Резюме від 19 квітня 2024 Файл

Тетяна

Головний бухгалтер

Вік:
51 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Р Е З Ю М Е
Левченко Тетяна Павлівна Дата народження: 14.03.1973р. Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»). Освіта. Вища. Фінансово-економічний коледж.
Досвід роботи:28 років. Головний бухгалтер, аудитор. Бухгалтер з багаторічним досвідом роботи на посаді головного бухгалтера підприємств різних сфер діяльності (оптова торгівля, виробництво, будівництво, послуги. ЗЕД) . Досвід по роботі з ДПС у розблокуванні ПН. Надає широкий спектр послуг у різних сферах обліку (бухгалтерський облік, податковий, кадровий та ін). Забезпечить організацію та ведення безперервного, своєчасного та документального відображення фінансово-господарських операцій підприємств різних форм власності. Сфера діяльності: Оптова торгівля, послуги, виробництво, ЗЕД, будівництво, роздрібна торгівля, ФОП, оренда.
Компанії:ТОВ «Нагода-Трейд»,ТОВ "Солгар вітамін", ТОВ "Нью Арт Трейдінг", Аудиторська фірма "Стен Аудит", ТОВ "Ботіс", ТОВ Монометр, ТОВ "Аско", Корпорація "Ровекс", ТОВ "Арктика", ТВФ «Джи.СІ.М. Індастріс Інк», ТОВ Нью Трейдінг».
Функціональні обов'язки: Знання Податкового кодексу України, Положення(стандартів) Бухгалтерського обліку та інших нормативних актів. Організація ведення бухгалтерського та податкового обліку підприємства; Контроль за правильним та своєчасним відображенням операцій; Формування та подання податкових та статистичних звітів; Ведення бухгалтерського обліку підприємства та підготовка звітності; Забезпечення відповідності всіх транзакцій Українському законодавству, податковому кодексу та внутрішній політиці підприємства; Організація та супровід податкових перевірок; Підтримка всіх процесів бухгалтерського, податкового, фінансового обліку (закриття місяця, аналіз рахунків, стан та підготовка звітності). Складання балансу та інших фінансових звітів підприємства; Ведення готівкових та безготівкових розрахунків; Ведення розрахунків із клієнтами та постачальниками; Ведення кредиторської та дебіторської заборгованості; Ведення кадрів та зарплати; Складання та здавання звітів до податкової, фондів та статистики;Робота з договорами та первинними документами; Облік основних фондів та МШП; ведення ТМЦ, калькуляції; ведення виробництва; Зовнішньо-економічна діяльність (імпорт, експорт); Проведення аудиторських перевірок. Звіряє розрахунки з бюджетом через Електронний кабінет платника; Знання П/К: 1С; Система Клієнт-Банк, M.E.Doc. та ін.

Схожі кандидати

Главный бухгалтер
7000 грн, Дистанційно, Київ

Головний бухгалтер
Дистанційно

Главный бухгалтер
25000 грн, Дистанційно, Дніпро , ще 2 міста

Головний бухгалтер
Дистанційно

Головний бухгалтер
8000 грн, Дистанційно

Главный бухгалтер
25000 грн, Дистанційно, Житомир

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: