Резюме від 10 січня 2022 Файл

Олена

Инженер-технолог пищевой промышленности

Вік:
26 років
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Вінниця, Київ, Львів, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Волощук Олена Володимирівна

Особисті дані:
Дата народження: 20 вересня 1997 р.
Національність: українка.
Сімейний стан: незаміжня.
Тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електр. адреса: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Адреса: Україна, м. Вінниця, вул. Келецька 132а/65

Досвід роботи:
Грудень 2019,
грудень - 2020
ТОВ «Ді Енд Ай Еволюшн», м.Вінниця, шосе Немирівське, 26
Посада: Фахівець з міжнародної сертифікації.
Обов’язки Фахівець з міжнародної сертифікації: визначення моделі систем якості для сертифікації на підставі чинних стандартів, проведення сертифікації систем якості та продукції, контроль виконання заходів за результатами державного нагляду, міжвідомчого, позавідомчого контролю за уповноваженням і додержанням стандартів, організація аналізу та проведення експертизи документації продукції, що сертифікується, на відповідність вимогам нормативних документів, забезпечення підготовки для подання відповідним органам статистичної, науково-технічної та іншої інформації про реалізацію в галузі, регіоні, організації (установі), на підприємстві діяльності з управління якістю продукції та міжнародної сертифікації, здійснення контролю документів, пов´язаних із вчасним завантаженням на судно: надання необхідної вантажної документації для відправки.
Травень - червень 2018,
Травень - липень 2019
ПрАТ «Вінницький олійножировий комбінат», м.Вінниця, шосе Немирівське, 26
Посада: Практикант технологічного відділу + Практикант відділу стандартизації.
Обов’язки Практикант технологічного відділу: вивчення технологічних регламентів, підготовка та виконання креативного міні-проекту.
Обов’язки Практикант відділу стандартизації: робота з GMP+, формування бази даних.
Червень 2017
PLANETA Hotel & Aqua park, Сонячний берег, Болгарія
Посада: Кухар холодного та заготівельного цеху.
Обов’язки Кухар холодного та заготівельного цеху: приготування заготовок, закусок, формування салатів, дотримання чистоти на робочому місці.
Грудень 2016 - лютий 2017
Ski & Wellness Residence Druzba, Демановська долина, Словаччина
Посада: Помічник кухаря + Покоївка + Офіціант.
Обов’язки Помічник кухаря: Щоденна перевірка якості харчових продуктів, приготування заготовок, формування холодних та гарячих страв, робота з устаткуванням, дотримання чистоти на робочому місці.
Обов’язки Покоївка: Очищення навколишнього середовища кімнат від пилу, заміна постільної білизни та косметичних засобів.
Обов’язки Офіціант: Накривання столів, розставлення посуду, столових приборів, комунікація з гостями.
Червень 2016

Терра маре, м.Вінниця, вул. Келецька 61А
Посада: Помічник кухаря.
Обов’язки Помічник кухаря: Щоденна перевірка якості харчових продуктів, приготування заготовок, формування страв, робота з устаткуванням, дотримання чистоти на робочому місці.

Освіта:
2019 – 2020 Вінницький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету
Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Спеціальність 6.051701 «Харчові технології»
Спеціалізація «Ресторанні технології»
2015 – 2019 Вінницький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету
Факультет товарознавства, маркетингу та туризму
Спеціальність 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
2004 – 2015 Комунальний заклад "Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів–гімназія № 23 Вінницької міської ради"
Філологічний клас
2008 – 2014 Вінницька дитяча школа мистецтв
Відділ теоретичних дисциплін, хорового та сольного співу
Додаткова освіта: тренінг «Food Defense & Food Fraud» - «Харчовий захист та харчове шахрайство» ТОВ «МНС Груп» 19.06.2020 р.
Професійні навички:
Водійське посвідчення: Категорія В.
ПК: впевнений користувач Office.
Вмію працювати з офісною технікою: принтер, сканер.
Хобі: гра на гітарі, фотографія.
Мови: вільно володію: українською, російською, англійською (Upper-Intermediate).
Вивчаю: іспанська мова.

Особисті якості:
Швидко навчаюсь, активна, цілеспрямована, креативна, ввічлива, дружелюбна, вмію працювати в команді.

З Повагою, Волощук Олена.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: