Резюме від 15 липня 2023 Файл

Сергей

Главный агроном, ревизор агротехнологий

Вік:
42 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Вінниця, Київ, Львів, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Хаблака Сергія Григоровича

Дата народження: 21 листопада 1981 р.(40 р.)
Громадянство: Україна
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Родинний стан: одружений

Мета: здобуття посади директора господарства, головного агронома, керівника відділу по точному землеробству, агронома-технолога, фахівця з агрохімії і ґрунтознавства, завідувача лабораторією, агронома-аналітика, головного агронома-ревізора агротехнологій, контролера-ревізора технологій вирощування, аудитора с/г виробничих процесів.

Освіта:
1999-2004 р. – навчання на агрономічному факультеті Луганського національного аграрного університету. Кваліфікація: вчений агроном;
2004-2007 р. – навчання на денному відділенні аспірантури за спеціальністю 03.00.05 – генетика;
2009 р. – захист дисертаційної роботи та здобуття наукового ступеня кандидата біологічних наук;
2013 р. – присвоєння вченого звання доцента кафедри ґрунтознавства і агрохімії ;
2016 р. – навчання в Луганському національному університеті ім. Т. Шевченка за спеціальністю «Середня освіта (Біологія)» і отримання диплома вчителя біології;
2017 р. – вчитель 1 категорії;
2019 р. – захист докторської роботи та здобуття наукового ступеня доктора біологічних наук.

Досвід роботи:
2007-2008 р. – старший лаборант кафедри біології рослин;
2008-2010 р. – асистент кафедри ґрунтознавства і агрохімії;
2010-2014 р. – доцент кафедри ґрунтознавства і агрохімії;
2016 - 2019 рр. - заступник керівника науково-дослідного центру агрохолдингу «КЕРНЕЛ» по методології і аналітиці ( агроном);
2019 - 2021 рр. - начальник відділу впровадження та моніторингу технологій в рослинництві в агрохолдингу AGR Group;
2021 р. - головний агроном-агрохімік в агрохолдингу АСТ.

Професійні навички:
Стаж роботи агрономом – 6 років у 3 агрохолдингах. В агрохолдингу AGR Group займався поданням рекомендацій з розробки та обґрунтування технологічних карт, структури посіву. Надавав обґрунтовані системи сівозмін, застосування добрив, захисту посівів від шкідників, хвороб і бур'янів. Моніторив технологію вирощування культур. Проводив оцінку стану полів, використовуючи програму Cropio. Контролював роботу головних агрономів кластерів, лінійних агрономів по проведенню сільськогосподарських робіт. Займався контролем якості і своєчасного проведення сільськогосподарських робіт, використання техніки. Приймав участь в складанні розрахунків і заявок на придбання мінеральних добрив, машин, обладнання та інших матеріально-технічних засобів для рослинництва. Для прийняття управлінських рішень аналізував технології вирощування культур, слабкі та сильні їх сторони, пропонував шляхи покращення, робив аналітичні звіти, розрахунки, презентації по цим моментам. Аналізував вартість різних видів добрив, порівнював вартість діючих речовини гербіцидів, фунгіцидів, інсектицидів, сорта та гібриди, норми висіву, збиральну вологість в залежності від регіону сорту та гібриду. Займався проведенням та навчанням агрономічної служби, написанням стандартів, протоколів, рекомендацій щодо вирощування культур, прописував алгоритми технологічних операцій. Аналізував професійну ефективність агрономів на підставі отриманих результатів та помилок при вирощуванні культур та завданих збитків. Працював з планово-економічним відділом по зменшенню витрат на вирощування культур, покращенню економічних показників рентабельності агробізнесу, аналізував усі статті витрат та їх зменшення. Проводив планово-фактичний аналіз результативності проведених технологічних операцій, сортового і гібридного складу, витрат ЗЗР, добрив, насіння (1С, Агроконтроль). Оцінював ризики виникнення збитків і недоотримання комерційної вигоди при порушенні технологій вирощування. Займався бенчмаркінгом (аналізом кращих світових практик, аналізом конкурентів, пошуком найкращих пропозицій на ринку, які компанія може запровадити у власних процесах), стратегічним плануванням, оцінкою ризиків. При покупці с/г підприємств у різних регіонів країни займався аудитом грунтів, оцінкою технологій вирощування, аналітикою плану та факту прямих витрат на вирощування культур.
В агрохолдингу AGR Group також організовував запуск системи точного землеробства (організовував проведення аналізу ґрунтів, введення диференційованих технологічних карт по кожному полю / кожній культурі, облік і аналіз ефективності, постановку супутникового моніторингу за допомогою дронів, GPS-навігацію і автопілотування, трекінг техніки, облік пального, підбір техніки). Приймав участь в проведенні цифрової трансформації агробізнесу компанії, вивчав кейси провідних підприємств та кращі практики в різних аспектах цифровізації агробізнесу та аграрної діджитал-революції (картування і паспортизація полів, управління процесами і земельним банком, хмарні технології, ІТ-безпека, моніторинг посівів і полів, агроконтроль, штучний інтелект). Займався написанням стандартів у точному землеробстві, технічного завдання для впровадження цих проектів. Проводив аналіз ефективності роботи елементів точного землеробства.
Під час роботи заступником керівника науково-дослідного центру «КЕРНЕЛ» по методології і аналітиці працював над вдосконаленням елементів технології вирощування культур. Займався закладкою дослідів та польовими тестуваннями нових сортів та гібридів, засобів захисту рослин (гербіцидів, фунгіцидів тощо), добрив, обробітку ґрунту, новітньої техніки та агрегатів (тракторів, сівалок, самохідних обприскувачів). Приймав участь у демопоказах на полігонах сортів та гібридів (озимої пшениці, кукурудзи, сої, соняшнику), різних систем захисту культур від бур'янів, хвороб, шкідників, систем удобрення тощо. На дослідних ділянках моделювали різні виробничі ситуації в порушенні технологій вирощування культур, проводили оцінку ризиків і збитків, вплив на урожайність, недоотримання комерційної вигоди.
В агрохолдингу АСТ на посаді головного агронома-агрохіміка займався розробкою методології, організацією та проведенням аналізів грунтів, інтерпретацією аналізів грунтів, складанням систем удобрення культур, аналітикою грунтів холдингу, перспективою розвитку земельного банку в залежності від типу грунтів та їх родючості. Працював над відкриттям агрохімічної лабораторії, розрахунками витрат та точки беззбитковості її роботи.
Знаю сучасні прогресивні технології вирощування польових культур: обробка ґрунту, посів, систему застосування добрив, догляд за культурами (захист рослин від хвороб і шкідників), збір і зберігання продукції.
Приймаю участь як спікер з виступами на практичних конференціях і форумах: “День Агронома”, “Ефективне землеробство - Прибутковий гектар”, бізнес-форумах для фахівців сфери рослинництва “Ukrainian Crops Forum”, форумах про ІТ-рішення та інновації в агро “Agroit forum” тощо.
10 років викладацької діяльності у ВНЗ (доктор біологічних наук, доцент). За період роботи викладав наступні дисципліни: «Ботаніка», «Генетика», «Фізіологія рослин», «Ґрунтознавство з основами геології», «Основи екологічної хімії», «Боротьба з ерозією ґрунтів», «Регулювання процесів родючості ґрунтів», «Агрохімія». Координував науково-дослідну діяльність студентів, які брали участь у конференціях, творчих зустрічах, презентаціях, олімпіадах. Маю більше 100 наукових праць. Володію українською та російською мовами. Впевнено користуюсь комп’ютером (MS Office: Word, Excel; Internet та ін.).
Особисті якості: відповідальний, дисциплінований, енергійний, ініціативний, творчий, комунікабельний, працьовитий, маю організаторські здібності, здатний швидко вчитися.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Помічник агронома, агроном
15000 грн, Житомир, Київ , ще 7 міст

Агроном, помічник агронома
Вінниця, Житомир , ще 3 міста

Агрохімік-грунтознавець, агроном
Київ, Дистанційно

Агроном, помічник агронома
Івано-Франківськ, Львів , ще 3 міста

Помічник агронома, агроном
Вінниця, Київ, Дистанційно

Агроном, помічник агронома
Житомир, Рівне, Хмельницький

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: