Резюме від 13 грудня 2021

Валентин

Начальник службы безопасности

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто проживання:
Бориспіль
Готовий працювати:
Бориспіль, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заместитель начальника главного центра управления службой Администрации ГПСУ

з 06.2012 по 08.2021 (9 років 2 місяці)
Государственная пограничная служба Украины

Додаткова інформація

Освіта:
1990-1992 р., Хмельницьке вище артилерійське командне училище ім. Маршала Радянського Союзу Яковлєва.
1992-1994 р., Інститут Прикордонних військ України. Отримав диплом спеціаліста з відзнакою за спеціальністю командна тактична прикордонних та мотострілецьких військ.
2016-2017 р., Національна академія Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького. Отримав диплом магістра з відзнакою за спеціальністю оперативно-службова діяльність та управління діями прикордонних підрозділів.
Додаткова освіта:
Протягом проходження військової служби неодноразово залучався до міжнародного обміну досвідом між Державною прикордонною службою України та прикордонними відомствами інших країн (США, Угорщина, Польща, Румунія, Грузія, Білорусь).
Досвід:
1994-2021 р., проходив військову службу на керівних посадах, яка була тісно пов’язана з управлінням особовим складом (персоналом). 1 серпня 2021 року в зв'язку з закінченням терміну дії контракту звільнився з лав ДПСУ в військовому званні полковника (загальна вислуга років: 31 календарний рік). В 2001 році був визнаний кращим керівником підрозділу ДПСУ. Неодноразово заохочувався та нагороджувався керівництвом служби.
Якості: компетентність, відповідальність, аналітичні здібності, креативність, комунікабельність, висока здатність до навчання, ініціативність, енергійність, вимогливість до себе та підлеглих.
Додаткова інформація: Одружений, маю трьох синів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: