Резюме від 26 квітня 2024 Файл

Інна

Директор виробництва

Вік:
43 роки
Місто проживання:
Луцьк
Готовий працювати:
Київ, Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Іпатюк Інна Юріївна

Особисті данні:
Дата і місце народження: 27 січня 1981р., м. Луцьк
Адреса: 43020, м. Луцьк, вул. Гордіюк 29/163
Телефон домашній:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Телефон мобільний: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Телефон мобільный(Молдова) [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Е-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
ОСВІТА
1997 - 2002Національний Університет Харчових Технологій
спеціальність "Технологія хліба, кондитерських,макаронних виробів та харчових концентратів» кваліфікація: спеціаліст з кондитерських виробів
ДОСВІД РОБОТИ
2021 – по теперішнй час (Молдова, г.Кишене
Директор виробництва «Go&Create»
Планування фінансових витрат підприємства
Планування місячного замовлення сировини та допоміжних матеріалів.
Формування направлення роботи підприємства.
Організація виготовлення продукції.
Забезпечення безперебійної роботи обладнання.
Відкриття нового виробництва на підприємстві
Введення нових технологій на виробництво
Оптимізація роботи підприємства.
Скорочення витрат на виробничі процеси (скорочення енерговитрат на 5%)
Оптимізація трудових витрат ( скорочення 10 %)
Налагодження бухгалтерського обліку на виробництві.

2016- 2021 ПАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ»
Директор департаменту виробництва
Планування виробництва 6 підрозділів.
Планування місячного замовлення сировини та допоміжних матеріалів
Формування роботи бригад працівників 6 підрозділів
Організація виготовлення продукції
Забезпечення безперебійної роботи обладнання
Розгляд нової сировини та допоміжних матеріалів
Введення на виробництво нових видів продукції
Відкриття нового виробництва на підприємстві
Участь в нових проектах підприємства КАЙДЗЕН,ХАССП.
Введення нових технологій на виробництво
Оптимізація робочих місць
Оптимізація виробничого процесса

2012- 2016 ПАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ»
Переведена на данну посаду в зв´язку з закриттям макаронного виробництва.
Начальник булочного, кондитерського цехів.
Планування виробництва
Планування місячного замовлення сировини та допоміжних матеріалів
Формування роботи бригад працівників
Організація виготовлення продукції
Оформлення звітів
Ведення табелів робочого часу
Забезпечення безперебійної роботи обладнання
Розгляд нової сировини та допоміжних матеріалів
Введення на виробництво нових видів продукцї

2011- 2012 ПАТ «Теремно хліб»
Начальник булочного, кондитерського, макаронного цеху.
Планування виробництва
Планування місячного замовлення сировини та допоміжних матеріалів
Формування роботи бригад працівників
Організація виготовлення продукції
Оформлення звітів
Ведення табелів робочого часу
Забезпечення безперебійної роботи обладнання
Розгляд нової сировини та допоміжних матеріалів
Введення на виробництво нових видів продукцї

2010-2011 ВАТ „ХЛІБ”
Начальник макаронного
Планування виробництва
Планування місячного замовлення сировини та допоміжних матеріалів
Формування роботи бригад працівників
Організація виготовлення продукції
Оформлення звітів
Ведення табелів робочого часу
Забезпечення безперебійної роботи обладнання

2006 -2010 ТзОВ ВКФ “Луцьккондитер”
Інженер-технолог виробничого відділу
Пошук нових видів виробів;
Написання технологічних інструкцій;
Контроль за технологічними процесами на виробництві;
Контроль за веденням документації;
- Організація затвердження рецептур на Дегустаційних комісіях;
- Розгляд нової сировини для використання на виробництві.
- Розрахунок рецептур та норм на допоміжні матеріали для випуску продукції;
- Замовлення штрихового кодування продукції;
- Розробка та замовлення тарного етикету на продукцію;
- Опрацювання та виведення нового продукту.
2002-2006 ТзОВ ВКФ «Луцьккондитер»
Технік – лаборант в виробничій лабораторії
- контроль за якістю готової продукції;
- лабораторні дослідження напівфабрикатів та сировини.
- заповнення документації щодо контролю.

2002-2000 ТзОВ ВКФ «Луцьккондитер»
Старший Продавець
2000-1998 Продавець
Знання мов
Українська, російська - рідні
Англійська – з словником
Робота з комп'ютером
Користувач ПК: MS Office (Word, Excel), 1S 8бухгалтерія
Навички роботи з Internet
Особисті якості:
комунікабельність, коректність, емоційна стійкість, відповідальність у ставленні до роботи, активність.
Навчання та навики
Проходження курсів та семінарів з бережливого виробництва.
Участь та впровадження Кайдзен на виробництві.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: