Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Юлія

Менеджер-інженер систем якості, стандартизації та сертифікації

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер систем харчової безпеки

з 07.2023 по нині (10 місяців)
ТОВ, Полтава (Сільське господарство, агробізнес)

Розробка, впровадження, підтримання системи НАССР м'ясної продукції, проведення внутрішніх аудитів торгової мережі, контроль дотримання персоналом санітарно-гігієнічних вимог, навчання персоналу, розгляд скарг та рекламацій, розробка та контроль виконання коригувальних дій, співпраця з контролюючими органами. Розробка та впровадження системи НАССР для складу зберігання харчової продукції, інспектування та контроль роботи складу, дотримання персоналом складу вимог НАССР, вхідний контроль продукції, розгляд та опрацювання претензій та повернення продукції. Відбір проб та забезпечення проведення лабораторних досліджень води, змивів, готової продукції та інше.

Директор з якості

з 03.2021 по 06.2023 (2 роки 3 місяці)
ТОВ НВО Біополімер, Полтава (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Контроль всіх стадій виробництва (медичні вироби) та якості виготовленої продукції, приймання сировини, проведення фізико-хімічних випробувань продукції на етапах виробництва та готової продукції, ведення лабораторної документації, розробка та впровадження СУЯ згідно вимог ISO 9001, 13485, 17025. Контроль ведення процесів виробництва. Уповноважена особа з якості.Виконання завдань та обов'язків інженера із сертифікації та якості. Підготовка документів та забезпечення сертифікації та ресертифікації на відповідність ISO 13485. Забезпечення акредитації виробничої лабораторії. Забезпечення та організація метрологічної повірки та калібровки ЗВТ та випробовуваного обладнання. Управління персоналом. Організація та участь у проведенні внутрішніх аудитів, організація та проведення внутрішнього навчання персоналу, участь у проведенні аналізування СУЯ та розробка плану поліпшення СУЯ. Розробка коригувальних та запобіжних заходів та контроль їх виконання. Обробка та аналізування невідповідностей етапів виробництва та продукції. Розгляд та опрацювання скарг та рекламацій. Розробка технічний файлів та технічних умов. Управління ризиками.

Завідувач лабораторії

з 04.2009 по 02.2021 (11 років 10 місяців)
Лабораторія з контролю якості лікарських засобів та медичної продукції, Державна служба, Полтава (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Проведення фізико-хімічних аналізів зразків (втрата в масі, густина, вміст етанолу, кількісне визначення, ідентифікація, УФ-спектр тощо), калібрування обладнання, забезпечення метрологічної повірки приладів та ЗВТ. Визначення потреб щодо забезпечення безперебійної роботи лабораторії (замовлення реактивів, обладнання, посуду тощо). Облік реактивів та прекурсорів, приготування розчинів реактивів та прекурсорів, тированих розчинів, фіксаналів та стандартних розчинів. Ведення лабораторних журналів, звітної документації та електронних баз даних лабораторії. Розробка та впровадження СУЯ лабораторії відповідно ISO 9001, 17025.Розробка технічної документації лабораторії: інструкцій, методик, форм тощо. Розробка коригувальних та запобіжних заходів, контроль їх виконання. Організація та проведення внутрішнього навчання персоналу лабораторії. Організація та проведення внутрішнього аудиту. Організація та проведення рекваліфікації приладів та обладнання. Розгляд скарг та рекламацій, запровадження дій для їх задоволення. Планування роботи лабораторії, розробка та впровадження заходів щодо поліпшення діяльності лабораторії. Моніторинг змін та актуальності зовнішніх нормативних та законодавчих документів, якими лабораторія керується у своїй діяльності. Управління ризиками та невідповідною роботою.

Освіта

Національний фармацевтичний університет

Менеджмент. Якість, стандартизація і сертифікація, Харків
Вища, з 2022 по 2024 (2 роки)

Диплом з відзнакою. Магістр за ОП Якість, стандартизація та сертифікація у всіх сферах національної економіки.

Дніпровський державний технічний університет

Хімічні та біологічні технології, Кам'янське
Вища, з 2020 по 2021 (1 рік)

Магістр за спеціалізацією хімічні та біологічні технології

Дніпровський державний технічний університет

Хімічні технології та інженерія, Кам'янське
Вища, з 2017 по 2020 (3 роки)

Бакалавр за спеціалізацією хімічні технології неорганічних речовин

Полтавський технікум харчових технологій

Виробництво м'ясних продуктів, Полтава
Середня спеціальна, з 2004 по 2008 (4 роки)

Молодший спеціаліст виробництва м'ясних продуктів, диплом з відзнакою

Додаткова освіта та сертифікати

Полтавська державна аграрна академія

2016, 1 місяць

«Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач»

1 місяць

Знання і навички

MS Word Користувач ПК Діловодство Документообіг Організованість MS Excel MS PowerPoint MS Office MS Outlook Управління персоналом Управління виробництвом Відповідальність Пунктуальність

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: