Резюме від 23 квітня 2024 Файл

Олександр

Агроном

Вік:
36 років
Місто:
Тальне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме.
Польового Олександра Валерійовича.
Із 2005 по 2011рік я навчався в Уманському національному університеті садівництва на агрономічному факультеті.
За період навчання приймав участь у різноманітних гуртках та студентських конференціях на кафедрі біології.
Під орудою свого дипломного керівника, доцента вище згаданої кафедри Меркушеної А.С. захистив дипломну роботу на тему:
«Вплив гідрохінону та композиції мікроелементів на ростові процеси гороху.»
Одними з найулюбленіших дисциплін були рослинництво та плодівництво, останньому приділяв не аби яку увагу так як маю вдома сад голландського типу.
У 2009р. проходив виробничу практику в П.С.П. ім. Чкалова. де здобув певні практичні навики у професії агронома.
З моменту проходження практики зрозумів. Що не помилився у виборі професії і маю велике бажання надалі працювати у сільському господарстві. Дуже хотілося б попрацювати у влагодженому колективі, у команді справжніх фахівців, тому що надалі хотів би практично вдосконалювати набуті теоретичні навики за період навчання.
До своїх особистих якостей можу віднести цілеспрямованість, порядність, та відповідальність. Дуже наполегливий впевнено їду до своєї мети. Завжди націлений на результат.і
Після закінчення працював у одеські області потім у звенигородському районі агрономом обліковцем на даний момент обробляю власні паї хотів би наладити власну фермерську справу. З 2019 по 2021роки працював регіональним менеджером ТД»Агрокультура» але у зв’язку з корна вірусом потрапив під скорочення штату так як пропрацював у даний компанії найменше. Невеликий досвід у сфері продаж маю. Орієнтуюся у засобах захисту рослин та маю розуміння у технології вирощування деяких польових культур, так як займаюся власним ОСГ. Уже 7рік. Тому деякі практичні навики маю, у вирощуванні деяких культур, ті, що вирощував особисто. (соя,пшениця, соняшник, Кукурудза,) Постійно самоудосконалююсь багато працюю над собою. Багато читаю журналів «пропозиція» «агроном» «агробізнес сьогодні» Стараюсь застосувати прочитане на практиці ведення власного ОСГ. Де в чому навчаюся на основі власних помилок. Хотів би попрацювати у сфері сільського господарства в колективі досвідчених фахівців, щоб набратись більше досвіду і стати гарним фахівцем у майбутньому.
Але був би не проти попрацювати у вас буду радий поділитися набутим досвідом сподіваюся, що можу бути корисним для вас.
Чекаю запрошення на співбесіду. Тел.. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: