Резюме від 20 січня 2022 Файл

Людмила

Менеджер з продажу туристичних послуг

Вік:
48 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Довжик Людмила Вікторівна

Дата народження: 31січня 1976 р.
Місто: Сарни
Моб. телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
1). У 1999 році закінчила, ЗОШ № 1 ІІІ ступеня імені Т.Г. Шевченка м. Сарни. (Атестат про повну загальну середню освіту ЛР 603672 від 11 червня 1993 р.). 2). У 2008 році закінчила, Рівненський інститут вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» і отримала базову вищу освіту за напрямом підготовки «Психологія» та здобула кваліфікацію бакалавра з психології. (Диплом серії РВ № 34907943 від 14 липня 2008 року). 3). У 2009 році закінчила, Рівненський інститут вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Психологія» та здобула кваліфікацію спеціаліста з психології. (Диплом серії РВ № 37338040 від 30 червня 2009 року). 4). В період з 22.02.2008 р. по 22.05.2008 р. пройшла повний курс навчання в «Школі тренерської майстерності», за напрямом підготовки «тренер навчально-освітніх тренінгів з правом проведення навчально-освітніх тренінгів». (Сертифікат виданий організатором Школи тренерської майстерності). В разі потреби перепрофілювання, відповідно до вимог роботодавця, готова пройти додаткове навчання, курси, тренінги.
Досвід роботи:
З січня 2004 - по квітень 2021, наявний досвід власної підприємницької діяльності у сфері торгівлі, де здобута освіта за напрямком «Психологія», сприяла продуктивній роботі з клієнтами, збільшенню клієнтської бази, комунікації з іншими ФОП в сфері торгівлі та інших сферах.

ПК та офісні програми:
Windows, MS Office (Word, Excel.)
володіння оргтехнікою: факс, принтер, сканер.

Особисті якості:
Відповідальність, комунікабельність,уміння працювати в команді, висока виконавча дисципліна, Вміння зберігати конфіденційну інформацію службового та приватного характеру, психологічна та фізична стійкість, уміння виконувати декілька задач одночасно, слухати співрозмовника.
Додаткова інформація:
Вільне володіння українською та російською мовою. Англійський зі словником.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: