Резюме від 1 вересня 2023 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/7929637

Виконавчий директор, Supply-chain manager, Logistic director

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Файл містить ще 1 сторінку

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Павло Пильтяй Київська обл., м Бровари, вул. Незалежності
Дата народження: 21/01/1975
Сімейний стан: одружений, маю сина
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
mob: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Цілі: Директор підприємства, виконавчий директор, Supply-chain manager, директор з розвитку логістики

Досвід роботи:

Вересень 2022 – по теперішній час Група Компаній «ВЕРЕС» (FMCG бізнес, що спеціалізується на виробництві харчових продуктів, зокрема консервованої продукції та соусів. Група об’єднує 2 переробні та 2 сільськогосподарські підприємства, логістичний центр зі зберігання продукці)ї, виробничі потужності розміщені в м. Канів та Черкаси, логістичний центр розміщений в м. Черкаси
Директор логістичного підрозділу та логістичного центру Групи.
Організація доставки сировини, матеріалів, готової продукції та вивезення готової продукції з виробничих підрозділів Компанії
Забезпечення доставки готової продукції згідно укладених договорів продажів до РЦ компаній-ритейлерів (АТБ, Ашан, Новус, Метро)
Організація транспортування персоналу за заявками зовнішніх і внутрішніх замовників перевезень в компанії (перевезення 300 співробітників із навколишніх населених пунктів в радіусі 100км).
Організовує імпортно-експортні операції компанії при роботі з закордонними партнерами. (автомобільні, залізничні, морські та мультимодальні перевезення)
Планування діяльності логістичного підрозділу, в тому числі цеху етикетування готової продукції, з урахуванням плану виробництва і плану продажів. Управління товарними запасами та етикетуванням продукції.
Організація роботи персоналу, його мотивацію, оцінку та розвиток. Відповідальність за ефективність роботи і оптимізацію витрат підрозділу.
Відповідаю за ефективне використання складських приміщень та пошук і залучення додаткових джерел доходу компанії через здачу приміщень в оренду.

Серпень 2018 – Вересень 2022 Kronospan Україна (Виробник деревних плит (простої та ламінованої ДСП, МДФ, OSB, покриття для підлоги, стільниці і т. д.). В даний час в Україні Kronospan виробляє ДСП та ОСБ плити, виробничі потужності розміщені в м. Нововолинськ та в м. Рівне.
Серпень 2018 – Червень 2019 Керівник логістичних проектів (впровадження логістичних проектів, створення та розвиток логістичних хабів Кроноспан в Україні)
Червень 2019 – по теперішній час Виконавчий директор Кроноспан Рівне (забезпечення виконнання сроків будівництва заводу та монтажу технічного обладнання, координація робіт з будівництва та монтажу технології, організація роботи відділів закупок, логістики та складу, зовнішньоекономічна діяльність, організація власного автомобільного та вагонного парку)

Досягнення:
1. Протягом перших трьох місяців успішно впровадив і реалізував чотири мультимодальних логістичні схеми по відвантаженню продукції компанії (імпорт і експорт). Повна реалізація проектів починаючи від розробки умов і способів доставки, розрахунку витрат з доставки, перевалці і митних зборів, координації дій з відділом виробництва і відділом продажів компанії, закінчуючи повним звітом і порівнянням реальних витрат і термінів із запланованими.
2. Успішний пошук, розрахунок прибутковості і доцільності розміщення складських перевалочних комплексів в Волинській області, Київській області та Закарпатті.
3. Робота над новим проектом з будівництва нового заводу компанії в м Рівне – успішний запуск лінії по виробництву ДСП.
4. В період з березня 2022 по квітень 2022 забезпечив експорт сировини та готової прудукції в Польщу та Румунію (загальний обєм відвантажень 25 000тон). Починабчи з квітня 2022 забезпечили експорт із словаччиги сировини в обємі 10000т/місяць.

Зона відповідальності:
Створення і розвиток логістичних центрів Kronospan,від пошуку земельних ділянок до роботи з поточними завданнями з побудови схем доставки, поліпшення роботи існуючих ланцюжків поставки). Опрацювання обґрунтувань для відкриття логістичних терміналів, супровід процесу отримання дозвільної документації, оформлення і отримання дозволів на примикання ж / д шляхів складського комплексу до залізниці. Проведення робіт з укладання договорів оренди / купівлі земельних ділянок для цілей компанії. Підготовка технічної документації на будівельні роботи, розширення залізниці і т.д. з подальшим затвердженням підготовленої документації відповідними органами. Організація тендерів на будівництво залізничних хабів. Контроль будівельних робіт на всіх етапах разом з відповідними фахівцями компанії.
Створення та налагодження складської логістики (зберігання товарів, робота транспортних засобів (вантажних автомобілів, вагонів, навантажувачів) і персоналу).
Організація перевалки вантажів і мультимодальних перевезень авто, залізничний транспорт, морські перевезення.
Оформлення та купівля майнового комплексу в с. Городок (комплекс 89га був куплений і пройшла приватизація землі)
Виконання етапів проекту згідно опрацьованих планів, проведення тендерів, організація ланцюга поставки обладнання та матеріалів, організація процесу виробництва, структурування та планування роботи підприємства
Участь в оформденні дозвільної документації на проведення будівельних робіт (СС3) включно з підготовкою та проведенням громадських слухань по ОВД та ДПТ
Проведення тендерів та контроль виконання робіт по підгтовчим та будівельним роботам, закупівлі будівельних матеріалів
Організація імпорту матеріалів та обладнання для потреб компанії (імпортований, змонтований і запущений в роботу цементний завод, готельний комплекс, успішно оформлений імпорт ліній для виробництва ДСП та ОСБ)
Організація експорту готової продукції (ДСП) та залишків сировини
Логістичний супровід контрактів з постачання матеріалів для виробництва та імпорту виробничого обладнання (70% поставок проводиться транспортом, який замовляє Кроноспан)
Співпраця з державними органами в частині отримання відповідних дозволів і підтримки у всіх областях, пов'язаних з операційною діяльністю компанії, організація PR-заходів для підтримки відносин з місцевим владою і населенням
Організація роботи Supply Chain (відділи закупівель, транспортної та складської логістики), ведення звітної документації (відділи успішно організовані, люди підібрані, процедури і список службових обов'язків оформлені і підготовлені)
Розбудова залізничної інфраструктури (будівництво залізної дороги, закупівля залізничних вагонів та локомотива)
Організація власного парку вантажних автомобілів компанії (закупівля, розмитнення та оформлення)
Організація виробничого процесу (розробка плану по найму та навчанню працівників на виробництво)
Формування відділів на підприємстві, прописання та узгодження процедур та посадових інструкцій
Ведення операційної діяльності підприємства (фактичне забезпечення реалізації поставлених завдань, контролем їх виконання та коригуванням питань, пов'язаних із щоденним функціонуванням підприємства)

Лютий 2018 - Серпень 2018 "Рубіжанський картонно-тарний комбінат" (строковий трудовий договір з правом продовження після травня 2018)
(виробництво картону, паперу і транспортної тари, експорт та імпорт, складська логістика, закупівлі, ЗЕД)
Директор з логістики, закупівель і роботі з клієнтами комбінату.
Організація вантажоперевезень автомобільним і залізничним транспортом усередині України і в режимі імпорт та експорт, мультимодальні перевезення. Організація і розвиток експорту товаром морським шляхом, організація інтермодальних перевезень, організація поставок в Росію, Східну Європу, Аравійський півострів, Африку і Середню Азію. Імпорт з Європи, Росії та Китаю в Україну.
Організація роботи зі закупівель та матеріально-технічного постачання підприємства.
Організація планування виробництва, забезпечення роботи складської логістики, транспортної логістики, складання планів відвантажень.
Реорганізація та забезпечення безперебійної діяльності відділу матеріально-технічного постачання.
Поліпшення якості сервісу відділу продажів через поліпшення роботи відділу по роботі з клієнтами, який входить в зону моєї відповідальності.
Розробка процедур і посадових інструкцій для працівників відділу, узгодження схем взаємодії з іншими відділами компанії. Створення системи преміювання персоналу на основі ключових показників ефективності в підрозділах (KPI).
Планування і бюджетування (річне, щомісячне) підзвітних моєї посади відділів. Проведення тендерів на надання транспортних послуг (автомобільні і контейнерні перевезення).
Управління колійним господарством підприємства (локомотивне депо, ремонт рухомого складу).
Реалізація інвестиційних проектів в частині впровадження системи штрихкодування для контролю і обліку складських процесів комбінату.
Вересень 2017 – Січень 2018 ТОВ «Єврохім Україна) (продаж та виробництво мінеральних добрив, експорт і імпорт, складська логістика)
Директор з логістики (Україна і Молдова)
Організація роботи відділу логістики та складів компанії, розробка процедур і посадових інструкцій для працівників відділу, узгодження схем взаємодії з іншими відділами компанії. Планування і бюджетування (річне, щомісячне)
Оптимізація роботи складів компанії. Контроль залишків сировини і готової продукції на складах. Розробка нового напряму в роботі компанії - відвантаження автомобільним транспортом зі складів компанії. Проведення тендерів на надання транспортних послуг.
Управління колійним господарством підприємства (моніторинг, ремонти, робота з державними і перевіряючими органами) Реалізація інвестиційних проектів в частині логістики (Організація проектування і будівництва ЖД шляхів та іншої інфраструктури)
Організація оперативної логістики на підприємстві (роботи з операторами ринку, власними і сторонніми заводами, головним офісом, складами)
Аналіз і оптимізація товарних потоків (формування графіків поставки, підходів судів в порти, перевалки на станціях, в портах, і т.д.); організація поставок в східну Європу. Доставка вантажів залізничним, автомобільним, морським транспортом (контейнери, балк), мультимодальні перевезення.

Березень 2007 – Вересень 2017 “SINIAT Україна” ex «Lafarge Gypsum Ukraine» (видобуток і продаж гіпсового щебеню, виробництво, продаж, експорт та імпорт будівельних матеріалів ТМ "Lafarge" і ТМ "Plato")
листопад 2011 - директор з логістики (supply-chain manager)
березень 2007 - начальник відділу логістики

Створення та організація роботи відділів внутрішньої і зовнішньої логістики «з нуля»: визначення оптимальної кількості працюючих співробітників, розробка посадових інструкцій для працівників відділу, узгодження схем взаємодії з іншими відділами шахти і фабрики.
Планування виробництва, сировини і пакувального матеріалу в тісній співпраці з відділом продажів, відділом виробництва і фінансовою службою. Контроль залишків сировини і готової продукції на складах.
Розрахунок оптимальної упаковки для продукції, що поставляється і відвантажується.
Проведення тендерів на надання транспортних послуг.
Розробка нових схем по здешевленню відправок продукції, оптимізація поставки рухомого складу під вивезення сировини і готової продукції, розробка та диверсифікація способів доставки імпортної продукції в Україні, скорочення термінів і цін доставки.
Доставка вантажів, залізничним, автомобільним, морським транспортом (контейнери, балк) і авіа транспортом (запчастини до обладнання), мультимодальні перевезення.
Робота з митними органами, митне очищення вантажу (сировина, готова продукція, обладнання), отримання дозвільної документації.
Організація буферних складів, раціональне розміщення товару на зовнішніх складах, організація роботи власного складу компанії зі зберігання сировини і готової продукції.
Експорт готової продукції автомобільним і залізничним транспортом.
Березень 2001 - Березень 2007 ТОВ «Euro Foods GB Ukraine» (виробництво продукції ТМ «Gallina Blanca»)
березень 2001 - фахівець відділу матеріально-технічного постачання підприємства
лютий 2006 - начальник відділу логістики
Планування виробництва, сировини і пакувального матеріалу.
Планування доставки вантажів, раціональне розміщення товару на зовнішніх складах.
Замовлення і постачання сировини і пакувальних матеріалів в Україні, імпорт сировини та пакувальних матеріалів; пошук нових постачальників.
Зберігання продукції на внутрішніх і зовнішніх складах.
Замовлення автомобілів по Україні та за кордон; замовлення ж / д вагонів і контейнерів; доставка вантажів морським та авіа транспортом. Оформлення та підготовка транспортних документів; робота з документами ЗЕД; повне митне очищення вантажу (сировина, готова продукція, обладнання).
Підготовка та організація своєчасного виведення нових продуктів на ринок України
Липень 1998 – Березень 2001 СП ТОВ "Артур-Агро" (Виробництво соків і плодоовочевих консервів під "Sunray")
липень 1998 - митний брокер- декларант
грудень 1998 - менеджер відділу логістики
березень 1999 - начальник відділу логістики
(Експортно імпортні операції, відкріплення, робота з документами ЗЕД, ВМО-3, ВМО-2; замовлення транспорту та перевезення продукції, організація роботи складу готової продукції і складу сировини на виробництві (м Бар, Вінницької обл.), Організація доставки вантажів по Києву і Україні, робота з постачальниками сировини і пакувальних матеріалів, оформлення дозвільних документів.)

Освіта
1992– 1997 Український Національний Педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова.
Факультет: педагогічно-індустріальний
Закінчив з дипломом з відзнакою
Навчання
1996-1997 державні курси іноземних мов «Інтерлінгва».
1998 - курси митних брокерів при Всеукраїнській асоціації митних брокерів та власників митно-ліцензійних складів
2008 - тренінг з активних продажів
2009 - тренінг з техніки ведення переговорів
2009 - тренінг по веденню переговорів (спілкування) по телефону
2010 - тренінг з проведення презентацій
2010 - тренінг по проект - менеджменту
2011 - тренінг «влада, управління, лідерство»
2012 - тренінг «оцінка ризиків OHSAS 18001: 2007; ISO 14001: 2004 »
2012 - тренінг «інструменти ефективної комунікації»
2013 - тренінг «технологія прийняття рішень»
2015 - тренінг по роботі з програмами SAP і BEX
2015 - тренінг «ефективне управління постачальниками»
2016 - тренінг-семінар з питань логістики та закупівель для співробітників Etex Group
2016 - тренінг-семінар з проведення електронних тендерів на базі IT платформи «TiContract»
2017 - тренінг з побудови ефективної взаємодії між закупівлями і логістикою
2019 - тренінг з правил ведення закупівель для будівництва в групі компаній «Кроноспан»

Спеціальні знання: Користувач ПК (Word, Excel, NC, SAP, Internet, "MD-Info", "MD-Declaration", 1С, K-Soft)
Водійські права кат. "B" (стаж водіння з 1999р.)
Знання мов: Англійський - вільно, (вивчаю Іспанську мову), Українська. Російська.

Особисті якості: Чесність, порядність, комунікабельність, старанність, працьовитість.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: