проживання: 03186, м. Київ, вул. Авіаконструктора Антонова 2/32, корп. 84, к. 323.
тел. моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Г. Прищепа

Додаткова інформація:
Українська – рідна, російська – вільне володіння. Німецька мова – спілкування на побутовому рівні та в галузі авіації, читаю, перекладаю зі словником.
Відданість українському народові, аналітичне мислення, глибоко обґрунтоване прийняття рішень, цілеспрямованість, роботоспроможність, комунікабельність, порядність.
Стосовно досягнень:
під час служби у ВПС Збройних сил на мене та мої підрозділи покладались найбільш відповідальні та небезпечні завдання. Всі були виконані якісно, у визначені терміни, економічно ефективно та без втрат;
на посаді начальника повітряно-вогневої та тактичної підготовки льотного складу ХІЛ ВПС добився відновлення роботи вогневого полігону та вогневої підготовки льотного складу і курсантів ХІЛ ВПС. До мого приходу на цю посаду 10 років на полігон не літали, випускали льотний склад без бойового застосування по наземних цілях;
на посаді заступника начальника кафедри Національної академії оборони України добився оснащення кафедри двома комп’ютерними класами з сучасним програмним забезпеченням на базі яких створив навчальний авіаційний командний пункт оперативно-тактичного рівня з сучасною візуалізацією повітряної обстановки району бойових дій та можливістю практичних тренувань у керівництві бойовими діями та операціями Повітряних сил;
після оснащення авіації ДСНС України протипожежними літаками відпрацював Положення про застосування авіації МНС України для гасіння лісових пожеж, та у 2017 році переопрацьював у Порядок застосування авіаційних сил та засобів для гасіння лісових пожеж, зареєстрував у Міністерстві юстиції України, Програму Підготовки льотного складу авіації ДСНС на літаках, що відповідними наказами були введені в дію і використовуються до цього часу;
відпрацьовував проекти постанов та змін до постанов Кабінету Міністрів України та супроводжував їх до введення в дію;
активно і продуктивно працював у складі комплексних груп Міністерства оборони України з відпрацювання проектів нормативно-правових документів з діяльності державної авіації України. За рік відпрацював та втілив пропозиції до 5 проектів наказів Міноборони. Надавав слушні пропозиції до проекту Повітряного кодексу України;
в Національному авіаційному університеті вперше в історії на власному літаку НАУ започаткував льотну експлуатацію літака та льотну підготовку студентів на отримання свідоцтва PPL(A).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: