Резюме від 15 квітня 2024 Файл

Геннадий

Юрист (служба безпеки банку, компанії)

Вік:
55 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Контактна інформація:
ПІБ: Касьян Геннадій Пилипович (Касьян Геннадий Филиппович)
Дата народження: 05.04.1969
Місце народження: Україна, Полтавська область, місто Кременчук
Місце проживання: Україна, м. Київ, вул. Антона Цедіка, буд.№ 9, к.№ 19
Місце реєстрації: м. Київ, проспект Лобановського Валерія, буд. № 152-А к.12
тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (Viber, Telegram, WhatsApp)
E-mail: kasу[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: Вища юридична. У 1996 році закінчив Донецький інститут внутрішніх справ при Донецькому Державному університеті за спеціальністю правознавство.

В період з 1996 по 2016 рр. (протягом 20-ти років) працював на посадах слідчого у містах Дніпропетровськ, Київ. Безпосередньо з 1996 по 2010 у м. Дніпропетровську, а з 2010 по 2016 у м. Києві.
Періодом із жовтня 2016 р. по листопад 2018 р. перебував на посадах старшого інспектора з пожежної безпеки, старшого інспектора з особливих доручень Департаменту управління майном Національної поліції України.
З 07.11.2018 по 31.01.2019 на посаді начальника відділу іншого майна та контролю за енергозбереженням управління державних закупівель та рухомого майна Департаменту управління майном Національної поліції України.
31.01.2019 звільнений зі служби в поліції за пунктом 7 (за власним бажанням) частини першої статті 77 Закону України «Про Національну поліцію». Вислуга в поліції для призначення пенсії становить 30 років 5 місяців 2 дні.
З 01.02.2019 року призначено пенсію у зв’язку із вислугою років за період служби в армії, органах МВС та Національній поліції України.
Ветеран Національної поліції України.
03.11.2021 проведено вакцинацію вакциною CoronaVac (Sinovac)

Ділові та професійні навички:
знання законодавчої бази України;
аналітичне бачення, прагматизм (здатен створити, визначити стратегію із документів, які надходять для розгляду, їх аналіз, перспективу, та/або безперспективність, відібрати потрібне, та зайве, з урахуванням фізичних та ресурсних затрат);
вміння протистояти незаконним діям, подіям;
вміння працювати з людьми (виконання та взяття на себе організаторсько-керівних функцій, та безпосереднього підпорядкування);
вміння підібрати потрібних людей для виконання окремих завдань, згідно їх інтелекту і можливостей, прогнозуючи цілі і мету і вмілу командну роботу, пріоритети і шляхи досяжності позитивного результату;
швидка адаптація (службова діяльність) та в умовах змін середовища;
чутливий до змін мікроклімату в соціумі, здатність до розумного компромісу;
вміння відстоювати власну думку та брати відповідальність за прийняття рішення, дипломатично та водночас наполегливо відстоювати свою позицію;
літредакторські здібності (перевірка, складання документів, підготовка запитів, надання відповідей, інших листувань)
дослідження обставин етичного поводження (етикету) щодо особи, (групи осіб) в поведінці, певних діях та їх аргументований і детальний аналіз;
навички складання психологічних портретів;
організованість, старанність, витривалість;
швидка робота за комп’ютером (друк документів, тексту, українською та російською мовами);
впевнене користування ПК (Word, Excel), офісною технікою.

Володіння мовами: Вільно українська (рідна), російська (рідна). За допомогою словника або онлайн перекладача (англійська).
Особисті якості: порядність, працелюбність, аналітичні здібності, акуратність, уважність, скрупульозність, доброзичливість, ввічливість, дисципліна, відповідальність, врівноваженість, комунікабельність, оптимізм, цілеспрямованість, наполегливість, енергійність, вміння швидко адаптуватись до змін, розвинуте інтуїтивне відчуття.
Спортивні досягнення: У 1991 році на змаганнях «Всесоюзний турнір по боксу серед учбових закладів системи МВС», які відбувались в Республіці Узбекистан місті Ташкент особисто зайняв призове 3-тє місце у ваговій категорії -75 кг.
Маю хобі: спортивні навантаження (крос, гра в футбол, волейбол, гімнастичні вправи). Відвідування театрів. Перегляд детективних серіалів, риболовля, тощо…

У змозі виконувати складні доручення, пов’язані із відрядженням до інших міст, областей (регіонів) незважаючи на фізичні та психоемоційні навантаження.

Найбільш цікава (приваблива) робота:
1. В банківській сфері, також в комерційних Компаніях; Корпораціях в якості начальника та заступника начальника служби безпеки (підбір та перевірка персоналу, фізичних та юридичних осіб, потенційних можливостей особистостей людини, атмосфери відносин в колективі, профілактичних заходів щодо уникнення ризикових та невиправданих ситуацій тощо…
2. Юристом, помічником адвоката, та/або різносторонньої роботи в юридичній Компанії з перспективою передачі досвіду, отриманого в різних юридичних установах (регіонах) в областях права (кримінальне, кримінально-процесуальне законодавство) і при необхідному досвіду подальшій роботі в цій Компанії адвокатом.

Бажаю працювати з людьми, в позитивному колективі !!!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: