Резюме від 18 лютого 2024 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/7718532

Працівник для будь-якої роботи

Місто проживання:
Ірпінь
Готовий працювати:
Буча, Ірпінь

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

ПІБ: Анастасія ЛІХІЦЬКА
Дата народження: 06.06.1989 р.
Місце проживання: Київська область, м. Ірпінь
Сімейний стан: не заміжня.
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

1. Освіта: повна вища (магістр)
Навчальний заклад: Київський славістичний університет
Ступінь: бакалавра (диплом з відзнакою отримала у 2011 році)
Ступінь: магістра (диплом з відзнакою отримала у 2012 році)
Назва спеціальності: Менеджмент митної справи, менеджмент організації і адміністрування
2. Освіта: вища (бакалавр)
Навчальний заклад: Національна академія внутрішніх справ України
У 2021 році здобула ступінь вищої освіти «бакалавр» за спеціальністю «Право».

Досвід роботи:
1. Назва компанії: Ірпінський міський суд
Посада: секретар-друкарка
Період роботи: 01.11.2006 р. — 02.06.2008 р.

2. Назва компанії: Ірпінський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді
Посада: спеціаліст I категорії (держслужбовець)
Період роботи: 17.07.2012 р. — 03.09.2014 р.

3. У грудні 2014 року призначена на посаду дільничного інспектора міліції Ірпінського міського відділу міліції МВС України в Київській області та отримано спеціальне звання старшина міліції.
У січні 2015 року зарахована до Київського училища професійної підготовки працівників міліції ГУМВС України в Київській області, 16.06.2015 року закінчила курс навчання з початкової підготовки дільничних інспекторів міліції.
У липні 2015 року отримала спеціальне звання лейтенант міліції та призначена на посаду оперуповноваженого кримінальної міліції у справах дітей Ірпінського міського відділу міліції МВС України в Київській області.
У 2016 році успішно пройшла переатестацію міліціонерів та 07.11.2016 року призначена на посаду інспектора з ювенальної превенції Ірпінського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Київській області (з липня 2017 року – старший лейтенант поліції).
У 2021 році призначена на посаду старшого інспектора сектору ювенальної превенції Бучанського районного управління поліції в Київській області, у червні 2021 року отримала спеціальне звання – капітан поліції.
28.03.2022 року звільнилася зі служби в Національній поліції України за власним бажанням.

Вміння та навики
• У 2005 році закінчила повний курс відділення англійської мови 1-их Київських державних курсів іноземних мов, отримала сертифікат про закінчення курсу Джуніор Ечівмент «Прикладна Економіка».
• У 2013 році отримала диплом закладу післядипломної освіти «Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій»
• 2017-2018 р.р. підвищувала кваліфікацію за програмою інституту післядипломної освіти, що підтверджується свідоцтвами Національної академії внутрішніх справ.
• Пройшла десятки тренінгів, зокрема у рамках проекту ВГЦ «Волонтер» за представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, у 2021 році успішно завершила навчання за освітнім партнерським проектом «Поліцейський – учасник освітнього процесу».
• Неодноразово нагороджена подяками та грамотами за сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків, високий професіоналізм та наполегливість, виявлені в боротьбі зі злочинністю, зміцнення законності та правопорядку.
• Вільно володію українською мовою (у 2022 році отримала державний сертифікат про рівень володіння державною мовою першого ступеня УДМ №00117930), англійська, польська мови (базовий рівень).
• Комп'ютерні навички на рівні користувача.

Додаткова інформація
Наявність закордонного паспорту, водійські права категорії "В"
Комунікабельна, відповідальна, без шкідливих звичок, маю бажання до навчання.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії