Резюме від 5 січня 2024 PRO

Євген

Технічний директор, головний інженер, керівник виробництва, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник конструкторсько-технологічного відділу (Головний технолог)

з 03.2021 по нині (3 роки 1 місяць)
ЗМЗ ім. В.И. Омельченко АТ "Мотор Січ", Запоріжжя (Металургійна промисловість, металообробка)

Виконую обов'язки головного інженера заводу та начальника виробництва на час їх відсутності.

Обов'язки : Організація, розроблення і впровадження прогресивних, економічно обґрунтованих ресурсо- та природозберігаючих технологічних процесів і режимів виробництва продукції, що випускає підприємство, виконання робіт (послуг), які забезпечують підвищення рівня технологічної підготовки і технічного переоснащення виробництва, скорочення витрат сировини, матеріалів, трудових витрат, поліпшення якості продукції, робіт (послуг) та зростання продуктивності праці.
Розробка заходів щодо прискорення освоєння у виробництві прогресивних технологічних процесів, найновіших матеріалів (матеріали 5го покоління, для ливарного виробництва,твердих та керамічних сплавів для обробки металів), широкого впровадження науково-технічних досягнень(освоєння композитних матеріалів та адитивних технологій).
Керування складанням планів упровадження нової техніки і технології, підвищення техніко-економічної ефективності виробництва, розробленням технологічної документації, організація контролю за забезпеченням нею цехів, дільниць та інших виробничих підрозділів підприємства.
Розгляд та затвердження змін, що вносяться до технічної документації у зв’язку з коригуванням технологічних процесів і режимів виробництва.
Контроль виконання перспективних і річних планів технологічної підготовки виробництва, суворе дотримання встановлених технологічних процесів, виявлення порушень технологічної дисципліни та вживаня заходів щодо їх усунення.
Керування роботою з організації та планування нових цехів і дільниць, їх спеціалізації, освоєння нової техніки, нових високопродуктивних технологічних процесів, виконання розрахунків виробничих потужностей та завантаження устаткування, підвищення технічного рівня виробництва і коефіцієнта змінності роботи устаткування, складання та перегляду технічних умов і вимог до сировини, основних та допоміжних матеріалів, напівфабрикатів, розроблення та упровадження прогресивних норм трудових витрат, витрачання електроенергії, сировини та матеріалів, заходів щодо запобігання та усунення браку, зниження матеріаломісткості продукції та трудомісткості її виробництва.

Впровадження комплексної механізації та автоматизації виробничих процесів, нестандартного устаткування. Проектування та супровід до повної готовності технологічної оснастки, пресформ. Своєчасне освоєння проектних потужностей, додержання нормативів використання устаткування.
Виконувати роботи з визначення номенклатури вимірних параметрів та оптимальних норм точності вимірювань, з вибору необхідних засобів їх виконання, удосконалення методів контролю якості продукції.
Узгодження найбільш складних питань, що стосуються технологічної підготовки виробництва з підрозділами підприємства.
Забезпечення впровадження систем автоматизованого проектування, організаційної та обчислювальної техніки, автоматизованих систем керування устаткуванням і технологічними процесами.
Приймання участі у розробленні проектів реконс

Старший майстер РЕМПРИ

з 07.2019 по 03.2021 (1 рік 8 місяців)
АТ "Мотор Січ", Запоріжжя (Металургійна промисловість, металообробка)

Диплом "Кращій молодий працівник"
2 Диплома "Кращій молодий фахівець"
Молодіжний лідер підрозділу
Організація виготовлення та поточного ремонту технологічного оснащення цеху (пристосування , спеціальний інструмент, штампи та пресформи)
Вдосконалення існуючого оснащення.
Впровадження виготовленого оснащення.
Прорахунок та замовлення матеріалів для забезпечення виготовлення оснащення.

Майстер з ремонту технологічного обладнання

з 04.2015 по 07.2019 (4 роки 3 місяці)
АТ "Мотор Січ", Запоріжжя (Металургійна промисловість, металообробка)

Молодіжний лідер підрозділу
Двічі "Кращій майстер півріччя"

Виконував обов'язки механіка цеху, на час його відсутності.
Парк обладнання налічував 155 одиниць обладнання. 60 верстатів з програмним забезпеченням (8 п'яти-координатних).
Керував бригадою з 28ми чоловік (слюсарі -ремонтники, сантехніки, зварювальники, токар, водій електрокари).
Забезпечував належний технічний стан і безперебійну роботу технологічного обладнання, своєчасне та якісне виконання планових ремонтів. Брав участь у складанні планів-графіків проведення ремонтів і профілактичних оглядів обладнання, складав дефектні відомості на виконання капітальних ремонтів.
Проводив виробничий інструктаж робітникам з питань експлуатації та ремонту обладнання та правил безпечного виконання робіт. Перевіряв якість ремонтних робіт, здійснював заходи щодо скорочення строків їх виконання та зниження вартості.Виконував складання заявок на матеріали та покупні вироби для ремонту й експлуатації устаткування цеху, забезпечував виготовлення вузлів і деталей, що необхідні для ремонту устаткування.

Освіта

Національний університет "Запорізька Політехніка"

Транспортний факультет, кафедра "Транспортні технології", Запоріжжя
Вища, з 2022 по 2023 (1 рік)

ТДАТУ

Механізація та автоматизація процесів сільськогосподарського виробництва, Мелітополь
Вища, з 2009 по 2015 (6 років)

Диплом з відзнакою (червоний), вчений ступінь - магістр

Додаткова освіта та сертифікати

Кадровий резерв

14 дней

Тренінг "Робота в команді"

14 дней

Пройшов теоретичну частину у програмі "Підготовка пілотів для отримання свідотства приватного пілота (PPL) на гвинтокрилі Мі-2"

2020

Знання і навички

Користувач ПК Ведення переговорів Досвід підбору, навчання, адаптації, мотивації працівників Старанність Управління персоналом Проєктна документація Читання креслень Запуск виробничого процесу Стратегічне планування Водійські права кат. B Чесність Управління виробництвом

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Активний молодий чоловік, з активною життєвою позицією. Стресостійкий, з високим рівнем навчальності , легко адаптуюсь під мікроклімати у колективі. Готовий брати на себе відповідальність, маю прекрасний, заслужений, авторитет серед колег.
Маю досвід :
стратегічного планування;
досвід управління людьми;
здатність приймати нестандартні управлінські рішення;
здатність згуртувати колектив;
вміння делегувати повноваження;
вміння контролювати;
вміння планувати і прогнозувати;
вміння переконувати.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: