Резюме від 16 лютого 2023

Наталія

Адміністратор на ресепшн, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Полтава, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 08.2018 по 01.2022 (3 роки 5 місяців)
ТОПОЛ-ЭКО, Харків (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Забезпечення життєдіяльності офісу; прийом та розподілення вхідних дзвінків, їх реєстрація у РС; зустріч та спілкування з клієнтами компанії; оформлення дилерських договорів, договорів куплі-продажу; ведення вхідної та вихідної документації, внутрішнє діловодство; переговори з рекламними агенствами щодо розміщення реклами на радіо, телебаченні, транспорті; робота з поставщиками та обслуговуючими компаніями; підготовка та оформлення матеріалів до участі у міжнародних виставках, форумах, до зустрічей з діловим партнерами

Заступник директора з виховної роботи, учитель української мови та літератури

з 08.1997 по 07.2018 (20 років 11 місяців)
Олександрівська загальноосвітня школа, Золочів (Харківська обл.) (Освіта, наука)

Організація виховного простору у навчальному закладі, робота з дітьми пільгових категорій. Маю Міжнародні сертифікати тренера з превентивної роботи серед учнівської молоді щодо формування навиків здорового способу життя. Супровід учасників Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури. Підготовка учнів до ЗНО з української мови та літератури.

Освіта

Харківський державний педагогічний університет імені Г.Сковороди

Українська мова та література, Харків
Вища, з 1992 по 1997 (5 років)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Більше 20 років працювала у школі на посаді заступника директора з виховної роботи і вчителя української мови та літератури. Мала вищу категорію. Відповідальна, креативна, творча, вимоглива, у першу чергу до себе. Оптиміст, люблю спілкуватися з дітьми. На мою думку, щоб бути успішним педагогом, треба чути і розуміти дітей, жити у ногу з часом. Тому із задоволенням опанувала комп'ютер, відвідувала тренінги, семінари, фестивалі, конкурси. Доручені справи виконувала відповідально. Саме ці мої якості оцінили і на наступній посаді. У 2018 році кардинально змінила своє життя і сферу діяльності. Працюючи адміністратором у компанії, що виготовляє очисні споруди, зрозуміла, що вмію і можу більше. Мені цікаво було вчитися новому, розвиватися. І головне - спілкуватися. Спілкуватися з колегами, клієнтами, діловим партнерами, постачальниками, рекламними агенствами. Колеги говорили, що в офісі я перша "беру вогонь на себе", адже до нас приходили і телефонували не лише вдячні клієнти: часто люди зверталися із своїми проблемами, незадоволенням та негативом. У собі і в людях ціную чесність, вихованість, компетентність, вміння взаємовиручати і працювати в команді.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: