Резюме від 30 березня 2018

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/780999

Керівник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Досвід роботи:
10.2012 – 02.2015керівник Івано-Франківського візового центру компанії VFS Global
надання консультаційних послуг клієнтам, оперативне управління офісом, формування команди, проедення тренінгів, ведення звітності, координація роботи з консулькими установами та органами влади
02.2011 – 08.2012начальник Івано-Франківського міського відділення НАСК «Оранта»
виконання плану продаж страхових послуг, формування бюджету відділення, підписання договорів, ведення переговорів, аналіз ринків страхових послуг, контроль за фінансовою діяльністю відділення
06.2009 – 09.2010
начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Івано-Франківської обласної державної адміністрації
•координація роботи підприємств промисловості, паливно-енергетичного комплексу, транспорту та зв'язку незалежно від форм власності;
•забезпечення контролю за виконанням фінансових планів та контрактів з керівниками державних підприємств та підприємств;
•реалізації державної промислової політики, розвитку транспорту та зв'язку України, державної політики енергозбереження.
07.2006 – 06.2009заступник голови Богородчанської районної державної адміністрації (Івано-Франківська обл.)
вів питання соціально-економічного розвитку, фінансів та бюджету, податкової та цінової політики, роботи промислових підприємств, приватизації та підприємницької діяльності, праці та заробітної плати, державного страхування охорони праці, статистики, торгівлі і побутового обслуговування, банківської справи та тендерної і регуляторної політики, агропромислового комплексу, сільськогосподарського виробництва, розвитку фермерства, використання та охорони земель, управління майном.
08.2005 – 07.2006начальник управління економіки Богородчанської районної державної адміністрації (Івано-Франківська обл.)
вів питання реалізації державної політики економічного і соціального розвитку, державної регуляторної , розвитку економічної конкуренції та обмеження монополізму, забезпеченні реалізації державної політики у сферах розвитку внутрішньої торгівлі та послуг, закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти, державної цінової політики, виконання завдань з приватизації державного майна, державної політики у сфері економічної безпеки та детінізації економіки.
09.2004 – 07.2005керівник відділу продаж ТзОВ «Маневр»
(м. Івано-Франківськ)
виконання плану продаж, формування бюджету, підписання договорів, ведення переговорів логістика, організація маркетингових заходів, аналіз ринків, контроль за фінансовою діяльністю (ТМ «Світоч», «Чумак» «Nestle»(кондитерські вироби, дитяче харчування, кавові автомати)
Освіта:
2009 – 2012
Львівський регіональний інститут державного управління
Національної академії державного управління при Президентові України
магістр державного управління
2001 – 2004Stanton school of English (Лондон, Великобританія)
мовні курси для іноземців
1996 – 2001Тернопільська Академія народного господарства
спеціальність:«Економіка підприємств»
кваліфікація: економіст-правознавець

Володіння мовами: англійська – Upper Intermediate

Користування комп’ютером: на рівні досвідченого користувача

Посвідчення водія (категорії А, В, С), водійський стаж 17 років

Участь в навчальних семінарах, тренінгах: «Техніка комунікацій та ведення переговорів», «Мовна підготовка з європейської та євроатлантичної інтеграції», «Актуальні проблеми розвитку економіки»

Громадська діяльність: депутат Богородчанської районної ради VI демократичного скликання.

Сімейний стан: одружений, маю доньку та сина

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Керівник відділу
Івано-Франківськ

Юрист, помічник нотаріуса, діловод, керівник
18000 грн, Івано-Франківськ

Начальник відділу закупівель
Івано-Франківськ

Керівник підприємства
Івано-Франківськ

Начальник планово-економічного відділу
35000 грн, Івано-Франківськ, Вінниця , ще 3 міста

Керівник відділу продажу
Івано-Франківськ, Буковель

Усі схожі кандидати