Резюме від 1 грудня 2023 Файл

Тетяна

Менеджер агробізнесу

Вік:
43 роки
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Мета:
Пошук цікавої роботи для втілення всіх своїх знань та навиків, для досягення поставлених цілей організації та підвищення кар’єрного росту і професійного рівня

Відомості
про себе:

Д.н. 08.02.1981
Національність : Українка
Сімейний стан : одружена, син -18 років

Навики:

Досвід професійної
і
трудової діяльності:

Організація роботи відділення, відділу, продаж банківських продуктів, залучення клієнтів до банку, ведення звітності по бізнесу, проведення презентацій.

06.05.2021-17.06.2021
АТ «АЛЬФА-БАНК»
Посада: Фахівець II категорії по роботі з сервісом та касових операцій
Посадові обов’язки: Забезпечення своєчасного та якісного обслуговування клієнтів банку-фізичних осіб, надання клієнтам банку інформації про весь спектр банківських послуг, що надаються фізичним особам, надання консультацій щодо відкриття корпоративних карток та пластикових карток співробітникам банку, фінансовий моніторинг операцій клієнтів, прийняття та перевірка платіжних документів від фізичних осіб на відповідність нормативним вимогам Національного Банку України.

05.06.2019 - 19.03.2021
АТ «Ощадбанк»
Посада: Керуюча відділенням
Посадові обов’язки: Організація та контроль за роботою відділення, виконання планових показників, робота з діючими базами клієнтів та залучення нових клієнтів фізичних та юридичних осіб, видача автокредитів, іпотечних кредитів, кешкредитів, кредитів під заставу нерухомості, мікрокредитів та кредитування МСБ.
Співпраця з контрагентами щодо кредитування, агентствами нерухомості, страховими компаніями, автосалонами, робота із зарплатними проектами, здійснення перехресних продажів, робота із проблемною заборгованістю, проведення BTL акцій та презентацій.

28.08.2018 – 01.06.2019
АТ «МЕГАБАНК»
Посада: Начальник відділу роздрібного бізнесу
Посадові обов’язки: Пошук та залучення до банку нових клієнтів, організація роботи відділу та контроль, виконання планових показників, продаж депозитів, беззаставних кредитів, БПК, страхових продуктів, співпраця з контрагентами щодо кредитування, агентствами нерухомості, страховими компаніями, робота із зарплатними проектами, залучення на обслуговування ФОП, здійснення перехресних продажів, робота із проблемною заборгованістю, проведення BTL акцій та презентацій.

06.11.2017 - 30.03.2018
АБ «УКРГАЗБАНК»
Посада: Начальник відділу роздрібних продажів
Посадові обов’язки: Організація роботи відділу, виконання планових показників, пошук та залучення нових клієнтів, продаж депозитів фізичним особам, контроль за роботою відділу, аналіз ринку депозитів та кредитування фізичних осіб, видача та супровід заставних кредитів (авто, житло в кредит на первинному та вторинному ринку, сонячні електростанції), беззаставних кредитів, співпраця з автосалонами, з агенствами нерухомості, нотаріусами, страховими компаніями, оформлення страхових продуктів (страхування життя, страхування майна), моніторинг заставного майна, здійснення перехресних продажів супутніх продуктів (карткових продуктів, пенсійних рахунків, овердрафтів), проведення BTL акцій та організація презентацій.
Проходила тренінги: «Ефективні продажі банківських продуктів», «Поглиблення навичок продажів банківських продуктів», «Майстер продаж банківських продуктів», «Активні продажі послуг банку по телефону», «Публічні виступи», «Стандарти обслуговування у відділенні банку», «Перехресні продажі банківських послуг», «ЕКО-енергія

20.11.2012 - 06.11.2017
АБ «УКРГАЗБАНК»
Посада: Головний економіст відділу роздрібних продажів
Посадові обов’язки: Залучення та обслуговування клієнтів у відділенні банку; обдзвін потенційних клієнтів банку; продаж продуктів роздрібного бізнесу; проведення презентацій на організаціях, видача та супровід беззаставних кредитів, заставних кредитів, робота з забудівниками, ріелторами та автосалонами.

05.12.2011 - 20.11.2012
ПАТ «ВТБ банк»
Посада: Головний менеджер-консультант відділу продажів роздрібних продуктів
Посадові обов’язки: Видача та супровід беззаставних кредитів, виплата та відправка переказів, відкриття та супровід поточних рахунків, робота з БПК, робота з депозитами фізичних осіб, проведення BTL акцій, прямі продажі.
Проходила тренінги: КМП (комерційна модель продаж-7 кроків

10.07.2010 - 05.12.2011
ПАТ «ВТБ банк»
Посада: Провідний менеджер-консультант відділу продажів роздрібних продуктів
Посадові обов’язки: Активний пошук і залучення клієнтів на обслуговування, робота із зарплатними проектами, видача беззаставних кредитів, виплата переказів.

28.04.2007 - 10.07.2010
ПАТ «ВТБ банк»
Посада: Експерт відділу аналізу, бюджетування та обліку внутрибанківських операцій
Посадові обов’язки: Ведення щоденної звітності НБУ, бухгалтерського та податкового обліку банку, аналітичної звітності рахунків, зведення меморіальних документів дня, ведення дебіторської та кредиторської заборгованості, обліку основних засобів та необоротних активів, облік ПММ та МШП, проведення щорічної інвентаризації.

10.03.2007 - 28.04.2007
Акціонерний комерційний банк «Мрія»
Посада: Економіст відділу бухгалтерського обліку
Посадові обов’язки: обслуговування юридичних та фізичних осіб, робота з Клієнт банком, формування виписок по рахунках юридичних осіб.

24.06.2006 - 09.03.2007
ВАТ «Райффайзен банк Аваль»
Посада: Старший касир

Освіта:

Посадові обов’язки: Організація роботи операційної каси; ведення контрольного журналу по закриттю та відкриттю сховища; забезпечення оформлення операційної каси інформаційними матеріалами, касові операції з приймання та видачі готівкових коштів; валюто-обмінні операції, прийом платежів, зведення касових документів дня.

1996-1999 Івано-Франківський автотранспортний технікум
Спеціальість : Бухгалтерський облік

1999-2002 Повна вища освіта, спеціаліст
Інститут менеджменту та економіки
Спеціальність: Облік і аудит
Іноземна мова: російська вільно, німецька-зі словником

Додаткові відомості:
Вільно володію ПК (пакет Microsoft Office, Internet Explorer, Lotus Notes, Outlook Express) і ін. Працювала з багатьма банківськими програмами: Бі2, SGROOGE-2, SGROOGE-3, Is-Card, 10 систем переказів (Western union, Ria, Blizko, Lider, Unistream, Бистрая почта, Moneygram, Золота корона, Migom, Анелік) і ін. Наявність посвідчення водія категорії «В».

Особисті якості :

Хоббі:
Ділове спілкування, цілеспрямованість, ініціативність, дисциплінованість, організованість, порядність, легко і швидко навчаюсь, добросовісно і старанно відношуся до виконання покладених мені задач, вміння працювати в команді. Відповідальна , акуратна , комунікабельна , виконовча , люблю чистоту та порядок, люблю організовувати роботу і досягати високих результатів, готова до набуття нових знань та навичок.

Люблю читати, відвідувати кінотеатри та драмтеатри, слухати класичну музику, подорожувати, відпочивати з сім’єю

Інші резюме цього кандидата