Резюме від 1 березня 2024 Файл

Інна

Менеджер по роботі з клієнтами, касир, спеціаліст відділу АХВ

Вік:
38 років
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Ластівка Інна Володимирівна
Контактний номер: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 09.12.1985 (36 років)
Сімейний стан : заміжня
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Проживання : м.Запоріжжя
Освіта:
2015р. закінчила ВУУ «Університет Сучасних Знань» економіка підприємства, спеціальність «фінанси та кредити»
Отримала диплом спеціаліста
Досвід роботи:
Зараз працюю у компанії ТОВ "Делівері" на посаді помічника РД фінансового відділу м. Запоріжжя, обов'язки: укладення договору з постачальниками. Контроль повернення договору, допугоди, акти потому передачи складу. Робота з дзвінками від клієнтів (скаргами клієнтів). Здійснення дзвінків клієнтам, які перестали користуватися послугами компанії. Робота із закріпленими клієнтами, за підсумками формування тарифного плану. Внесення в базу договорів з постачальниками. Збір інформації та формування звіту по роботі з постачальниками, від завідуючих/управляючих складами. Підготувати службові записки (готівкові розрахунки) створити задачі на виплату. Контроль проведення задач на виплату за минулий місяць.

З 2016р - 2021р. - ТОВ «Делівері» на посаді молодшого спеціаліста фінансового відділу м. Запоріжжя , обов'язки : прийом коштів, розрахунок з перевізниками - водіями , виплати заробітної плати співробітникам, забезпечення складів товарно-матеріальними цінностями ( ТМЦ) пакувальних матеріалів, звірка витрачених пакувальних матеріалів та залишків ТМЦ з відповідальним співробітниками складу.
З лютого 2008 по листопад 2014 р - АТ «Райффайзен Банк Аваль» сташий касир Запорізького міського відділення у м. Запоріжжя, обов'язки: прийом платежів фізичних та юридичних осіб, валюто - обмінні операції, виплати грошових переказів, робота з дебітовими та кредитними картками, робота з дорожніми і іменними чеками, залучення нових клієнтів, робота з документами, выконання планових показників відділу.
13.08.2007-19.02.2008 ЗРУ «Приват Банка» - кассир
12.04.2007-31.07.2007 ТОВ «Кипарис» -контролер кассир
23.01.2007-05.04.2007 ТОВ « АТБ-маркет» -продавец.
Додаткова інформація: знання дійсного законодавства України, нормативно правових актів Національного банку України, участь у тренінгах «Модель продажів РI», користувач ПК – досконало , вміння користуватися офісною технікою , іноземна мова – англійська (рівень Starter).

Особисті риси : аналітичний склад розуму, працездатність , здатність до прогнозування, наполегливість , сумлінність , коммунікабельність, вміння працювати у команді , целеспрямованість, схильність до саморозвитку, стресостійкість.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: