Резюме від 20 січня 2022 Файл

Valentyn

Waiter

Вік:
49 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Valentyn Karpenko
Waiter/Captain waiter

Contacts:
Phone: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Documents:

Seaman's book
STCW
Visa C1/D, B1/B2
Driver license B
Fully vaccinated (booster)

Personal summary:

25+ years of experience in hospitality. I am a hard-working, responsible and positive person who can
work with international guests and teams. I am stress-resistant and flexible, so I can work different
shifts.
I love my job, that's why I've been doing it for about 25 years, 17 of which I've been working for
Carnival Cruise Line.
When I work my main priority is to provide my guests with the best experience possible.
I am ready to learn and share my experience with others.

Education:

Secondary School
1981 - 1989

Professional college
Tailor
1989 - 1991
High school
1991 - 1994

Waiter school
1996

Business college
2004
Upgraded hospitality qualification

Nationality:

Ukrainian

Languages:

English: Upper intermediate
Russian: Fluent
Ukrainian: Fluent

Employment experience:

Privat club Sagittarius 1996 - 1998
Waiter
Responsibilities:
- Providing excellent service to ensure customers satisfaction
- Making menu recommendations, answering questions and sharing additional information with
guests

Privat club Sagittarius 1998 - 2004
Floor manager
Responsibilities:
- Supervise staff
- Train staff to perform allocated roles
- Manage inventory
- Assist customers with any queries or requests
- Investigate all issues on the floor and assist to resolve all mistakes for the management team
and working staff.
- Coordinate with corporate leaders to lead a team for working perfectly.

Carnival Cruise line 2004 - Till now
Team lead server
Responsibilities:
- Greet and escort customers to their tables
- Present menu and provide detailed information when asked (e.g. about portions, ingredients
or potential food allergies)
- Prepare tables by setting up linens, silverware and glasses
- Inform customers about the day’s specials
- Offer menu recommendations upon request
- Up-sell additional products when appropriate
- Communicate order details to the Kitchen Staff
- Serve food and drink orders
- Deliver checks and collect bill payments

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: