Резюме від 14 грудня 2021

Діана

Швачка, 6 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Лебедин

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Швачка

з 05.2018 по 08.2021 (3 роки 3 місяці)
ТОВ "МІК", Лебедин (швейна промисловість)

пошиття одягу

Освіта

ДПТНЗ Лебединське вище професійне училище лісового господарства

Швачка, Лебедин
Середня спеціальна, з 2018 по 2021 (3 роки)

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Знання методів та прийомів виконання операцій підготовки; призначення та правила експлуатації устаткування, яке обслуговується; номерів голок; правил закріплення ниток, заміни шпуль, регулювання натягу ниток та частоти строчки; основ галузевої економіки і підприємства, правових знань, матеріалознавство, спеціальне малювання, основи електротехніки; асортименту одягу; сучасної технології виконання усіх видів робіт по виготовленню одягу з різних видів матеріалів; вимог державних стандартів; технології обробки корсетних виробів.

Уміння виконувати на машинах або вручну операції з підготовки до пошиття виробів з різних матеріалів; ліквідувати обрив ниток, міняти шпулі; регулювати натяг ниток та частоту строчки.

Особисті якості: художній смак, акуратність, терплячість, посидючість, відповідальність; раціональність і ефективність в організації праці на робочому місці; дотримання норм технологічного процесу.


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: