Резюме від 20 березня 2024 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/7933256

Керівник відділення (фінанси), банківський працівник, економіст

Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Файл містить ще 2 сторінки

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Ціль подання: отримання посади в банку або в іншій фінансовій установі з можливим подальшим професійним і кар’єрним ростом.
Маю досвід роботи з ключовими особами компаній, досвід проведення переговорів та укладання контрактів та договорів. Вмію орієнтуватися на потреби клієнта, вибудовувати ефективну мережу контактів. Прагну до професійного росту і досягнення високих показників роботи.

ПІБ: Коваленко Оксана Михайлівна
Дата народження: 12.06.1980 р.
Сімейний стан: заміжня
Адреса: м. Черкаси вул. Нарбутівська б.187 кв204
Телефон: моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта: Вища

• В 1998 році закінчила Черкаський банківський коледж за спеціальністю “Банківська справа” отримала диплом молодшого спеціаліста з відзнакою. В тому ж році була направлена за цільовим призначенням від Національного банку України до Української академії банківської справи в м. Суми для підвищення освітньо-кваліфікаційного рівня.
• В 2001 році отримала диплом бакалавра за спеціальністю “Банківська справа”.
• В 2002 році закінчила Українську академію банківської справи отримавши диплом спеціаліста кваліфікаційного рівня Економіст спеціальності “Банківська справа”.

Трудова діяльність:

1. З липня 2002 р.-2011 р. працювала в Черкаському ГРУ ПриватБанк на посаді старшого спеціаліста відділу обслуговування населення. На даній посаді отримала практичні навики по обслуговуванню депозитних вкладів і поточних рахунків фізичних осіб в національній і іноземній валюті, вкладів з пластиковими картками в т.ч. з пластиковим картками (особистими і кредитними), прийому платежів від населення, роботі з SWIFT платежами.
Здобула навики по роботі в інтернет-банківських програмах, з банківською аналітикою. Займалася підготовкою кадрів стажистів по Черкаському регіону для роботи в банку, вивченням технології нових продуктів спеціалістами відділу депозитів і поточних рахунків. Мною проводилася консультаційна підтримка відділень по депозитним операціям по Черкаському регіону. Проводила контроль та перевірку виконання спеціалістами відділу нормативних актів і процедур, які регулюють роботу відділу.
2. З березня 2011р. до квітня 2019року працювала керівником відділення групи Б Приватбанку зі штатом 6-8 чоловік. На даній посаді виконувала наступні функціональні обов'язки:
• робота по залученню клієнтів фізичних та юридичних осіб, виконання нормативів, відпрацювання бізнес території відділення, відкриття та супроводження роботи зарплатних проектів, обслуговування корпоративних клієнтів малого та середнього бізнесу;
• Проведення переговорів з підприємствами на предмет обслуговування на РКО, заключення та підписання договорів з клієнтами;
• здійснення контролю за роботою підлеглих працівників відділення в цілому по напрямках Роздрібного індивідуального бізнесу та МСБ;
• Підбір персоналу та навчання, наставництво. Здійснення повноважень щодо підлеглих співробітників: проведення підбору співробітників на вакантні посади, погодження кадрових наказів, участь у синхронних інтерв'ю при прийомі кандидатів на роботу, навчання і майстер-класи продажів, обмін передовим досвідом, контроль виконання задач та аналіз причин у випадках їх невиконання;
• Управління касовим вузлом ( заказ готівки, контроль звірки каси, проведення ревізій відділення);
• Організація оптимізації клієнтопотоку та скарг клієнтів;
• Робота з соціальними програмами, кредитними картами, страховими програмами, платежами населення, терміновими переказами, пластиковими картками середнього та Голд, Платинум класу.
• Проведення зустрічей з корпоративними клієнтами та бюджетними організаціями з метою залучення на обслуговування по зарплатному та пенсійному та іншим соціальним напрямках . Презентації банківських продуктів та поточне обслуговування. Укладання договорів по соціальним програмам для нарощування карткового портфелю банку;
• Ведення господарчої статті відділення по закупівлі ТМЦ, контроль господарчих товарів та товарів для прибирання тощо;
• Залучення і оформлення кредитних продуктів юридичних осіб, а саме заставних та без заставних кредитів та їх поточне обслуговування. Реалізація кредитного процесу, проведення початкового фінансово-економічного аналізу та наступне оформлення договорів;
• Проведення планових моніторингів заставного майна по кредитному портфелю відділення;
• Оформлення банківських гарантій для тендеру.

В період керування відділенням було досягнуто приріст клієнтської бази рахунків юридичних осіб та приватних підприємців з 90 рахунків початкового значення входу в посаду до 380 рахунків сегменту МСБ. Були залучені валютні рахунки по ЗЕД, з активними зовнішньоекономічними договорами. Рахунки відділення активно охоплювалися кредитними програми банку, а саме велася постійна робота по залучення на кредитні ліміти з розміром до 5000000 грн ( ліміти залучені від 500000 грн по програмі вирощування з наступною передаче до відділу VIP корпоративного бізнесу), оформлення готівкових без заставних та заставних кредитних продуктів, таких як Куб та Агро Куб (сільськогосподарського кредитного напрямку) з лімітами оформлення від 50000 грн до 500000 грн, кредитних ліній- до 1 млн гривен, оформлення кредиту під заставу депозиту з розміщенням депозиту на відділенні банку. Були задіяні програми Лізингу авто та комерційної нерухомості. По нарощеному кредитному портфелю відділення займало перші сходинки рейтингу в системі рейтингування банку.
Було впроваджено гарантійні продукти МСБ. Залучено та оформлено нових клієнтів на тендерні гарантії Prozorro та гарантії по Україні. Гарантійне оформлення було під покрите забезпечення та без забезпечення. З подальшим розміщенням вільних коштів повернутих по не виграних тендерах на депозитні рахунки відділення в поточні та строкові депозити. Проводилось гарантійне оформлення Гарантій туризму. На відділені до 2011 року оформлення гарантій було відсутнє.
Існуюча нарощена база відділення поповнювалася новими додатковими продуктами, а саме сервісом електронного документообороту, сервісами електронної звітності, сервісами обліку та звітності( а саме інтеграція 1С клієнт банку клієнта з приват 24/7 МСБ ), встановленнями терміналів самообслуговування, еквайрінгом, страхуванням робочих колективів тощо.
Було забезпечено залучення бюджетних та комерційних зарплатних проектів. Приріст портфеля досягнув показника 65% від початкового значення шляхом відкриття нових проектів від 10 карт та наповнення картками вже існуючих зарплатних проектів.
По соціальним програмам було досягнута співпраця з територіальним відділення Пенсійного фонду по відкриттю карт клієнтам пенсійного віку, що забезпечила збільшення карткового портфелю відділення на 70%. На початку 2011 року відділення по даному показнику рейтингування системи було в проблемній зоні .
По сумарному комплексу управління всіх показників відділення в період керуванням дало змогу бути в перших топових групах рейтингування системи банку.

3. З квітня 2019 року- жовтень 2022 року обіймала посаду заступника Директора медичного центру «ДокторПро».
В прямому підпорядкуванні штат з 60 чоловік ( медичного персоналу( лікарі, медичні сестри) та адміністративного( лінійне управління відділу адміністраторів та фінансового відділу)).
Обов’язки займаної посади:
- контроль за медичними процесами: консультації лікарів, працівників та повне операційне управління клінікою;
- контроль за записом пацієнтів, оптимізація та збільшення кількості пацієнтів в медичному центрі;
- оцінка якості надання медичної допомоги, участь в аналізі проекту «таємного покупця»;
- підтримання та організація порядку та чистоти в медичному заклад, забезпечення життєдіяльності клініки.
• Забезпечення виконання KPI.
• Аналітика, звітність.
• Управління реалізацією послуг — від планування до аналізу результатів;
• Безпосереднє керівництво працівниками клініки, пошук і підбір, мотивація та оцінка;
• Управління організаційними процесами роботи клініки;
• Участь у формуванні та виконанні стратегічних задач мережі клінік.
• Контроль та робота з лабораторіями та страховими компаніями регіону щодо отримання послуг, проведення звірок та взаєморозрахунків тощо.

В період обіймання посади заступника Директора медичного центру «ДокторПро» було досягнуто приріст виручки центру до 50% від початкового значення за рахунок роботи по нарощуванню співпраці з страховими компаніями, лабораторіями. Було заключено більше 15 нових договорів. Показник заключних страхових договорів склав 21 договір. Також були підписанні додаткові нові договора з Лабораторіями по виконанню досліджень, що дозволило покращити показники рентабельності по послугам та мати можливість взаємозамін у випадку форс мажору не виконання тієї чи іншої послуги. Було введено нові курси лікування по існуючим та нововідкритим відділення медичного центру. Була проведена робота по запуску автоматизації медичної програми по всім відділенням.
Була проведена реорганізація відділу адмістраторів з виділенням окремого касового вузла. Що надало змогу зменшити черги до каси та загруженість відділу за рахунок введення додаткової адмін. одиниці. За рахунок чого було досягнуто приріст клієнтської бази + 30%.

4. З жовтня 2021 року по листопад 2022 року працювала сумісником на посаді заступника Директора медичної клініки «Оптіма медікал сервіс».
На даному місці роботи маю успішний досвід роботи по запуску нової клініки в м. Черкаси з початковим штатом 30 чоловік. Самостійно проведена робота по пошуку персоналу, налагоджуванню організаційних контактів, а також по впровадження сайту компанії та рекламних заходів в соціальних мережах, Google реклама.Було запущено 14 лікувальних відділень. Підписано 5 активних робочих договорів з приватними лабораторіями. Заключена співпраця з 6 страховими компаніями. Заключені договори з сервісами доступу до запису пацієнтів з компаніями докЮа, Лікарні.
Обов’язки посади сумісника :
• Управління та контроль за організаційними та медичними процесами роботи клініки;
• Забезпечення виконання KPI;
• Управління реалізацією послуг — від планування до аналізу результатів;
• Безпосереднє керівництво працівниками клініки, пошук і підбір, мотивація та оцінка;
• Участь у формуванні та виконанні стратегічних задач клініки;
• Укладання договорів з лабораторіями та страховими компаніями. Контроль та робота з лабораторіями та страховими компаніями регіону щодо отримання послуг, проведення звірок та взаєморозрахунків тощо.
• Планування та контроль маркетингового бюджету;
• Планування та організація рекламних заходів;
• Контакти з підрядниками, рекламними агентствами та іншими контрагентами.

5. З листопада 2022 року по теперішній час обіймаю посаду Заступника начальника з операційної роботи у відділенні Банку.
Функціональні обов’язки:
• Організація роботи відділення;
• Виконання планових показників відділення, продаж банківських продуктів;
• Виконання контрольно-операційних функцій за операціями роздрібного та корпоративного бізнесу;
• контроль за комплексним та якісним обслуговуванням клієнтів Банку,
• організація та забезпечення якісного сервісу клієнтів;
• контроль здійснення ідентифікації клієнтів та первинного фінансового моніторингу;
• залучення клієнтів фізичних осіб та юридичний осіб;
• організація роботи відділення щодо виконання планових показників по двом напрямкам роздрібний бізнес та корпоративний бізнес;
• Супровід укладених договорів по зарплатних проектах;
• Консультування, надання інформації корпоративним і роздрібним клієнтам про порядок по продуктовій лінійці банку;
• Формування документів дня;
• Контроль виконання касових операцій.

Особисті якості:
відповідальна, ініціативна, цілеспрямована, комунікабельна, стримана, пунктуальна. Маю аналітичні, організаторські та управлінські здібності, швидко освоюю нові сфери діяльності та новітні банківські продукти та технології з наступним продажем клієнтам.
Додаткові відомості:

Комп’ютерні навички: комп’ютером та офісною оргтехнікою володію на рівні кваліфікованого користувача, маю досвід роботи з програмами MS Word, MS Excel, MS Access, електрона пошта, Бітрікс24 внутрішні банківські програми та ін., вільно користуюсь мережею Internet.

Додаткове навчання :
- пройшла навчання за програмою професійного розвитку “Навчання з кредитування, фінансового аналізу, оцінки ризиків та роботі з заставним майном”;
- пройшла сертификацію по кредитуванню клієнтів малого та середнього бізнесу”;
- HR-эксперт .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: