Резюме від 28 квітня 2023 Файл

Віктор

Директор філії

Вік:
39 років
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дніпро, Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Файл містить ще 2 сторінки

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Нанка Віктор Олександрович
Україна. Запорізький район, с. Володимирівське, вул. Польова 47 А. Тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
1. Ціль
Працевлаштування на посади комерційного директора, директора з продажу, регіонального директора, директора філії (структурного підрозділу). Реалізувати свій потенціал, знання та професійний досвід в стабільно розвинутій компанії.
2. Місце, дата народження, проживання, сімейний стан.
15.12.1984. Київ. Українець. Проживаю в Запоріжжі. Одружений. Двоє дітей.
3. Освіта
2022-теперішній час, студент Запорізького Національного Університету,
Зовнішньоекономічна діяльність.
1997-2001 Запорізький індустріальний коледж.
Обробка матеріалів на верстатах і автоматичних лініях
Спеціальність. Конструктор – технолог
Курси та тренінги.
- Тренінг «Основи продажів, основи мерчендайзингу»;
- Тренінг «Стратегія прориву»;
- Тренінг «Управління персоналом, мотивація»;
- Тренінг «Техніка ведення переговорів»;
- Тренінг «Ефективний тайм-менеджмент»;
- Тренінг «Цілепокладання та особиста ефективність»;
- Тренінг «Холодні дзвінки, комунікативні навички».

Майстри бізнесу (М. Федоров, В. Тарасов, С. Кузовов, Іц Хак Пінтосевич, Є.І. Бондаренко)
4. Досвід роботи
2016 -2021 ТОВ «Паралель - М ЛТД» Керівник відділу продажів великого і дрібного опту світлих і темних нафтопродуктів.
Основні досягнення: Сформував, навчив команду професійних, успішних менеджерів у різних сегментах продажів; Розроблена, впроваджена довгострокова, вдосконалена система мотивації ВП; Створив документ «Регламент роботи ВП», спрямований на оптимізацію часу у взаємодії підрозділів Компанії, і впровадив його в роботу. Командою, збільшили клієнтську базу більш ніж на 300%, освоїли нові регіони; Підписані довгострокові контракти з ключовими, стратегічними партнерами; Вивели компанію на високий рівень рентабельності, + 250%.
Посадові обов'язки:
- планування та організація роботи відділу закупівель і збуту для забезпечення необхідними ресурсами залізничними і автомобільними нормами, з метою виконання поставлених завдань; - раціональні продажі продукції Компанії, поставки кінцевим споживачам; - забезпечення виконання плану закупівель і продажів, отримання маржинального доходу; - участь в бюджетному процесі, складання планів продажів і доходів на рік, місяць в розрізі напрямків; - організація та управління оптовими продажами; - визначення порядку і порядку реалізації великим і дрібним оптом; - визначення необхідних для підприємства змін умов роботи з конкретними клієнтами, визначення обсягів поставок або їх зупинок; - допомога в наданні компанії найбільш вигідних умов співпраці з контрагентами; - контроль взаєморозрахунків з контрагентами; - проведення та організація претензійно-позовної роботи з клієнтами при порушеннях договірних зобов'язань, контроль за взаєморозрахунками за цими претензіями; - ціноутворення великим і дрібним оптом з урахуванням ефективності ціноутворення під час торгівлі; - вивчення ринкової кон'юнктури на ввіреній території для визначення подальших стратегій і прийняття відповідних рішень; - контроль і підготовка всіх варіантів звітності, встановлених компанією; - організація взаємодії співробітників з усіма структурними підрозділами; - контроль за обліком первинної документації у відділі; - аналіз бізнес-процесів відділу, операційної діяльності, мінімізація ризиків відділу.
2014 -2016 Ведення власної комерційної діяльності. Організація повного циклу виробництва і збуту рибної продукції.
2005 - 2014 ТОВ ТД "Мегаполіс"

Основні досягнення:
Налагоджено та оптимізовано роботу відділів представництва в Мелітополі. Клієнтська база збільшена на 15% в прибережній, морській зоні. Дебіторська заборгованість зведена до мінімуму. Розроблені і впроваджені програми лояльності за сегментами ринку. Управлінська команда (HoReKa) в Запоріжжі перебудована, навчена, 35% закладів міста підключені до ексклюзивної роботи з компанією в українському сегменті; У Києві з нуля була побудована успішна команда фокус-менеджменту, поставлені інвестором завдання виконані;

2011- 2014 рр. Директор філії в м. Мелітополь
Посадові обов'язки:
- навчання персоналу (навчання і мотивація); - організація роботи філії, координація роботи всіх підрозділів представництва, - вивчення споживчого ринку, аналіз споживчого попиту, ступеня задоволення вимог і запитів споживачів, рівня конкурентоспроможності продукції на ринку, купівельної спроможності населення, організація і проведення спільно з клієнтам Компанії заходів, спрямованих на позитивне сприйняття торгової марки Компанії кінцевими споживачами; - розробка конкурентної цінової політики відповідно до категоризації торгових майданчиків; - планування прогнозу продажів і виконання встановленого плану продажів у межах рентабельності представництва; - розробка і впровадження заходів, спрямованих на вдосконалення бізнес-процесів для підвищення якості обслуговування клієнтів і збільшення продажів; - контроль шляхом дотримання стандартів представництва в торгових залах, розвиток лояльності клієнтів до ТМ Компанії; - розробка та впровадженні стандартів Компанії з організації зберігання, реалізації та транспортування продукції; - організація командоутворюючих заходів; - представництво інтересів Компанії в державних і муніципальних органах і організаціях, правоохоронних і контролюючих органах та встановлення ділових відносин.
2009 - 2011 рр. Керівник торгового департаменту м. Запоріжжя (HoReCa)
2008 - 2009 рр. Начальник відділу торгівлі, м. Київ

Посадові обов'язки:
- формування фокус-команди для продажів і просування брендів Компанії;
- пошук, підбір персоналу, кадровий резерв;
- розробка ефективної системи мотивації відділу продажів;
- управління командою менеджерів відділу продажів;
- навчання та тренерський склад;
- ведення переговорів з контрагентами з метою налагодження партнерських відносин, збільшення продажів продукції Компанії;
- пошук нових підрядників, нестандартних каналів збуту;
- складання плану продажів для відділу, менеджерів і контроль впровадження;
- контроль відвантажень і доставки продукції компанії;
- контроль і робота з дебіторською заборгованістю;
- розробка та проведення маркетингових заходів (акції, брендування торгових майданчиків), укладання маркетингових контрактів, розміщення обладнання Компанії в торгових залах;
- підключення до ексклюзивної роботи контрагентів з продукцією Компанії в українсько-російському сегменті.
2005 - 2008 Роздрібна торгівлята представник HoReCa

5. Інші навички
- курси охоронців при школі МВС;
- знання та вміння поводитися з оргтехнікою, персональним комп'ютером та програмами комп'ютерів (професійний користувач ПК);
- англійська мова на рівні користувача ПК і елементарне спілкування;
- маркетинговий аналіз ринку і просування продукту на ринку;
- структурування, документування, впровадження та налагодження бізнес-процесів підприємства;
- наявність автомобіля і водійського посвідчення категорії В,С.

6. Мої якості
Комунікабельний, впевнений у собі, цілеспрямований оптиміст. Мене цікавить поведінка і психологія людей. Я вміло згладжую гострі кути і знаходжу компроміс. Вмію працювати в команді. Націленість на результат. Творчо підходжу до вирішення поставлених перед мною завдань, завжди представляю кілька оптимальних варіантів. Маю схильності до особистісного та професійного зростання. Люблю рух, як у фізичному, так і психологічному сенсі цього слова. Вважаю себе хорошим організатором, здатний вести за собою людей без конфліктів. Швидко освоюю нові напрямки діяльності і вникаю в структуру підприємства. Готовий до відряджень.
7. Хобі
Риболовля, дайвінг.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: