Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 11 березня 2024 PRO

Нарина

Автор текстов, журналист, редактор (SMM), 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Маркетолог

з 01.2024 по нині (3 місяці)
Publishare Info, Дистанційно (Маркетинг, реклама, PR)

Я створюю цікаві тексти, які виглядають як звичайні статті, але при цьому рекламують продукт чи послугу. Моя робота полягає в тому, щоб зробити ці статті корисними та привабливими для читачів, щоб вони не тільки отримали інформацію, а й зацікавилися продуктом. Я вивчаю, що подобається цільовій аудиторії, і адаптую свої тексти під їхні інтереси, водночас аналізуючи, як це впливає на продажі або популярність бренду. Моя мета — зробити так, щоб люди довіряли бренду та захотіли скористатися пропозицією.

SMM-менеджер

з 01.2024 по нині (3 місяці)
Katy Kids, Одеса (Освіта, наука)

Створення, керування та розвиток контенту та стратегії в соціальній мережі з метою підвищення впізнаваності бренду, залучення аудиторії та підтримання зв'язку з нею. Основні мої завдання:
1) розробка контент-стратегії: визначення типів контенту, які найкраще взаємодіють з цільовою аудиторією, планування тематики публікацій, хештегів та оптимального часу для постів;
2) створення контенту: виробництво візуального та текстового контенту, що включає фотографії, відео, Stories, Reels, текстові описи та інше, що відповідає бренду та його цілям;
3) ведення акаунта: регулярне публікування контенту, оновлення Stories, підтримання активності профілю;
4) запуск та управління рекламними кампаніями в Інстаграм для просування постів, залучення нових підписників, збільшення взаємодії;
5) спілкування з аудиторією: відповіді на коментарі, повідомлення, взаємодія з підписниками, а також моніторинг та управління відгуками та репутацією бренду;
6) аналітика та звітність: аналіз ефективності контенту та рекламних кампаній за допомогою інструментів Інстаграм та сторонніх сервісів, складання звітів про результати для оптимізації стратегії;
7) моніторинг тенденцій: слідкування за актуальними трендами в Інстаграм та адаптація стратегії під них, щоб залучати увагу аудиторії.

SMM-менеджер

з 08.2023 по нині (8 місяців)
USAUTO, Дистанційно (Автобізнес та автосервіс)

Instagram під ключ. Розробка контент-плану, зйомки та монтування відео, проведення інтерв’ю, наповнення сторінки Instagram, інтерактивна робота з аудиторією, написання текстів.

Копірайтер

з 09.2022 по 05.2023 (8 місяців)
Immigrant Invest, Одеса (Фінанси, банки, страхування)

Написання статей такі теми, як переїзд в іншу країну, отримання ВНЖ та громадянства різних держав, робота за кордоном, страхування авто, облігації, інвестиції тощо згідно поставленим ТЗ. Розміщення статей на сайті та у соцмережах компанії. Пошук тем та героїв для інтерв’ю.

Автор статей на сайті холдингу Новини.LIVE

з 12.2020 по нині (3 роки 4 місяці)
Медіахолдинг "Live Network", Одеса (ЗМІ, медіа)

Написання матеріалів на різні теми, зокрема економіка, політика, кримінал, фінанси, маркетинг, авто, інвестиції, агросфера, бізнес і медицина. В портфоліо маю більше 300 текстів, обсягом більше 13 тисяч символів. Тексти включають інтерв'ю з експертами, розслідування, власні фото- і відеоматеріли. Самостійно шукаю теми і пропоную випусковим редакторам. Працюю не тільки з регіональними інфоприводами, а й з всеукраїнськими.

Журналіст

з 08.2020 по 11.2020 (3 місяці)
Медіахолдинг "Live Network", Одеса (ЗМІ, медіа)

Шукала цікаві теми і героїв для сюжетів, займалася написанням матеріалів-розслідувань і аналітичних сюжетів, працювала в епіцентрі конфліктів.

Випусковий редактор новин телеканалу Odesa Live

з 07.2020 по 05.2021 (10 місяців)
Медіахолдинг "Live Network", Одеса (ЗМІ, медіа)

Пошук інфоприводів, формулювання ТЗ для редакторів, верстка новин, випуск новин в ефір, контроль роботи режисера

Автор статей

з 02.2018 по 07.2020 (2 роки 5 місяців)
Онлайн-журнал "Лоція", Одеса (ЗМІ, медіа)

У мене була власна рубрика під назвою "Молодь". Проводила інтерв'ю з молодими людьми, які досягли успіху у тих чи інших сферах, займалась написанням матеріалів, які в тому числі містили багато коментарів експертів.

Журналіст, редактор новин, інтерв'юер, ведуча

з 08.2017 по 07.2020 (2 роки 11 місяців)
Телеканал "Репортер", Одеса (ЗМІ, медіа)

Моїми завданнями були: пошук інфоприводів, формулювання теми, пошук експертів, зйомка та написання сюжетів, монтаж сюжетів, начитка матеріалів. Крім того, була ведучою різних проектів, проводила інтерв'ю у ТБ-студії, створила власний медичний проект.

Освіта

Національний університет "Одеська юридична академія"

Журналістика, Одеса
Вища, з 2016 по 2020 (4 роки)

Додаткова інформація

Я активно шукаю захопливу та творчу роботу, яка дозволить мені реалізувати свій потенціал і використати набуті навички на повну. Моя професійна підготовка та досвід зосереджені у сфері журналістики, де я накопичила значний бекграунд. Мене захоплює створення унікальних авторських матеріалів, реклами, а також копірайтинг і SMM.

Я відкрита до нових викликів і готова взяти участь у тестових завданнях, щоб продемонструвати свої уміння та креативність. Мені цікаві проєкти, які вимагають глибокого занурення в тему, а також робота, яка спонукає до постійного професійного росту і розвитку. Готова до співпраці та втілення інноваційних ідей в життя.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: