Резюме від 20 грудня 2023 PRO

Артем

Керівник, корпоративний юрист, радник з правових питань, адвокат, 80 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний Юрисконсульт

з 09.2020 по нині (3 роки 8 місяців)
ПрАТ "ПВІ ЗІТ "Нафтогазбудізоляція", ТОВ "Інститут транспортно-енергетичних систем України", Київ (Енергетика)

Розробка документів правового характеру.
Договірна робота: складання, перевірка і узгодження всіх договорів підприємства. Проведення переговорів з контрагентами.
Зовнішньоекономічна діяльність, митне оформлення товарів.
Керівництво правовою роботою на підприємстві і надання правової допомоги його структурним підрозділам в оформленні різного роду правових документів, участь в підготовці обгрунтованих відповідей при відхиленні претензій.
Участь в розробці і здійсненні заходів щодо зміцнення договірної, фінансової і трудової дисципліни, забезпечення збереження майна підприємства.
Вивчення, аналіз та узагальнення результатів розгляду претензій, судових справ (в т.ч. господарських), практики укладання та виконання господарських договорів з метою розробки відповідних пропозицій про усунення виявлених недоліків і поліпшення господарсько-фінансової діяльності підприємства.
Підготовка спільно з іншими підрозділами пропозиції про зміну діючих або скасування наказів такими, що втратили силу, і інших актів, виданих на підприємстві.
Участь у підготовці висновків з правових питань, які виникають в діяльності підприємства, проектах нормативних актів, що надходять на відгук, а також у розробці пропозицій щодо вдосконалення діяльності підприємства.
Інформування працівників підприємства про чинне законодавство і зміни в ньому, ознайомлення посадових осіб підприємства з нормативними правовими актами, які стосуються їх діяльності.
Представлення інтересів підприємства в судах, органах державної влади в інших організаціях, установах і закладах.
Укладання договорів застави з виїздом за місцезнаходженням нотаріуса.
Здійснення іншої роботи пов'язаної із застосуванням чинного законодавства у підприємницькій діяльності.

Юрист

з 06.2016 по 08.2020 (4 роки 2 місяці)
Мережа мультибрендингових СТО "Авто-Бан", "Сіріус", Київ (Автобізнес та автосервіс)

Підготовка та складання договорів, участь у підготовці юридичних висновків, консультування з різних правових аспектів, участь у переговорах з клієнтами і юристами, які представляють клієнтів, представлення інтересів перед контрагентами та партнерами по бізнесу, проведення огляду та аналізу чинного законодавства, складання аналітичних документів з різних правових питань, регулювання поточної діяльності мережи.

Головний Юрисконсульт

з 07.2014 по 04.2016 (1 рік 9 місяців)
АТ "МОСТ-ІНВЕСТ", Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Юридичний супровід більше 5-ти ТОВ пов'язаних з АТ "МОСТ-ІНВЕСТ". Претензійно-позовна робота ( розгляд претензій, складання позовів, апеляційних, касаційних скарг, представництво інтересів в статусі позивоча, відповідача, третих сторін в судах усіх інстанцій ), виконавча служба, банкрутство, складання і експертиза договорів, взаємодія з держ. реєстратором та ін. держ. органами.

Головний Юрисконсульт

з 07.2012 по 08.2013 (1 рік 1 місяць)
АТ "СТРАХОВА ГРУПА "ТАС", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Підготовка внутрішніх інструкцій, правил, положень, наказів, експертиза договорів, розгляд скарг споживачів фінансових послуг, врегулювання спірних питань, відповіді на запити правоохоронних органів, Антимонопольного комітету і інших державних установ, документальне оформлення проведення Загальних зборів акціонерів, розкриття інформації згідно законодавства, отримання дозвільного, інформаційного документу, підготовка і подання звіту, взаємодія з нотаріусом, оформлення доручення, представлення інтересів в НАЦКОМФІНПОСЛУГ, НКЦПФР, судових органах, супровід діяльність філій по всій Україні, інша поточна робота господарської діяльність.

Керівник сектору корпоративно-правової роботи

з 11.2010 по 07.2012 (1 рік 8 місяців)
АТ СК "АЛЬФА СТРАХОВАННЯ", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація і документальне оформлення проведення Загальних зборів акціонерів, Наглядової ради, розробка внутрішніх документів, внесення змін до статутних документів, відомостей про юридичних осіб, взаємодія з депозитарними установами, органами державної влади, органами нотаріату, подання адміністративних даних ДКЦПУ, розкриття інформації згідно законодавства, експертиза договорів, поточна робота згідно ЗУ "про Акціонерне товариство", супровід юридичної особи, відносно отримання дозвіл на концентрацію, підготовка документів та відповідей на запит АМКУ, реєстрація юридичної особи, продовження терміну перебування іноземця, отримання дозвілу на працевлаштування, інша поточна робота.

Юрисконсульт 1 кат.

з 09.2001 по 11.2010 (9 років 2 місяці)
АТ "УКР-КАН ПАУЕР", Київ (Енергетика)

Претензійно-позовна робота (досвід участі у більше 1000 судових справ), розгляд претензій, складання позовів, апеляційних, касаційних скарг, розрахунок і стягнення пені, 3% річних, інфляційних і інших штрафних санкцій, представництво інтересів підприємства в судах, банкрутство, у тому числі, участь в статусі головою комітету кредиторів великого державного підприємства, як ДП "Дарницький вагоноремонтний завод", робота з податковими органами, примусове стягнення заборгованості у виконавчому органі, складання скарг, претензій, розробка схем проведення боргових взаємозаліків, складання та правова експертиза договорів, додаткових угод, актів виконаних робіт та інше.

Освіта

Національна академія внутрішніх справ

Правознавство, юрист, Київ
Вища, з 1997 по 2003 (6 років)

Право

Додаткова освіта та сертифікати

НПУ ім. Драгоманова, підприємництво та малий бізнес

2013

Учбово-науковий інститут післядипломної освіти НАН України

2016

Публічні закупівлі

2021

Знання і навички

Користувач ПК Господарське, корпоративне, цивільне, фінансове, податкове, тощо

Знання мов

  • Польська — середній
  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Рекомендації

Іткін Д.Ф.

Іткін Д.Ф.

Керівник юридичного підрозділу, ПрАТ "ПВІ ЗІТ "Нафтогазбудізоляція"

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Супровід господарської діяльності АО, ТОВ, ТДВ.
Підтримую бездоганну ділову репутацію, керуюся принципами: орієнтованість на клієнта (прагну забезпечити довгострокові відносини з клієнтами, партнерами або внутрішнім клієнтом), прозорість та чесність (втілюю слова у дії та вважаю себе тим хто заслуговує на довіру), незалежність та самостійність (надійний, відповідальний та проактивний), справедливість (ставлюсь до усіх членів команди у відповідності та за одними і тими самими справедливими стандартами), сильні навички ведення переговорів (дипломатично вмію вирішувати розбіжності), організаційні навички (можу ефективно та раціонально використовувати ресурси).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: