Резюме від 30 квітня 2024 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/7804635

Начальник отдела, директор, заместитель начальника

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Маковій Юрій Григорович
Народився 28 травня 1979 року в Україні,
місто Київ.
Вік: 42 роки
Місто проживання: м. Київ
Сімейне положення: розлучений
Діти: (Артем – 14 років, Павло – 11 років,
Ніколь – 3 роки).
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

кандидат наук з державного управління, волонтер, бізнесмен
Про себе:
Фахівець нафтогазової галузі, енергетичної безпеки, фінансово-економічної діяльності нафтогазовидобувних підприємств. Маю досвід розробки та реалізації заходів, спрямованих на фінансово-економічне оздоровлення суб’єктів господарювання.

Освіта:
У 2005 році закінчив Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу за спеціальністю «Сільськогосподарське і цивільне будівництво» «Газонафтопроводи та газонафтосховища», здобув кваліфікацію інженер-механік.
У 2016 році закінчив Академію муніципального управління, здобув ступінь бакалавра за напрямом підготовки «Фінанси і кредит», здобув кваліфікацію бакалавра з фінансів і кредиту.
У 2017 році закінчив Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського, здобув кваліфікацію рівень спеціаліст, спеціальності фінанси, банківська справа та страхування.
У 2018 році захистив дисертацію на тему «Механізми державного регулювання розвитку енергетичної безпеки України» за спеціальністю: «Механізми державного управління», здобув науковий ступінь кандидата наук з державного управління» (25.00.02).
На сьогоднішній день працюю над докторською дисертацією.
Професійна діяльність:
2000 - 2005 роки оператор –заправник ТОВ «ЮКАН»
2005 – 2011 роки комерційний директор ТОВ «Нові»
2011 – 2012 роки виконавчий директор ТОВ «Плюс Ойл»
2012 - 2014 роки виконавчий директор ПП «Стар - Ойл»
2014 р по теперішній час директор ПП «Фірма КРЕЗ»

Науково-викладацька діяльність та досягнення:
З 2009 року здійснює викладацьку діяльність у вищих навчальних закладах України (Державна академія житлово-комунального господарства, ДВНЗ «Київський університет управління та підприємництва»).
2019-2020 роки викладав авторський курс «Державне регулювання фінансової неспроможності суб’єктів підприємництва» та навчальну дисципліну «Механізм державного регулювання та управління економічною безпекою» на кафедрі менеджменту, публічного управління і адміністрування Державного університету інфраструктури та технологій.
Є автором понад 10 наукових та навчально-методичних праць, учасник міжнародних конференцій та наукових форумів, власник патентних свідоцтв авторських прав.

Волонтерський досвід:
З 2014 року вхожу до лав територіального утворення м. Києва Деснянського району «Троя».
З 2015 року Голова Громадського об’єднання «З країною в серці».
За сприянням Громадського об’єднання були знято документальний фільм «Я піду за сонцем», про 90-ий аеромобільний окремий батальйон імені Героя України Зубкова Івана Івановича. https://www.youtube.com/watch?v=V5-5NnQaVug
Нагороди та відзнаки: Грамота Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом»», нагрудний знак «За заслуги перед Збройними Силами України» Головнокомандуючий Збройними Силами України, «Відзнака номінанта «Волонтерської премії 2016 року», Медаль «Ніхто крім нас» Міністерство оборони України, пам’ятний нагрудний знак «72 Красноградська - Київська» Міністерство оборони України, пам’ятна медаль «За благодійну діяльність» Благодійна організація «Спілка матері миру», Нагрудний знак «Волонтер України» Всеукраїнське об’єднання громадян, орден «Єдність та вол» Всеукраїнське об’єднання «Країна».

Професійні навички та особисті якості:
Технічні навички: Microsoft Word, Google (експерт), Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint (середній)
Ораторські здібності: Виступав у ролі спікера на конференціях "GDPR Day Kyiv", 2019, Київ та Міжнародна науково-практична конференція "XVI Корпоративне право України та країн Європейського союзу: новели законодавства", 2018, Київ.
Проведення переговорів з контрагентами, що зменшило фінансові ризики договору постачання послуг на 45%.
Додаткові навички: креативність, здатність переконувати, уміння працювати в команді, високий рівень тайм менеджменту
Мови: Українська – рідна, Російська - вільне володіння, Англійська - середній рівень

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: