Резюме від 27 квітня 2024 Файл

Євгеній

Менеджер з продажу

Вік:
30 років
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Європейський формат‬

для‬‭
‭ Curriculum Vitae‬

‭Персональні дані‬

І‭м’я‬ ‭ вгеній Сергеєв Ігорович‬
Є
‭Громадянство‬ ‭Українське‬
‭Дата народження‬ ‭04/18/1993‬
‭Адреса‬ ‭Україна, м. Луцьк, вул.‬
‭Задворецька 15/26‬
‭Номер телефону‬ ‭[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
‭Емейл‬ ‭[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

‭Робочий досвід‬

‭Дата (від - по)‬ ‭від 15/11/2022 по сьогодні‬

‭Назва підприємства‬ ‭3Shape Ukraine‬

‭Тип підприємства‬ ‭IT‬

‭ ustomer Success Manager -‬
C
‭Знання італійської та‬
‭Головні навики та‬ ‭англійської мов, навчання‬
‭відповідальність‬ ‭дантистів у використанні‬
‭інтраорального сканера та‬
‭подальший супровід‬

‭Дата (від - по)‬ ‭від 15/11/2021 по 15/11/2022‬

‭Назва підприємства‬ ‭Lime‬

‭Тип підприємства‬ ‭IT‬

‭Головні навики та‬ ‭ нання італійської та‬
З
‭відповідальність‬ ‭англійської мов, робота на‬
‭“Zendesk” та “Admin Tool”‬
‭Дата (від - по)‬ ‭від 01/02/2019 по 30/09/2021‬

‭Назва підприємства та‬ “‭La Pasta Gourmet” виїзна‬
‭робоча адреса‬ ‭торгівля‬

‭Тип підприємства‬ ‭ ослуги ресторації та‬
П
‭консультації‬
‭Головні навики та‬ ‭Ідейний власник, організації‬
‭відповідальність‬ ‭заходів різної цільової‬
‭аудиторії з різним б'юджетом,‬
‭але італійським нахилом‬

‭Дата (від - по)‬ ‭від 04/06/2020 по 16/04/2021‬

‭Назва підприємства та‬ ‭ ОВ “Kitchen” с. Струмівка, вул.‬
Т
‭робоча адреса‬ ‭Рівненська, 74‬

‭Тип підприємства‬ ‭Діяльність ресторанів, Кафе‬

‭Головні навики та‬ ‭ ерування кафе, пошук та‬
К
‭відповідальність‬ ‭договори з постачальниками,‬
‭розробка меню, пошук‬
‭програми для обліку в межах‬
‭умов ТОВ, оновлення‬
‭інтер’єру та створення умов‬
‭праці по “HACCP”, і тд …‬

‭Дата (від - по)‬ ‭від 10/11/2018 по 30/02/2019‬

‭Назва підприємства та‬ “‭Holy Burger”, “Must”,‬
‭робоча адреса‬ ‭“Pekania” “Тако Хаус”‬

‭Тип підприємства‬ ‭Ресторація‬

‭Головні навики та‬ ‭ даптація до‬
А
‭відповідальність‬ ‭українських реалій‬
‭ресторації‬
‭Дата (від - по)‬ ‭від 10/06/2010 по 30/08/2018‬

І‭талія: Pasticceria Scamardella,‬
‭Ristorante "Pappagallo", Forte‬
‭Назва підприємства та‬ ‭Village Resort, Bar A 22,‬
‭робоча адреса‬ ‭стейк-хаус SYNDICATE, Podere‬
‭San Giuliano, Gessetto Spirit,‬
‭Gessetto Ristorante‬

‭Тип підприємства‬ ‭ есторани, Бари, Готелі,‬
Р
‭Кондитерські‬

‭Головні навики та‬ ‭ ильні та глибокі знання‬
С
‭відповідальність‬ ‭італійської ресторації, Шеф‬
‭кухар італійської кухні‬

‭Освіта та навчання‬

‭Дата (від - по)‬ ‭від 15/10/2021 по сьогодні‬

‭ азва та тип‬
Н ‭ фера ІТ (‬‭CS-50‬‭),‬
С
‭інституту або‬ ‭саморозвиток (постійний від‬
‭навчання‬ ‭середини навчання в Італії)‬

‭Дата (від - по)‬ ‭від 2013 по 30/02/2013‬

‭ азва та тип‬
Н ‭ урс,‬‭“Carpigiani Gelato‬
К
‭інституту або‬ ‭University”‬‭базовий курс‬
‭навчання‬ ‭морозива‬

‭Дата (від - по)‬ ‭від 22/01/2013 по 26/03/2013‬

‭ азва та тип‬
Н ‭ урс, A.I.S.‬‭“Associazione‬
К
‭інституту або‬ ‭Italiana Sommelier”‬‭Перший‬
‭навчання‬ ‭рівень, член асоціації‬
‭Дата (від - по)‬ ‭від 2008 по 2013‬

‭ авчальний заклад‬
Н
‭середньо-вищої професійної‬
‭ азва та тип‬
Н ‭освіти: Istituto Istruzione‬
‭інституту або‬ ‭Superiore “Bartolomeo Scappi”‬
‭навчання‬ ‭Viale Terme, 1054 – 40024 Castel‬
‭San Pietro Terme (BO)‬
‭Tel. 051948181‬

‭Дата (від - по)‬ ‭від 2000 по 2006‬

‭ азва та тип‬
Н
‭інституту або‬
‭навчання‬

‭ авчальний заклад‬
Н
‭Гімназія № 4‬‭, м. Луцьк‬
‭Волинська область‬

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: